Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
19.3.12 13:49

Holky, budeme si užívat jara!!!! Na nervy kolem CARů nebudeme mít čas. Hurá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
19.3.12 13:57
Capelucita píše:
Holky, budeme si užívat jara!!!! Na nervy kolem CARů nebudeme mít čas. Hurá.

přesně tak, já mám hned mnohem lepší náladu, jak je pěkně, a to si ještě užívám dozvuky mrchy :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
19.3.12 20:12

Holky omlouvám se že vám skáču do diskuze,chci vás jen povzbudit :lol: Do ISCARE jsme chodili rok a půl. Mám je tam všechny moc ráda ,ale nejúžasnější bytost s kterou jsem kdy potkala a které budeme na vždy vděčný za mimi které čekáme je paní doktorka Jaržembovská!!! :dance: :srdce: :dance: Je fakt skvělá a hlavně jí to pálí a nebojí se jít až na hranice nemožného :pankac: Takže si užívejte jara a moc držím palečky aby se vám dařílo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
19.3.12 20:49

Jeeee, Hrkacko, ahooooooj, ja si Te pamatuju pred rokem z nasi IVF unor 2011 diskuze, tak to je uzasne, ze jsi tehulka, moooooc gratuluji, at se dari!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
19.3.12 21:03
hrkačka píše:
Holky omlouvám se že vám skáču do diskuze,chci vás jen povzbudit :lol: Do ISCARE jsme chodili rok a půl. Mám je tam všechny moc ráda ,ale nejúžasnější bytost s kterou jsem kdy potkala a které budeme na vždy vděčný za mimi které čekáme je paní doktorka Jaržembovská!!! :dance: :srdce: :dance: Je fakt skvělá a hlavně jí to pálí a nebojí se jít až na hranice nemožného :pankac: Takže si užívejte jara a moc držím palečky aby se vám dařílo :hug:

Děkujem ;) Moc gratuluju k úspěchu, doufám, že tak dobře tady dopadneme všechny :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
19.3.12 21:49

Ahoj holky,
omlouvám se, že Vám sem tak vpadám, ale náhodou jsem Vás našla. Také chodím do ISCARE od 2011 a jsme tak spokojení, jen se nám nějak nedaří počít. No teď jsem po 2. KETu, tak snad už jsme si smůlu vybrali, jak říká staniční sestra, a už se snad zadaří :)
Do tohoto CARu mě doporučila moje gynekoložka a hned k dr. Mrázkovi, který je velmi milý a vždy ochotný vše vysvětlit. Jinak jsem byla 2× transferována dr. Jaržemborskou (teď naposledy taky) a 1× dr. Turkovou. Nemůžu si na nikoho stěžovat, všichni jsou super. S dr. Turkovou jsme se naposledy domluvily, že pokud tento KET nevyjde, tak mě pošle na imuno vyšetření. Máte některá s tím zkušenosti a kde jste jej podstoupily ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
19.3.12 21:50

holky vždyd můj ještě nepotvrzený uspěch má na svědomí také DR Jaržembrovská ;)i když mi všichni nutili IVF i ona sama ale jsem i za tohle moc ráda že jsem do IVF nemusela na potvrzení jdu teprve příští pátek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.3.12 11:05

Ty jsi ještě nešla na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.3.12 11:07

Leusa: neví, jam posílají na imuno z Iscaru, já jsem už imuno měla, když jsem tam přišla. Byla jsem v Podolí a za sebe doporučuji. Není to nic hrozného, vezmou ti několik ampulek krve, ale nemusíš být na lačno - suchý rohlík je povolen, a od partnera vzorek. Za měsíc ti řeknou výsledek. Mě doporučili prednison a anopyrin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.3.12 11:17

Ahoj Capelucito Kdy budeš testovat :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
20.3.12 11:19
Capelucita píše:

ne ne po IUI se nechodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.3.12 11:20
Leuso na imuno se chodí do Synlab Mlynářská Praha 1
http://www.synlab.cz/3856.html
Leusa píše:
Ahoj holky,
omlouvám se, že Vám sem tak vpadám, ale náhodou jsem Vás našla. Také chodím do ISCARE od 2011 a jsme tak spokojení, jen se nám nějak nedaří počít. No teď jsem po 2. KETu, tak snad už jsme si smůlu vybrali, jak říká staniční sestra, a už se snad zadaří :)
Do tohoto CARu mě doporučila moje gynekoložka a hned k dr. Mrázkovi, který je velmi milý a vždy ochotný vše vysvětlit. Jinak jsem byla 2× transferována dr. Jaržemborskou (teď naposledy taky) a 1× dr. Turkovou. Nemůžu si na nikoho stěžovat, všichni jsou super. S dr. Turkovou jsme se naposledy domluvily, že pokud tento KET nevyjde, tak mě pošle na imuno vyšetření. Máte některá s tím zkušenosti a kde jste jej podstoupily ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.3.12 11:31
SarkaC píše:
Capelucita píše:
ne ne po IUI se nechodí

No, nevím, kdyby mi ji neudělali v Iscaru, šla bych na gyndu, že mám // a ať mě testnou. Ale it is up to you - nebo-li je to na tobě. Ještě to teda umím ve španělštine - tu misma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.3.12 11:35
Pekoni píše:

Dneska se cítím totálně netěhotně, dokonce i prsa se mi zase smrskávají z těch víkendových trojek na obvyklé dvojky. A píchá mě v podbříšku, ale vo oblasti vaječníků. Už od včerejška a jednu dobu fest. Doufám, že to souvisí s fazolema v neděli k obědu a ne s něčím jiným. :mrgreen:

Asi se bojím testovat, ale vzhledem k mým pocitům - už i únava odešla, tak možná zítra či pozítří, ať si pomalu zvyklám na jednu silnou /. Samo, že jako dítě jsem věřila v nadpřirozeno a tak doufám, že nějaký ten duch by vedlo mohl být, ale.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
20.3.12 11:43
Drži všechny pěsti :hug: :hug: :hug:
Capelucita píše:
Pekoni píše:

Dneska se cítím totálně netěhotně, dokonce i prsa se mi zase smrskávají z těch víkendových trojek na obvyklé dvojky. A píchá mě v podbříšku, ale vo oblasti vaječníků. Už od včerejška a jednu dobu fest. Doufám, že to souvisí s fazolema v neděli k obědu a ne s něčím jiným. :mrgreen:

Asi se bojím testovat, ale vzhledem k mým pocitům - už i únava odešla, tak možná zítra či pozítří, ať si pomalu zvyklám na jednu silnou /. Samo, že jako dítě jsem věřila v nadpřirozeno a tak doufám, že nějaký ten duch by vedlo mohl být, ale.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.