Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, budeme si užívat jara!!!! Na nervy kolem CARů nebudeme mít čas. Hurá.
Capelucita píše:
Holky, budeme si užívat jara!!!! Na nervy kolem CARů nebudeme mít čas. Hurá.
přesně tak, já mám hned mnohem lepší náladu, jak je pěkně, a to si ještě užívám dozvuky mrchy
![]()
Holky omlouvám se že vám skáču do diskuze,chci vás jen povzbudit
Do ISCARE jsme chodili rok a půl. Mám je tam všechny moc ráda ,ale nejúžasnější bytost s kterou jsem kdy potkala a které budeme na vždy vděčný za mimi které čekáme je paní doktorka Jaržembovská!!!
Je fakt skvělá a hlavně jí to pálí a nebojí se jít až na hranice nemožného
Takže si užívejte jara a moc držím palečky aby se vám dařílo ![]()
Jeeee, Hrkacko, ahooooooj, ja si Te pamatuju pred rokem z nasi IVF unor 2011 diskuze, tak to je uzasne, ze jsi tehulka, moooooc gratuluji, at se dari!!!
hrkačka píše:
Holky omlouvám se že vám skáču do diskuze,chci vás jen povzbuditDo ISCARE jsme chodili rok a půl. Mám je tam všechny moc ráda ,ale nejúžasnější bytost s kterou jsem kdy potkala a které budeme na vždy vděčný za mimi které čekáme je paní doktorka Jaržembovská!!!
![]()
![]()
Je fakt skvělá a hlavně jí to pálí a nebojí se jít až na hranice nemožného
Takže si užívejte jara a moc držím palečky aby se vám dařílo
Děkujem
Moc gratuluju k úspěchu, doufám, že tak dobře tady dopadneme všechny
![]()
Ahoj holky,
omlouvám se, že Vám sem tak vpadám, ale náhodou jsem Vás našla. Také chodím do ISCARE od 2011 a jsme tak spokojení, jen se nám nějak nedaří počít. No teď jsem po 2. KETu, tak snad už jsme si smůlu vybrali, jak říká staniční sestra, a už se snad zadaří ![]()
Do tohoto CARu mě doporučila moje gynekoložka a hned k dr. Mrázkovi, který je velmi milý a vždy ochotný vše vysvětlit. Jinak jsem byla 2× transferována dr. Jaržemborskou (teď naposledy taky) a 1× dr. Turkovou. Nemůžu si na nikoho stěžovat, všichni jsou super. S dr. Turkovou jsme se naposledy domluvily, že pokud tento KET nevyjde, tak mě pošle na imuno vyšetření. Máte některá s tím zkušenosti a kde jste jej podstoupily ?
holky vždyd můj ještě nepotvrzený uspěch má na svědomí také DR Jaržembrovská
i když mi všichni nutili IVF i ona sama ale jsem i za tohle moc ráda že jsem do IVF nemusela na potvrzení jdu teprve příští pátek ![]()
Leusa: neví, jam posílají na imuno z Iscaru, já jsem už imuno měla, když jsem tam přišla. Byla jsem v Podolí a za sebe doporučuji. Není to nic hrozného, vezmou ti několik ampulek krve, ale nemusíš být na lačno - suchý rohlík je povolen, a od partnera vzorek. Za měsíc ti řeknou výsledek. Mě doporučili prednison a anopyrin.
Capelucita píše:
Ty jsi ještě nešla na krev?
ne ne po IUI se nechodí
Leusa píše:
Ahoj holky,
omlouvám se, že Vám sem tak vpadám, ale náhodou jsem Vás našla. Také chodím do ISCARE od 2011 a jsme tak spokojení, jen se nám nějak nedaří počít. No teď jsem po 2. KETu, tak snad už jsme si smůlu vybrali, jak říká staniční sestra, a už se snad zadaří
Do tohoto CARu mě doporučila moje gynekoložka a hned k dr. Mrázkovi, který je velmi milý a vždy ochotný vše vysvětlit. Jinak jsem byla 2× transferována dr. Jaržemborskou (teď naposledy taky) a 1× dr. Turkovou. Nemůžu si na nikoho stěžovat, všichni jsou super. S dr. Turkovou jsme se naposledy domluvily, že pokud tento KET nevyjde, tak mě pošle na imuno vyšetření. Máte některá s tím zkušenosti a kde jste jej podstoupily ?
SarkaC píše:Capelucita píše:ne ne po IUI se nechodí
Ty jsi ještě nešla na krev?
No, nevím, kdyby mi ji neudělali v Iscaru, šla bych na gyndu, že mám // a ať mě testnou. Ale it is up to you - nebo-li je to na tobě. Ještě to teda umím ve španělštine - tu misma. ![]()
Pekoni píše:
Ahoj Capelucito Kdy budeš testovat
Dneska se cítím totálně netěhotně, dokonce i prsa se mi zase smrskávají z těch víkendových trojek na obvyklé dvojky. A píchá mě v podbříšku, ale vo oblasti vaječníků. Už od včerejška a jednu dobu fest. Doufám, že to souvisí s fazolema v neděli k obědu a ne s něčím jiným. ![]()
Asi se bojím testovat, ale vzhledem k mým pocitům - už i únava odešla, tak možná zítra či pozítří, ať si pomalu zvyklám na jednu silnou /. Samo, že jako dítě jsem věřila v nadpřirozeno a tak doufám, že nějaký ten duch by vedlo mohl být, ale.....
Capelucita píše:Pekoni píše:
Ahoj Capelucito Kdy budeš testovatDneska se cítím totálně netěhotně, dokonce i prsa se mi zase smrskávají z těch víkendových trojek na obvyklé dvojky. A píchá mě v podbříšku, ale vo oblasti vaječníků. Už od včerejška a jednu dobu fest. Doufám, že to souvisí s fazolema v neděli k obědu a ne s něčím jiným.
Asi se bojím testovat, ale vzhledem k mým pocitům - už i únava odešla, tak možná zítra či pozítří, ať si pomalu zvyklám na jednu silnou /. Samo, že jako dítě jsem věřila v nadpřirozeno a tak doufám, že nějaký ten duch by vedlo mohl být, ale.....
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď