Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
8.6.17 12:39

@Verunka783 dekuji ti Verunko, ja stale premyslim, ktery CAR v Praze vybrat, myslela jsem tedy i na Iscare. doufejme tedy, ze ti pomohou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.6.17 12:47

@Verunka783 ale nechoďte k paní doktorce Nedělkové. Byla jsem u ní v úterý a katasttofa. Četla si na netu předemnou co je to dephereline, který si píchám a pak že mě začně stimulovat, odešla kamsi pryč asi se poradit a pak přišla a řekla, že mám přijít za týden, že teď je sliznice ještě příliš vysoká. Vůbec nevěděla, která bije. Už v životě nikdy k ní…fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
8.6.17 13:49

@kliki tak u ní jsem byla také v úterý :,( ale v sobotu mám jít na IUI tak mi jen dala recept na injekci na dnešek a nějaký gel který mám zavádět od neděle a zbytek jsem řešila se sestřičkama…tak na tom snad není co zkazit, aspoň doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
8.6.17 13:51

@nico1209 nicméně krom toho mám báječného gynekologa takže navštěvuji i jeho a řeším to s ním…kontrola z obou stran…měla jsem zlomenou kostrč, takže hnutá hodně, otočená děloha a na to ale na Iscaru nepřišli. tak jsem na sobotu zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.6.17 14:40

No tak dobry teda.tak ted nevim, jestli do toho Iscare nebo jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.6.17 14:41

@kliki a krome teda teto pani doktorky, jsou doktori jaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
8.6.17 14:43

@nico1209 byla jsem celkem u třech a všechny byly v pohodě, jen jedné asi ruska, bylo špatně rozumět. No ono asi všude bude něco si myslím, proto mám svého a zašla jsem i sem, abych měla více názorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.6.17 17:39

@Verunka783 mas 100% pravdu, vsude bude neco, a nekdo muze mit jen dobre zkusenosti, dalsi spatne.asi na zadny car nebudou mit vsichni jednotny nazor.ve finale jde hlavne o to, aby pokus vysel!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.6.17 08:30

@nico1209 přesně jak řikáš. hlavně aby se povedlo. ale nějak tomu nevěřím. snažím se to neřešit a nemyslet na to, ale nedávám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
9.6.17 10:05
@nico1209 píše:
@kliki a krome teda teto pani doktorky, jsou doktori jaci?

jinak jsou tam skvělý… já chodila k paní Jaržembovské a super… i doktor Lacheta a teď chodím k samotnýmu primáři. Takže si myslím, že jsem v dobrých rukou. Poprvé u mě vyzkouší dlouhý protokol. Je to můj už 4.a poslední pokus na pojišťovnu. A ještě k tomu 20.5.už termín vypšel, ale vykážou to zpětně prý to jde. Takže dobrý. Hlavně aby se to všechno povedlo. Jinak je občas problém se dovolat na recepci, pořád mě to házelo na sesternu. Ale jinak jsem tam opravdu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.6.17 13:40

@Verunka783 Verunko, bylo by to tve prvni dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.6.17 13:42

@kliki dekuji za tvou zkusenost!!je fajn, ze jsi spokojena, to mi dodava nadeji, ze si vyberu tento car. Takze ted jdes do posledniho pokusu??das si zavest dve embrya, abys mela vetsi sance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.6.17 14:10

@nico1209 jj právě že první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.6.17 15:22

@Verunka783 takze zitra na tebe budeme myslet! a za 14 dni… jen same dobre novinky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
9.6.17 15:25

@nico1209 děkuju :kytka: snad ano, doufám ale nevěřím radši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.