Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3707
20.10.18 18:06

Ahoj holky,ja pred par mesici Iscare opustila a po ET jednoho embryjka jsem odesla s jednovajecnymi dvojcaty :) Kazdopadne byla to super zkusenost. Nejdriv jsem chodila do CARu do motola a absolutne ztrata casu-hodinova cekani,konzultace az tak za 3 mesice,silene hrozna sestricka. Iscare je sice soukrome centrum,ale IUI je placene pojistovnou,takze kdyz to nekomu vyjde z IUI,tak vlastne nic neplati :-) IVF se pak samozrejme plati,dostanete cenik a muzete kombinovat ruzne veci,jako prodlouzena kultivace embryi,pak „lepidlo“ aj. Chodila jsem k MUDr. Lenertove,mlada a hrozne fajn doktorka. Navic doporucuji nepodcenit imunologii,ja mela velmi dlouho aktivni NK bunky,kvuli cemu jsme se snazili par let a nic a v iscare je MUDr. Malickova specializujici se na reprodukcni imunologii a diky ni jsem stastna budouci mamina :kytka: :kytka: doporucuji nejit do IUI nebo IVF bez vysledku imunologie. Obcas ctu,ze holky nejsou na tohle vysetreni doporucene se vsemi testami po prvni konzultaci a treba po letech zjisti,ze kvuli NK bunkach nemuzou otehotnet. Ptejte se na imunitu take!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
9.11.18 10:40

Ahoj, byl někdo v Iscare na microtese ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
9.2.20 11:11

Holky, co chodíte do Iscare, jak to chodí s vyšetřením u hormonální profilu, dostala jsem to dnes o 3 dny dříve a nevím jestli tam můžu přijít zítra nebo v úterý bez toho aniž bych se objednala k doktorovi nebo se chodí jen k sestrám na krev a jenom se to někde nahlásí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
9.2.20 20:21

@veveruberu ahoj, můžeš jít jen k sestrám na krev. Chodi se tuším 2-3 den cyklu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
10.2.20 09:42

@Dayisinka Ahoj, děkuji. Ráno už jsem tam volala, mám přijít zítra ráno. Jenom nevím, mám asi přijít nalačno, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
10.2.20 09:53

@veveruberu Ty jo, tak to už si nepamatuju… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
15.2.20 22:06

Ahojky koukam, ze pan Hulvert jiz neni primar??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
16.2.20 08:07
@maja111111 píše:
Ahojky koukam, ze pan Hulvert jiz neni primar??? 8o

Už dlouho ne, pracuje teď v Prague Fertility Centre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
2.6.21 09:17

Dobrý den, odnovuji diskusi. Chci se zeptat, s jakým lékařem jste spokojeni, ev. Kdo Vám dopomohl k těhotenství, je pečlivý a přemýšlí nad tím, co dělá? Už máme jedno dítko, bohužel, doktorka, která nás tehdy osetrovala už v Iscare nepracuje. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.