Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@foli jestli se můžu zeptat, v čem byl Lachetka tak skvělej??? Jako že dobře zvolil stimulaci??? Já si stejně myslím, že je to vše o náhodě a že žádný doktor není za to zodpovědný. Já už byla na IVF 4× a vždy nic. A přitom si myslím, že všichni doktoři dělají opravdu vše pro to, aby to vyšlo. Dokonce jsem chodila i k samotnýmu panu primáři a taky nic. Ach jo… ale hodně gratuluji a držím pěstičky na další pokus.
@Lexa88 já byla dvakrát předtím jinde, tam to nevyšlo. a tak jsem zkusila Iscare a tam byly taky dva pokusy a nic… 4už jsme na pojišťovnu vyplýtvaly a teď to zkoušíme doma přirozeně…
@kliki píše:
@foli jestli se můžu zeptat, v čem byl Lachetka tak skvělej??? Jako že dobře zvolil stimulaci??? Já si stejně myslím, že je to vše o náhodě a že žádný doktor není za to zodpovědný. Já už byla na IVF 4× a vždy nic. A přitom si myslím, že všichni doktoři dělají opravdu vše pro to, aby to vyšlo. Dokonce jsem chodila i k samotnýmu panu primáři a taky nic. Ach jo… ale hodně gratuluji a držím pěstičky na další pokus.
No, ano zvilil. super stimulaci
a.hlavne.me nehnal. na zbytecne vysetreni. A. vysetreni od.neho nebolelo. Jako naprikad od.dr. Turkove
@folii píše:
No, ano zvilil. super stimulacia.hlavne.me nehnal. na zbytecne vysetreni. A. vysetreni od.neho nebolelo. Jako naprikad od.dr. Turkove
V tomhle tom mas pravdu. Me kdyz delal transfer tak me to vubec nebolelo a bylo to to v pohode. Pak mi.to.delala asi ta dr. Turkova a to bylo.dost bolestive a jen jsem si prala at to mam za sebou. Dokonce jsem i parkrat jukla bolesti a ona na to ze co budu delat az budu rodit. A stejne se nezadarilo. A poprve jsem mela stimulaci kr. protokol od Mariky a podruhe dlouhy pr.od primare a nic.
@folii můžu se zeptat jak to vše probíhá a kolikátý pokus to byl a po jaké době? na IVF se chystám v prosinci. díky
Prosím, můžete mi říci, jak se dovoláváte do Iscare? Zkouším to už druhý den a nic, ani recepce, ani linka pro objednání, potřebovala jsem k MUDr Malíčkové.
Tak ano mate pravdu, Dr lacheta uz tam neni.
jsem objednana k Pjarnicikove nebo tak nejak. Mate nekdo zkusenost?? Jedni ditatko uz mame Izabelku 1.rok z iui a chcem. druheho prcka.
doma to nejde takbsnad se zase zadari ![]()
@folii mě zrovna táto lékařka moc nesedla. Pro mne byla nejlepší MUDr. Jaržembovská.
@Lexa88 dekuji
vyzkousim. a kdyztak se preobjednam k jine.. mohu cim.Vam nesedla?
@folii na mě byla málo komunikativní, takový „ledový psí čumák“. Občas mi přišlo, jako by ji člověk otravoval. Já si na počátku udělala kolečko po skoro všech doktorech a u této jsem byla asi 2×. Pak se mě ujala Jaržembovská a k ní jsem chodila už pak celou dobu.
@Lexa88 píše:
@folii mě zrovna táto lékařka moc nesedla. Pro mne byla nejlepší MUDr. Jaržembovská.
Bohužel mudr. Jaržembovská je těhotná a během měsíce odchází na mateřskou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.