Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,ja pred par mesici Iscare opustila a po ET jednoho embryjka jsem odesla s jednovajecnymi dvojcaty
Kazdopadne byla to super zkusenost. Nejdriv jsem chodila do CARu do motola a absolutne ztrata casu-hodinova cekani,konzultace az tak za 3 mesice,silene hrozna sestricka. Iscare je sice soukrome centrum,ale IUI je placene pojistovnou,takze kdyz to nekomu vyjde z IUI,tak vlastne nic neplati
IVF se pak samozrejme plati,dostanete cenik a muzete kombinovat ruzne veci,jako prodlouzena kultivace embryi,pak „lepidlo“ aj. Chodila jsem k MUDr. Lenertove,mlada a hrozne fajn doktorka. Navic doporucuji nepodcenit imunologii,ja mela velmi dlouho aktivni NK bunky,kvuli cemu jsme se snazili par let a nic a v iscare je MUDr. Malickova specializujici se na reprodukcni imunologii a diky ni jsem stastna budouci mamina
doporucuji nejit do IUI nebo IVF bez vysledku imunologie. Obcas ctu,ze holky nejsou na tohle vysetreni doporucene se vsemi testami po prvni konzultaci a treba po letech zjisti,ze kvuli NK bunkach nemuzou otehotnet. Ptejte se na imunitu take!
Holky, co chodíte do Iscare, jak to chodí s vyšetřením u hormonální profilu, dostala jsem to dnes o 3 dny dříve a nevím jestli tam můžu přijít zítra nebo v úterý bez toho aniž bych se objednala k doktorovi nebo se chodí jen k sestrám na krev a jenom se to někde nahlásí?
@veveruberu ahoj, můžeš jít jen k sestrám na krev. Chodi se tuším 2-3 den cyklu ![]()
@Dayisinka Ahoj, děkuji. Ráno už jsem tam volala, mám přijít zítra ráno. Jenom nevím, mám asi přijít nalačno, že? ![]()
@maja111111 píše:
Ahojky koukam, ze pan Hulvert jiz neni primar???
Už dlouho ne, pracuje teď v Prague Fertility Centre.
Dobrý den, odnovuji diskusi. Chci se zeptat, s jakým lékařem jste spokojeni, ev. Kdo Vám dopomohl k těhotenství, je pečlivý a přemýšlí nad tím, co dělá? Už máme jedno dítko, bohužel, doktorka, která nás tehdy osetrovala už v Iscare nepracuje. Dekuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď