Iphone od ex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
11.5.20 13:55

Iphone od ex

Už vyřešené :palec:

Příspěvek upraven 11.05.20 v 15:03

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
15727
11.5.20 13:56

A kolik si ještě dnes založíš fejků?

• načítám...
6
11.5.20 14:01

@Zumpa Můžu se zeptat o co jde? jaký fejk?

• načítám...
72725
11.5.20 14:02

@Leameya nezavid a kup si svůj.. Co je ti do toho, že 17 dcera dostane drahy mobil? Můj teď dostal notas za 30.diky bohu, nemusím ho kupovat já.. První dárek od otce po 10 letech mě fakt udělal radost :dance: možná vetosijak synovi

• načítám...
35704
11.5.20 14:03

A co ti vadí? Věk na to má, byl to dárek

• načítám...
6
11.5.20 14:07

@martina.se Já nezavidím ještě ke všemu na vlastní dceru..No já nevim co by mi do toho bylo třeba to že mi to mohl ex říct a mohli jsme to dát dohromady takhle drahý dárek, To je fajn že po 10 letech udělal klukovi radost :palec:

• načítám...
5074
11.5.20 14:10

@Leameya evidentne nepotreboval prispet. Vy jste doted kupovali darky spolu, ze jsi z toho takova vytocena?

• načítám...
6
11.5.20 14:14

@Simmcaa No jak se to vezme třeba nootebook jsme kupovali spolu, ale třeba když si přála mikinu a tričko tak mikinu koupil táta ja tričko, tak mě překvapuje že ani nic neřekl nic měl pro ní boty o kterých jsem veděla a já oblečení které si přála.

• načítám...
35704
11.5.20 14:19
@Leameya píše:
@Simmcaa No jak se to vezme třeba nootebook jsme kupovali spolu, ale třeba když si přála mikinu a tričko tak mikinu koupil táta ja tričko, tak mě překvapuje že ani nic neřekl nic měl pro ní boty o kterých jsem veděla a já oblečení které si přála.

Má radost? Má. Tak to neřeš

• načítám...
59345

@Leameya neřešila bych to, naopak bych byla ráda že dcera dostala telefon co chtěla a já to nemusela platit :lol: Kdyby Tě to řekl, dala bys půlku ceny? není problém že od Tebe dostala oblečení a od něj boty a telefon?

• načítám...
5074

@Leameya aha. No vypada to jako jednorazovka, ze normalne si ji darky nekupuje, tak se bych se jen zeptala, zda ho nekde dostal nebo bral premie. Ale jinak bych to neresila a scenu nedelala.

• načítám...
6
11.5.20 14:20

@pikola Dobre necham to byt

• načítám...
Katastrofaobecna
11.5.20 14:21

Holka je dost velká, on jí to koupil, nechce po tobě abys mu na to dávala, nemusíš utrácet dceři za telefon a dcera si může peníze z brigády nechat na něco dalšího. Supr stav ne?

• Upravit
9935
11.5.20 14:37

Nevím, jak to chodí u vás, ale mám v přímé rodině rozvedený pár (naštěstí se rozešli v dobrém) a na tom, co koupí dětem k narozeninám/vánocům se domlouvají, už jen kvůli tomu, aby se dárek nesešel, popř. se i složí. :palec: Ale oni mají opravdu perfektní vztah, narozeniny dětí slaví společně, aby děti měli radost. Na druhou stranu pokud jste toto nikdy neřešili,…tak neřeš ani nyní.

• načítám...
Janli
11.5.20 14:49

Chápu, že jsi chtěla vést dítě k odpovědnosti, chtěla, aby si holka na takhle drahou věc vydělala a že tě to naštvalo. S ex bych se domluvila, aby ti o takhle drahých dárcích říkal a nestalo se z toho pravidlo. Ani v rozvedených manželstvích by to nemělo fungovat tak, že jeden zakáže, druhý dovolí. Příště musíte komunikovat oba.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák