Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2083
18.12.16 08:32

@kristyna5 Holky já mám také malou princeznu z Iscare :) moc nám pomohly. Absolutně si nemůžem stěžovat, dokonce se chystáme jim poděkovat i osobně, na 3 IUI. Se nám 12.11 2016 narodila tahle princezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
18.12.16 08:39

@folii krasna princezna:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
18.12.16 13:10

@lilia81 muzu se jeste zeptat, jaka byla potom lecba pani doktorky? Divala jsem se na stranky a pouziva taky ruzne cinske a tibetske doplnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.12.16 16:08

@lilia81 ahoj,mohu se zeptat, Na koho ses obratila s celostni medicinou? Dekuji moc za info a gratuluji ke krasnemu vysledku. ja mam z Iscaru syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.12.16 16:09

@lilia81 uz to ctu, take zkusim :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.12.16 16:32

@kristyna5 @Martrich - paní dr se v celostní medicíne vyzná a když tak konzultuje se svými známými, znám osobně jednoho z nich, pana dr. Pasztora ze slovenska, mívá s ním přednášky…

léčba byla v pročiště í těla, jod na štítnou žlázu, hormonálně dodat přírodně estrogen a progesteron (mateří kašička, maca), posílení srdce, s tím jsem měla já největší problém a veškeré příznaky mi zmizely, je to pak podle diagnostiky… paní doktorka používá obrovskou škálu věcí, pro každého něco jiného… má hodně přírodních doplňků různých firem…

mnohdy jsem z finančních důvodů třeba koupila vše, ale brala poloviční dávky, protože to byla fakt darda, ale i tak pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
18.12.16 16:38

@lilia81 skvele! Jsem rada, ze jsem na tebe narazila! Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.12.16 19:44

@kristyna5 - vůbec není zač, věřím, že pomůže, já za ní jdu v úterý pro nějaké věci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
21.1.17 17:31

Ahoj holky… chtěla jsem se zeptat, jestli je tady někdo, kdo měl 2až 3dny po odběru vajíček ebmryotransfér??? Vždy jse měla je KET a protože už mi letos bude 39let tak jsme ho měli vyšetřené PGS. Teď jsem přešla do jiného CARu a tam mi řekli, že navrhují dva až 3dny po OPU mi tam fouknout dvě nejlepší embrya a samozřejmě ty po PGS teda jestli nějaký přežijí zamrazit. Chtěla jsem se zeptat, jestli to tady některá z vás tak měla, že i v tomhle starším věku to zkoušela zavádět po dvou nejlepších embryjkácha?? Bojím se, aby to nezmklo a vyvíjelo se jak má. Dr.mi řekla, že to všechno pak dokáží z plodové vody a krve poznat, jestli to bude zdravé. Jen se bojím toho věku. Ale znám holky, které otěhotněly přirozeně i ve 40na poprvé a dopadlo vše v pořádku. Jaký na to máte názor a co si o tom myslíte a jaké máte zkušenosti??? Díky moc za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.1.17 10:08

@kliki - nevidí důod, proč o tak neudělat, embryjkám je nejlíp v děloze v přirozeném prostředí, úspěch to samozřejmě nezaručuje, ale pokud se budou vyvíjet, tka envidím ani dvod pro č přemýšlet o tom, že by nebyly zdravé… 39 není žádný věk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
28.1.17 01:06

Ja jsem tedy pro testování před transferem. Bohužel příroda se moc ošálit nedá a pravděpodobnost nějakých změn vajíček je s věkem vyšší. Mně bylo také nabídnuto testování embryí před transferem až ve vyšším věku před druhým těhotenstvím a než riskovat měsíce čekání po event. potratu či další věci, je lepší měsíc počkat na výsledky PGS. Měla jsem jen 1 embryo k testování a bylo perfektní, KET se povedl a nedávno jsme slavili 1. narozeniny :srdce:
Každopádně v mém případě byla obě úspěšná těhotenství až po KET. ET se nepovedl ani jednou, KET vždy napoprvé :D
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.5.17 14:59

Ahoj, právě mi sestřička řekla že končí mudr. Lacheta.
Nevíte, někdo zdali je to pravda, popřípadě kam jde do ivf centra?
Je to můj ošetřují lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.6.17 09:46

Mate nekdo nejake aktualni zkusenosti s centrem ISCARE??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
8.6.17 11:50

@bulina můžu se zeptat na jaký pokus máš po IUI klučíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
8.6.17 11:51

@nico1209 já tam chodím cca 3týdny a nemůžu si stěžovat. V sobotu jdu na IUI tak jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.