IPad pro dceru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
SAJ
17073
16.9.23 14:10
@Prostě Vodnář píše:
Vy to s těmi čísly ráda přeháníte, že? Před sto lety nikdo netušil, že nějaký apple vůbec vznikne. Jistěže, že i iPady mají své neduhy a ty chyby nejsou ani rok staré.

Můžeš konkretizovat?

Já nejsem žádná skalní fanynka Applu, tablet mám čtyři roky, mobil dva - ale i když maám některé výhrady, tak jiné věci mě nadchly… A speciálně iPad je úplně jasná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
16.9.23 15:30

Byla vydána aktualizace, která za určitých okolností z nich udělala cihlu, po vypnutí už nebylo možné je zapnout. Byla nutná návštěva servisu. Ty v záruce to měli zdarma, ostatní si to měli zaplatit. Od tohoto záměru apple nakonec pod tlakem upustil a i pozáruční to měli zdarma. Nicméně se kauza táhla a někteří uživatelé mohli být i dva a půl měsíce bez zařízení. Jestli došlo i v tomto směru na nějaké odškodnění, to už jsem nesledoval. Většinou to kompenzují v rámci nějakého předplatného. Jinak na systému průběžného zastarávání neustále pracují. Naposledy se to týkalo baterií a to jak u telefonů, tak tabletů, kdy uměle snižovali jejich kapacitu a sváděli to na bezpečnost uživatelů.

@SAJ píše:
Můžeš konkretizovat?Já nejsem žádná skalní fanynka Applu, tablet mám čtyři roky, mobil dva - ale i když maám některé výhrady, tak jiné věci mě nadchly… A speciálně iPad je úplně jasná volba.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák