Nechodí mi SMS na samsung galaxy s3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
733
20.10.14 18:57

Nechodí mi SMS

Ahoj, mám Samsung galaxy s3 flower a už se mi několikrát stalo, že mi nedorazila SMS i když byla evidentně odeslaná. Zatím jsem to zjistila jen u jednoho čísla, ale to jen proto, že se dotyčný dožadoval odpovědi, takže nevím. Zablokované nic nemám, normálně mi pak z toho čísla zase SMS chodí, až zase někdy nepřijde. Už mě to štve, protože to vypadá, že nereaguju schválně. Díky moc. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3487
20.10.14 19:00

Brnkni operátorovi, taky se mi to stávalo a nakonec byla chyba u odesílajícího, že měl něco špatně nastavené v telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
20.10.14 19:04

Už jsem tam volala, prý je všechno v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.10.14 19:04

Hm samsung…tak si to hlidej ja mam galaxy s3 mini a mela jsem ho 4× na reklamaci protoze mi nechodili sms nebo az se zpozdenim a me zacal take blbnout v hovorech ze se mi nekdo nemohl dovolat i kdyz jsem ho mela taplej…a ja take casto nemohla volat nebo odeslat sms…proste v necem chyba a nejdriv to bylo jen obcas ale postupne se to stavalo pravidlem. Pomohlo na chvilku ze jsem ho restartovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
20.10.14 19:25

:zed: dělá mi to samé, mám fame. Chlap má s3 mini věčně se mu restartuje, takže oba jdou na reklamaci :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
11626
20.10.14 19:41

Mám HUAWEI Ascend Y530 a stává se mi to samé :zed:.Občas mi nedorazí smska od manžela ten má xperia mini pro.On jí má jako odeslanou i doručenka mu přijde ale ke mě už nedorazí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.10.14 19:54

Jako ja to mela na reklamaci, poprve mi jen prehrali software a pak uz reklamace neuznavali…tak jsem si stezovala trochu výš a konecne mi to opravili.Vyla jsem z toho na nervy.Kdyz je to obcas tak se to da ale me uz pak byl telefon ta 5tis na ho.no :x :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.10.14 11:53

Dělá mi to taky, mám samsung galaxy fame a jenom od manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 12:09

Řeším to samé :,( nechodí mi některé sms, vyměnila jsem sim kartu, 5 různých přístrojů a pořád nikdo nemůže přijít na to, kde je chyba. Já mám T-mobile, z toho se mi doručí všechny sms, ale od Vodafonu a O2 občas některá nedojde. Někdo to řeší tím, že když neodpovídám hned volá, někdo to nechá plavat a T_mobile mi řekl, ať si vedu statistiku nedoručených sms. No na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák