Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nico1209 píše:
@kliki dekuji za tvou zkusenost!!je fajn, ze jsi spokojena, to mi dodava nadeji, ze si vyberu tento car. Takze ted jdes do posledniho pokusu??das si zavest dve embrya, abys mela vetsi sance?
jj minule jsem měla taky dvě a nechytlo se ani jedno. Je to můj 4.pokus a zřejmě i poslední. Letos v květnu mi bylo 39let. Tak uvidím, jestli to vyjde 4.pokus. Ještě dítě nemáme.
@Verunka783 ano, rozumim ti, nechces byt zklamana, a tak radeji neveris.take to tak mam, a hlavne to priserny cekani do testu
ale neboj, das do toho vsechno a snad to dobre dopadne!!
@kliki kolik zavadeji nejvic embryi? dve? nebo i tri? pravdepodobnost, ze se chytnou vsechny tri je mala, tak do toho dat maximum, ale myslim, ze to asi nedelaji, navic takovehle tehotenstvi by bylo rizikove.je to stejne silenost, ten pokus je narocny, injekce, odbery, narkoza, penez to stoji a ve finale to ztroskota na embyi, ktere se nechytne!!!to je k zblazneni
![]()
@nico1209 díky.....doufám doufám. ani ne do testu, příští pondělí bud přijde menzes nebo ne a pak týden na to teprve test
@kliki píše:
jj minule jsem měla taky dvě a nechytlo se ani jedno. Je to můj 4.pokus a zřejmě i poslední. Letos v květnu mi bylo 39let. Tak uvidím, jestli to vyjde 4.pokus. Ještě dítě nemáme.
Moc moc ti preji, aby ti to vyslo, mas za sebou take narocnou cestu!
@nico1209 píše:
Moc moc ti preji, aby ti to vyslo, mas za sebou take narocnou cestu!
díky moc.,… ale jak už se píše tady výše.. raději tomu moc nevěřím a říkám si, že to stejně nevyjde. už jsem fakt pesimistická. A třeba pak budu příjemně překvapená. Pak už to budeme zkoušet jen přirozeně. už ty injekce, zatím si píchám jen jednu diphereline už asi 2a půl týdne a jsem z toho dost nervozní. To až si budu píchat menopur na stimulování a k tomu další injekce. Tři už asi nedám, ale budu muset.
@nico1209 děkujuuuu…no proběhlo to, ale uvidíme…nicméně tomu nevěřím. Před pár minutama jsem volala na výsledky krve hormonů druhé části cyklu a nic moc. Dr mi rovnou řekl ať to proberu doma s chlapem, že mi vypíše papíry a rovnou umělý
![]()
@Verunka783 píše:
@nico1209 děkujuuuu…no proběhlo to, ale uvidíme…nicméně tomu nevěřím. Před pár minutama jsem volala na výsledky krve hormonů druhé části cyklu a nic moc. Dr mi rovnou řekl ať to proberu doma s chlapem, že mi vypíše papíry a rovnou umělý![]()
![]()
![]()
Verunko, tak jak?
@nico1209 no nic
…měla jsem víc jak týden zpoždění a pak jsem začala jen špinit…4testy a negativní takže tento měsíc znovu, pak v srpnu a na září plánujeme umělé
a to sis delala pouze domaci testy, ci ti vysla i krev negativne? protoze jsem jiz slysela o tom, ze tyto testy vyjdou negativne, presto, ze jsi tehotna..
V kazdem pripade, silne nervy, protoze je to opravdu narocne na psychiku a kecy, ze na to nesmis myslet, na tom moc nepridaji
![]()
Jiste to brzy vyjde, uvidis!!!
@nico1209 no jenom testy, na krvi jsem nebyla, jdu na kontrolu v úterý. aha to slyším poprvé teda. dělala jsem 4testy s odstupem a nic. já sem asi tydýt ale nejde mi na to nemyslet
@Verunka783 píše:
@nico1209 no jenom testy, na krvi jsem nebyla, jdu na kontrolu v úterý. aha to slyším poprvé teda. dělala jsem 4testy s odstupem a nic. já sem asi tydýt ale nejde mi na to nemyslet
vis co? pockej az na hcg z krve a teprve az potom rekni, jo? prave ze, na to musis myslet furt..ja vim, nejde to vubec vymazat z hlavy…kdyby to slo, tak to by bylo moc jednoduche, vid? uvidis!!!pockej na utery!!
@nico1209 tak uvidíme v úterý no. sem na to zvědavá ale šance tomu nedávám…radši
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.