Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
11.4.18 13:50

Ahoj Suzindo, a jak to prosím tě probíhalo? Nic nevím, sem tam se něco doctu, ale může se to lišit dle jednotlivých center. Díky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
11.4.18 14:33

@Esterenda
Ahoj, myslíš jak probíhala ta první konzultace? Ptala se nás na různé nemoci v rodině apod, zkoukla výsledek spermio, vysledky meho hormon. a genetickeho vysetreni, ještě mě poslala na nějaké doplňující vyšetření krve a udělala mi UTZ. Dala nám ceník a vysvětlovala jaké metody asistovane reprodukce připadají v našem případě v úvahu. Potom jsme se domluvili na další kontrole s výsledky krve a pak už naplanovala 1.IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.4.18 14:44

@suzinda děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.4.18 16:11

@Zzuzzy Tak jak vám to včera dopadlo? My jdem zítra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.4.18 21:48

Ahoj holky, tak máme za sebou konzultaci a vypadá to, že mám polycyklické vaječníky a strašně nízkou sliznici - dnes 19 DC a jen 5,5 mm :( Mám přijít 12 DC příště na kontrolu a uvidí se, zkusí inseminaci a na tu sliznici snad dostanu nějaký hormon. Ještě mi nabrala krev na progesteron. Má někdo zkušenost?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.4.18 19:38

Holky, Lacheta se do Iscare v červnu bude vracet. Dobrá zpráva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.5.18 19:13

První návštěva v iscare

Ahoj holky, jdeme v pátek s přítelem na první konzultaci do Iscare. Mám od gynekologa všechny testy co mi dělal, přítel 2× spermiogram (2hy 1 měsíc starý). V pátek budu 13DC a chtěla jsem se Vas zeptat, je reálný, abych stihla ještě tenhle měsíc IUI? Nevíte? Nebo oni předtím musí něco udělat, něco někde schválit? Já jsem si to myslela, že proč by ne, ale jak jsem četla tak vaše starý příspěvky, tak jsme všichni psali… Další měsíc jdeme… Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
3.5.18 13:12

@Kejsy33
Ahoj, klidně můžeš stihnout tenhle měsíc IUI, u toho se nic neschvaluje a pokud máš testy od svého gynekologa a spermio, tak pokud už nebudeš po ovulaci, tak ti IUI udělají v pondělí. Držím palce :) Ke komu jsi v Iscare objednana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.5.18 17:11

Ja nevím, na recepci mě jen objednali a neřekli ke komu, tak uvidíme zítra. Jsem zvědavá, natesene, že by se to mohlo konečně třeba hnout po roce. Přítel má špatný spermiogram. V říjnu 2017 měl 38 milionů prémii a z toho jen 8 milionů pohyblivých a březen 2018 už měl jen 27 milionů a z toho jen 5 milionů pohyblivých. Takže na obou stalo doporučení IUI. Snad se nám to brzo povede a pomůžou nám tam. Nikdy jsem si nemyslela, že bych jednou měla takový problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
4.5.18 14:18

@Kejsy33
No my to máme podobné, taky horší spermio, hlavně nízký celkový počet :( Taky jsem si naivně myslela, že otehotnim hned jako všichni okolo mě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.7.18 09:48

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat, jak dopadla v květnu první návštěva v Iscaru a celkově jaký máš z tohoto centra pocit? A ke komu chodíš?

Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.7.18 09:50

@Kejsy33

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat, jak dopadla v květnu první návštěva v Iscaru a celkově jaký máš z tohoto centra pocit? A ke komu chodíš?

Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
16.8.18 10:54

@Spetka zdravím, můžu se zeptat? Teď jsme měli 11.7. Transfer jednoho embrya, jsem úplně nervózní, kdyby se to nepodařilo za jsou dobu by přišly měsíčky? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
10.10.18 16:12

@handa30 Ahoj, on tam nebyl? My si dali 3/4 roku pauzu, takže jsem to vůbec nepostřehla..Jsem ráda, že tam je :) Mám ho nejradši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
17.10.18 10:09

Ahoj holky, prosím, byl některý z Vašich partnerů v Iscare na Micro Tese ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.