Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@foli jestli se můžu zeptat, v čem byl Lachetka tak skvělej??? Jako že dobře zvolil stimulaci??? Já si stejně myslím, že je to vše o náhodě a že žádný doktor není za to zodpovědný. Já už byla na IVF 4× a vždy nic. A přitom si myslím, že všichni doktoři dělají opravdu vše pro to, aby to vyšlo. Dokonce jsem chodila i k samotnýmu panu primáři a taky nic. Ach jo… ale hodně gratuluji a držím pěstičky na další pokus.
@Lexa88 já byla dvakrát předtím jinde, tam to nevyšlo. a tak jsem zkusila Iscare a tam byly taky dva pokusy a nic… 4už jsme na pojišťovnu vyplýtvaly a teď to zkoušíme doma přirozeně…
@kliki píše:
@foli jestli se můžu zeptat, v čem byl Lachetka tak skvělej??? Jako že dobře zvolil stimulaci??? Já si stejně myslím, že je to vše o náhodě a že žádný doktor není za to zodpovědný. Já už byla na IVF 4× a vždy nic. A přitom si myslím, že všichni doktoři dělají opravdu vše pro to, aby to vyšlo. Dokonce jsem chodila i k samotnýmu panu primáři a taky nic. Ach jo… ale hodně gratuluji a držím pěstičky na další pokus.
No, ano zvilil. super stimulaci
a.hlavne.me nehnal. na zbytecne vysetreni. A. vysetreni od.neho nebolelo. Jako naprikad od.dr. Turkove
@folii píše:
No, ano zvilil. super stimulacia.hlavne.me nehnal. na zbytecne vysetreni. A. vysetreni od.neho nebolelo. Jako naprikad od.dr. Turkove
V tomhle tom mas pravdu. Me kdyz delal transfer tak me to vubec nebolelo a bylo to to v pohode. Pak mi.to.delala asi ta dr. Turkova a to bylo.dost bolestive a jen jsem si prala at to mam za sebou. Dokonce jsem i parkrat jukla bolesti a ona na to ze co budu delat az budu rodit. A stejne se nezadarilo. A poprve jsem mela stimulaci kr. protokol od Mariky a podruhe dlouhy pr.od primare a nic.
@folii můžu se zeptat jak to vše probíhá a kolikátý pokus to byl a po jaké době? na IVF se chystám v prosinci. díky
Prosím, můžete mi říci, jak se dovoláváte do Iscare? Zkouším to už druhý den a nic, ani recepce, ani linka pro objednání, potřebovala jsem k MUDr Malíčkové.
Tak ano mate pravdu, Dr lacheta uz tam neni.
jsem objednana k Pjarnicikove nebo tak nejak. Mate nekdo zkusenost?? Jedni ditatko uz mame Izabelku 1.rok z iui a chcem. druheho prcka.
doma to nejde takbsnad se zase zadari ![]()
@folii mě zrovna táto lékařka moc nesedla. Pro mne byla nejlepší MUDr. Jaržembovská.
@Lexa88 dekuji
vyzkousim. a kdyztak se preobjednam k jine.. mohu cim.Vam nesedla?
@folii na mě byla málo komunikativní, takový „ledový psí čumák“. Občas mi přišlo, jako by ji člověk otravoval. Já si na počátku udělala kolečko po skoro všech doktorech a u této jsem byla asi 2×. Pak se mě ujala Jaržembovská a k ní jsem chodila už pak celou dobu.
@Lexa88 píše:
@folii mě zrovna táto lékařka moc nesedla. Pro mne byla nejlepší MUDr. Jaržembovská.
Bohužel mudr. Jaržembovská je těhotná a během měsíce odchází na mateřskou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď