Špatně ustřihlá micro SIM pro apple

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4346
29.10.14 19:24

Špatně ustřihlá micro SIM pro apple

Ahoj,
dostala jsem apple. Potřebovala jsem šmiknout SIMku, tak jsem si zašla do O2. Paní mi SIMku střihla nějakýma kleštičkama, jenže já zaboha tu SIMku nemůžu do nového telefonu dostat :zed: Ten rozměr prostě nesedí na nástavec pro SIM. Dokonce mi ustřihla i kousek toho zlatého :cert: Zítra se tam chystám znovu, tak snad nebudu za blbce :roll: Máte někdo zkušenost s tím, že Vám střihlá SIMka nepasovala do telefonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
29.10.14 19:31

Neboj, pokud to blbě ustřihla, dá ti na počkání novou simku- rovnou micro sim.

Předpokládám, že jde o iphone 4, u 5tky a 6tky už jde o nano sim, a ta se dává automaticky nová- nestojí to nic, je to na počkání, akorát cca 20 minut až hodinu budeš bez signálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
29.10.14 19:31

A strihla to na micro nebo na to jeste mensi? Od iPhone 5 a vyse jsou ty prtavejsi simky. Ja bych si teda simku nechala radsi vymenit, nez smikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.10.14 19:32

@ka-tka nooooooo, tak v tom bude asi zakopaný pes :mrgreen: Mám 5S :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.10.14 19:36

Tak to je jasné :-)

Ale pokud jsi jen řekla že máš iphona, tak jste si jen nemusely rozumět.

Navíc, z microsim na nanosim se už stříhat nedá, jen nová karta.

Držím palec a užívej, je to skvělý telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.10.14 19:36

Ještě mám jeden blbej dotaz :oops: Ta stará SIM už se nebude dát používat? Mám na mysli - co když budu potřebovat ji dát do jiného typu telefonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.10.14 19:37
@ka-tka píše:
Tak to je jasné :-)

Ale pokud jsi jen řekla že máš iphona, tak jste si jen nemusely rozumět.

Navíc, z microsim na nanosim se už stříhat nedá, jen nová karta.

Držím palec a užívej, je to skvělý telefon

Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.10.14 19:39

Stará sim bude na vyhození.

Na novou sim se dá přikoupit redukce, a pak to strčíš do většiny telefonů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
29.10.14 19:41

@ka-tka ještě jednou díky. Jsem telefonní nevzdělanec :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21892
29.10.14 19:46

@ka-tka mela jsem 4S, na petku mi mikro simku smikli na nano, nevyhazovala jsem ji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
29.10.14 19:46

Takhle mi to doma ustříhnul manžel..špatně :lol: podle videa.. jela jsem na pobočku a měla jsem do minuty novou za poplatek 90,– který jsem měla na vyúčtování za paušál ;)

• Citovat
  • Upravit
22315
29.10.14 20:02

Tak já nevím, ale mne u Vodafonu nic neučtovali, navíc jsem už měla novou micro sim a pak mi dali novou nano sim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
29.10.14 20:15
@Koty píše:
Ahoj,
dostala jsem apple. Potřebovala jsem šmiknout SIMku, tak jsem si zašla do O2. Paní mi SIMku střihla nějakýma kleštičkama, jenže já zaboha tu SIMku nemůžu do nového telefonu dostat :zed: Ten rozměr prostě nesedí na nástavec pro SIM. Dokonce mi ustřihla i kousek toho zlatého :cert: Zítra se tam chystám znovu, tak snad nebudu za blbce :roll: Máte někdo zkušenost s tím, že Vám střihlá SIMka nepasovala do telefonu?

no smikaj dva rozmery, ja mela ten nano a prej se to nekdy nepovede a ztrati se data…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.10.14 20:44

A klasicka simka jde zaridit u operatora ne? Ja kdysi davno byla ve vodafonu, protoze mi sim odrovnala telefon a normalne mi dal novou kartu s mym cislem, nejak to nastavil. To jen k tomu jinymu druhu telefonu :-)

EDIT: Telefon odrovnal SIMku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
15.6.15 14:32

Ahojte :kytka:
Prosím vzdělanější a zkušenější opět o radu 8) Jsem přihlášená na účtu na iCloudu, v telefonu mám nastavené vše pro poslání fotek na iCloud, ale když najedu v PC na tyto stránky, fotky tam prostě nejsou. Co s tím? Kontakty se mi tam objevily bez problému. Už z toho celkem nervím :cert: Poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák