Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
5.7.16 12:45

@majorka moc držím palečky a určitě odpočívej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
5.7.16 15:47

@majorka moc držím palce, odpočívej, ale i bych občas něco dělala (ale nezvedala nic těžkého), přeci jen se zahnízdí když budou chtít, přiměřený pohyb na to nemá vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
5.7.16 22:06

@mimi82 jojo nebudu 14 dni lezet! Nemocna nejsem :mrgreen: ted dva dny byl maximalni odpocinek (ja to i potrebovala si poradne odfrknout) a od zitrka uz sice bez sportu a velke namahy, ale celkem normalne.
Dneska me i bolelo bricho, jakoby v podbrisku, tak nevim :nevim: ale je fakt, ze to se mi nikdy predtim nedelo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
6.7.16 00:20

@majorka držím palecky at to konečně klapne ;) my si teď dáváme pauzu a uvažujeme zda to ještě zkusit nebo už se na to vyprdnout. Jednoho lumpicka máme tak jsme za něj moc rádi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.7.16 10:09

@majorka super, tak to jo, dva dny odpočinku nikomu neuškodili. Je tu (všude) spousta holek, který to na můj vkus moc přehání :-) fakt moc držím palečky, snad ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
6.7.16 22:13

Devcata muze me porad pobolivat bricho? Jakoby v podbrisku, na vajecniku nebo tam nekde…jsem 2 den po ET. Obcas ne tam i trochu pichne. To jsem po ET nikdy nemela, tak nevim jestli je to dobre nebo spatne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.7.16 19:02

@majorka tak jakpak jsi dopadla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.7.16 08:48

@majorka to je úplně normální po ET, mám to taky. Mě bolí i v zádech a tříslech.

Jinak jsem taky názoru že odpočívat dva dny maximálně stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
18.7.16 11:05

@medmenka 14 den po ET přišla mrcha :cert: :zed: :zed: :zed: :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.7.16 11:08

@majorka ach jooo a to bylo první IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
18.7.16 11:12

@Romčinka podívej se do mého podpisu…zdaleka ne první pokus…a ještě nám zbývá jeden celý cyklus IVF na pojišťovnu… ale víš, ty nervy a v neposlední řadě i peníze, které jsme do toho vrazili už nás ubíjejí a každý další pokus je horší a horší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.7.16 21:20

@majorka tak to mě moc mrzí že to zase nevyšlo :? :( naprosto chápu tvé rozčarování a zoufalství s neustálých neúspěchů, jsem na tom dost podobně. Tak se pokus si užít léto trochu si vyčistit hlavu. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.7.16 13:04

Ahoj holky, tak jsem se po letech zase přišla podívat na emimino, o druhé dítko se snažíme 2,5 roku…
@medmenka - tebe si myslím pamatuji, že jo?

Příspěvek upraven 16.08.16 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.7.16 13:55

@lilia81 ahojky, jasně já tebe také, tak ty už jdeš do druhého a já zatím ani to první nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
25.7.16 13:09

@lilia81 Ahoj, také si Tě pamatuji. My jsme se také před dlouhou dobou pustili do cesty za druhým miminkem. A nikdy bych neřekla, že ta cesta bude tak složitá… Ale teď už nám to snad vyšlo! Zatím to ale nechci zakřiknout, přeci jen mám za sebou pár bolestivých neúspěchů… Budu moc držet pěsti, aby se štěstí brzy usmálo i na vás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.