Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mamka nokie a windows - des. Ani vyzvsneni nejde zmenit jednoduse. Na sms sme po roce neprisli. Teta po tydnu windows menila.
Ja mam huawei s androidem a super. Jen je moc velky displey a blbe se mi pise. Zas na emimino luxusni.
Ahojky. Tak za mě určitě WP. Androidů jsem měla několik a už bych je nechtěla. Věčně zasekaný systém. WP jsou plynulé a pěkně odladěné. Teď mám NL 830 a naprostá spokojenost, před tím jsem měla NL 920 a taky spokojenost. NL mají perfektní foťák, navigaci zdarma, která funguje i offline. To počasí se dá taky stáhnout na store
.
Já mám teda samsung, ale mít víc financí, určitě jdu do HTC
S oknama mi stačí, že se musím rozčilovat na počítači… natož ještě v mobilu.
@e-lili Tak záleží jestli jste aktualizovaly systém. Pokud ne tak se to nastavovalo špatně, teď po aktualizaci na CYAN úplně v pohodě. Jo a NL 830 má už aktualizaci DENIM.
Mám sony Xperia L s androidem, naprostá spokojenost, jen je trosku větší, ale oproti M2 je to mini telefon
Přes počítač už na internet skoro vůbec nechodím. Měla jsem Samsung galaxi mini, cca 1 rok šlapal v pohodě a pak se začal zasekávat, takže ten už nikdy. Co se týká telefonu, tak nejvíc věřím značce sony a HTC ![]()
@Ivaneska Tak to je nemoc androidů, že se po cca roce začnou sekat. Tyto problémy jsem měla s několika telefony s androidem. U WP se mi to nestalo ani jednou. ![]()
@purcel tak to je zajimavy postřeh, chlap má teda Lg a nemá s nim jediný problém. Teď se mu dostal do rukou Sony M2 a z toho telefonu je zoufalý, 3-4 dny šlape v pohodě a z ničeho nic se na par hodin kousne ![]()
Mám windowsphone a jsem spokojená. Pokud máš vybírat telefon do 8tis, tak klidně i ten android. V této cenové relaci jsou telefony s androidem v pohodě. Nejlepší by bylo si to vyzkoušet osobně co bude vyhovovat víc. Což bude asi problém si půjčit na týden telefon. Každému vyhovuje něco jiného. Pokud wp máš a jsi spokojená,,doporučuji lumia 730/735 nebo 920.
Manžel má android a už jednou ten mobil roztřískal a já mám Windows a jsem spokojená
Já jsem pro značku HTC a android. Telefon šlape skvěle a windows v telefonu moc nemusím. Android mi přijde o dost lepší a nikdy se mi nesekal
Za me urcite telefon s androidem, je flexibilnejsi i stabilnejsi. O mnozstvi aplikaci, ktere jsou dostupne zadarma ke stahuti, nemluvim viz play.google.com. To pocasi, o kterem mluvis se da instalovat na jakykoli telefon s androidem. Aplikaci s pocasim jsou stovky.
I sama Nokia uz zacala delat telefony s Androidem, doslo jim, ze Windows mobil je prezitek.
@JayLee 610 je vybehovy kus, ma starší verzi wp. Nové wp jsou skvělé. Ale to je jedno. Pokud půjdeš do androidu, tak vyuzij ten limit 8000, nebo alespoň 6tis. U androidu nemá levný telefon význam. Doporučuji projít diskuze na mobilmanii - jaký telefon koupit. Popřípadě si neh poradit od toho kdo tomu rozumí. Šťastný výběr
@bubli nokia, resp microsoft udělala dva nebo tři telefony s androidem, resp základ je android předělaný do stylu wp. Je to hrozný paskvil a proto další tyto telefony dělat nebude. Nokia jako taková už není. A windows mobile už neexistuje, to je úplně jiný systém založený na jiném jádru.
@purcel píše:
Ahojky. Tak za mě určitě WP. Androidů jsem měla několik a už bych je nechtěla. Věčně zasekaný systém. WP jsou plynulé a pěkně odladěné. Teď mám NL 830 a naprostá spokojenost, před tím jsem měla NL 920 a taky spokojenost. NL mají perfektní foťák, navigaci zdarma, která funguje i offline. To počasí se dá taky stáhnout na store.
Naprosto souhlasím. Měla jsem Android, teď mám Windows a je to nebe a dudy. Android byl věčně zasekaný, pomalý, k vzteku. W super intuitivní ovládání, je plynulá, nepotřebuje velkou operační paměť.
Dokonce mám v rodině jednoho zatvrzeleho androidáře (dělá v oboru, hodně střídá mobily), měl HTS, několik samsungů, vždy nejnovější modely a nakonec si kvůli porovnání pořídil Nokii Lumiu 10XX s Windows a uznal, že je lepší.
@purcel píše:
@Ivaneska Tak to je nemoc androidů, že se po cca roce začnou sekat. Tyto problémy jsem měla s několika telefony s androidem. U WP se mi to nestalo ani jednou.
Přesně tak, mají náročné aktualizace, systém pak nestíhá.