Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 Máš pravdu, kašlu an to a přihlásím se kam chci.
@Jani1982 Achjo, také mi přijde že to souvisí
je mi to líto.
Pokud tam bude příští pátek ta paní doktorka Jaržembovská tak se na všechno vyptám.
Ahoj, moc rada bych se přidala do diskuze
v lednu začínáme s carem a padla volba na iscare. Jste zde spokojeně?
děkuji!
@kristyna5 - za sebe doporučuji paní doktorku Jaržembovksou a pana doktora Lachetu, jinak já už v Iscare nejsem, už jsem propuštěna navždy
3 děti budou stačit, ale moc se těším na léto na setkání iscare dětí, až zase uvidím všechny sestřičky a paní doktorku ![]()
@lilia81 děkuji! Hodně jsem slyšela, ze si tady na emiminu stěžují na Iscare, hlavně ty, které odešly do gennetu, ale na mě působí Iscare dobře, uvidíme. A ty mas 3 děti z Iscare?
Ahoj, za sebe písnu, že jsme z Iscare odešli, ale nestěžuju si na něj. Vadil nám přístup, že vyšetření se dělají až po prvním neúspěšném IVF a já chtěla vědět, kde je problém ![]()
Takže záleží co každému vyhovuje.
@kristyna5 To nás odradilo taky. Byla jsem tam na dvou IUI, nevyšlo to, tak jsme šli o dům dál
Já bych do IVF bez vyšetření stejně nešla. Ale fakt záleží na každém co mu vyhovuje. Jo a šla jsem taky do gennetu ![]()
@Ziw a v gennetu Jsi u koho? Jak dlouho trvalo objednání a jak dlouho pak zhruba trvá, než udělají všechny testy? Dekuji
@kristyna5 V gennetu jsem u dr. Čepeláka a objednání trvalo asi 1 měsíc. A pak záleží kolikátý budeš DC
Já byla na první konzultaci 14DC, takže co šlo, se udělalo hned. U genetika sme byli asi za týden a výsledky prý až za 2-3 měsíce. Pak jedny odběry 2-3DC a objednání zase na 12DC a už bylo všechno hotový
i ta genetika. Takže dohromady cca 2 měsíce ![]()
@kristyna5 - já si na iscare a přístup nemohu stěžovat, ty roky, co jsem tam strávila se o mně krásně starali, teď, když jsem potřebovala radu nebyl problém zavolat a vždy byli vstřícní… vyšetření jsme měli také až po prvním úspěšném IVF v momentě, kdy jsem mezi těhotenstvími několikrát potratila a byla bez problémů a naopak po potratu i zamlklém těhu mi dělali revizi v Iscare a nemusela jsem nikam do nemocnice na porodní nebo gyndu. Byli vždy citliví, sestřičky si pamatují spoustu věcí, prostě jako doma… kéž by tenhle přístup měl každý lékař… vždy se se mnou domluvili na postupu, na tom, co bude nejlepš co bych chtěla, jaké máme plány a maximálně mi vyšli vstříc…
a ano, mám z iscare syna a jsem v 26tt s dvojčátky, takže celkem 3 iscare děti…
@lilia81 moc děkuji a gratuluji k těhotenství. Zjistili u vás proč přirozené byl problém? A chodíš porad k té dáme doktorce? Ja budu zacinat v lednu s iui, tomu moc velke sance ale nedavam.
@kristyna5 - ne, žádné testy nic neprokázaly, přesto jsem neměla menstruaci, ale důvod vím od jiné lékařky, která se zabývá přírodní medicínou… nicméně i když jsem otěhotněla po IUI, tka už byl problém s potratem a důvod potratů také nenašli… také důvod vím, ale od jiné lékařky, bohužel diagnostika v českém lékařství není celostní a celostní medicínou se zabývá málo lékařů… nicméně v tom, za kým vás mohou poslat a jak se o vás starají je iscare super… jen když se nic nezjistí, tka pak nemají další možnosti jak zjišťovat dál…
@lilia81 Takze takonec prirodni lecba zabrala? Kdo ta lekarka prosim byla, jestli tedy nevadi, ze se ptam? Uz pul roku chodim na akupunkturu a jim ruzne bylinky, ale zatim nejake zlepseni u me neni. Dekuji;)
@kristyna5 - akupunktura, čínská medicína, jakékoliv bylinky, nic nezabralo, to mám všechno za sebou a naprosto zbytečně… jmneuje se Mária Kropáčková má webovky zdrave-srdce.cz a je odsud z Prahy, sídlí na zeleném pruhu, není nejevnější, dost jsem za ten rok, co jsem k ní chodila do toho finančně vrazila, ale mohu říct, že v momentě, kdy mi opravdu řekla a na výsledcích bylo vidět, že je vše ok, tka jsem pak hned otěhotněla a nepotratila, jinak ani tuk nebo potrat v 6tt… takže tak…
@lilia81 dekuji moc za kontakt
rozhodne vyzkousim, uz jsem si napsala o termin! Jinak ja za posledniho pul roku jsem taky narvala Perez do runych pripravku, bylinek, akupunktury a cviceni. Podle doktoru jsem zdrava nebo mam kazdy mesic jinou diagnozu:-) uz bych si moc prala se posunout dal. Tak jeste Jed out dekuji za optimismus a uzitecny kontakt
At se ti s dvojcatky dari!
Příspěvek upraven 18.12.16 v 08:37
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.