Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No pry je, ale všude jen 16 GB a to je fakt málo, reálně je to jen neco kolem 12 GB zbytek obsadil IOS
@ka-tka jjj,16gb je malinko. Tak drzim palce at je k dostwni co nejdriv!! ![]()
Ahojky, mám iPhone 5C a jsem s ním maximálně spokojená. Na moje základní požadavky stačí bohatě. Píšu ale proto, že jsem si na něj objednala kryt, ale bohužel mi zaslali kryt na 5S. Neměl by o něj někdo zájem? Je moc pěkný, cena 180…je to ten v prostřední řadě, druhý zprava.
Ahoj holky, lze si dat na Iphone 5c vlastni vyzvaneni, nebo se musi vybrat jen nektere z nabidky co je v telefonu? Diky ![]()
@Axlaranda fakt?
bez roxetaku telefon nezvedam
jeste ho nemam, muz ho teprve objednal, ale tvrdi mi, ze to nejde. On ma sestku ![]()
@Berousik muz keca
ja mela 1, 3, 4s a 5s - na všech to šlo, tak by bylo trochu divny, kdyby to zrovna na 5c zrusili ![]()
6 je hrozny padlo, tak pro chlapy s obrima prackama
![]()
@Axlaranda jj je obrovskej a blbe se mi drzi, to je fakt.
Takze normalne nekde v nastaveni je zvolit si vlastni melodii jo?
@Berousik ja si vzdy ty pisnicky strihala (jen oblibenou cast
), takze jsem pouzivala appku, ted mam na to Audiko Pro, ale nejspis to pujde i z hudby (to ale nemuzu zarucit)
@Axlaranda mam vystrihanou prave oblibenou cast, ulozenou v pc.
Jo, to jde urcite taky, tak to dela muj bracha, kdyby to neslo pouzit rovnou (jako ze asi pujde) tak si napis na naky iforum, ale myslim, ze s tim problem nebudes mit ![]()
@Axlaranda ahoj, tak mam nakonec 5s. Prosim napis mi, jak si mam tu pisnicku dat jako vyzvaneni. Mam ji ulozenou v mobilu v moje hudba…potrebuju na to nejakou apku, nebo nevim…diky moc ![]()
Raději než 5C bych si vzala klasickou 5.. Ale jinak určitě 5S.. Mám teď 6 a miluju to zamykání na otisk prstu ![]()