Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kristyna5 Holky já mám také malou princeznu z Iscare
moc nám pomohly. Absolutně si nemůžem stěžovat, dokonce se chystáme jim poděkovat i osobně, na 3 IUI. Se nám 12.11 2016 narodila tahle princezna.
@lilia81 muzu se jeste zeptat, jaka byla potom lecba pani doktorky? Divala jsem se na stranky a pouziva taky ruzne cinske a tibetske doplnky.
@lilia81 ahoj,mohu se zeptat, Na koho ses obratila s celostni medicinou? Dekuji moc za info a gratuluji ke krasnemu vysledku. ja mam z Iscaru syna
@kristyna5 @Martrich - paní dr se v celostní medicíne vyzná a když tak konzultuje se svými známými, znám osobně jednoho z nich, pana dr. Pasztora ze slovenska, mívá s ním přednášky…
léčba byla v pročiště í těla, jod na štítnou žlázu, hormonálně dodat přírodně estrogen a progesteron (mateří kašička, maca), posílení srdce, s tím jsem měla já největší problém a veškeré příznaky mi zmizely, je to pak podle diagnostiky… paní doktorka používá obrovskou škálu věcí, pro každého něco jiného… má hodně přírodních doplňků různých firem…
mnohdy jsem z finančních důvodů třeba koupila vše, ale brala poloviční dávky, protože to byla fakt darda, ale i tak pomohlo
@lilia81 skvele! Jsem rada, ze jsem na tebe narazila! Dekuji ![]()
@kristyna5 - vůbec není zač, věřím, že pomůže, já za ní jdu v úterý pro nějaké věci ![]()
Ahoj holky… chtěla jsem se zeptat, jestli je tady někdo, kdo měl 2až 3dny po odběru vajíček ebmryotransfér??? Vždy jse měla je KET a protože už mi letos bude 39let tak jsme ho měli vyšetřené PGS. Teď jsem přešla do jiného CARu a tam mi řekli, že navrhují dva až 3dny po OPU mi tam fouknout dvě nejlepší embrya a samozřejmě ty po PGS teda jestli nějaký přežijí zamrazit. Chtěla jsem se zeptat, jestli to tady některá z vás tak měla, že i v tomhle starším věku to zkoušela zavádět po dvou nejlepších embryjkácha?? Bojím se, aby to nezmklo a vyvíjelo se jak má. Dr.mi řekla, že to všechno pak dokáží z plodové vody a krve poznat, jestli to bude zdravé. Jen se bojím toho věku. Ale znám holky, které otěhotněly přirozeně i ve 40na poprvé a dopadlo vše v pořádku. Jaký na to máte názor a co si o tom myslíte a jaké máte zkušenosti??? Díky moc za každou radu.
@kliki - nevidí důod, proč o tak neudělat, embryjkám je nejlíp v děloze v přirozeném prostředí, úspěch to samozřejmě nezaručuje, ale pokud se budou vyvíjet, tka envidím ani dvod pro č přemýšlet o tom, že by nebyly zdravé… 39 není žádný věk..
Ja jsem tedy pro testování před transferem. Bohužel příroda se moc ošálit nedá a pravděpodobnost nějakých změn vajíček je s věkem vyšší. Mně bylo také nabídnuto testování embryí před transferem až ve vyšším věku před druhým těhotenstvím a než riskovat měsíce čekání po event. potratu či další věci, je lepší měsíc počkat na výsledky PGS. Měla jsem jen 1 embryo k testování a bylo perfektní, KET se povedl a nedávno jsme slavili 1. narozeniny ![]()
Každopádně v mém případě byla obě úspěšná těhotenství až po KET. ET se nepovedl ani jednou, KET vždy napoprvé ![]()
Držím palce!
Ahoj, právě mi sestřička řekla že končí mudr. Lacheta.
Nevíte, někdo zdali je to pravda, popřípadě kam jde do ivf centra?
Je to můj ošetřují lékař.
@nico1209 já tam chodím cca 3týdny a nemůžu si stěžovat. V sobotu jdu na IUI tak jsem na to zvědavá
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď