Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka já spíš jsen začala jíst pravidelně a hodně piju vodu a omezila sladké, tak snad do května aspoň dam 5kg dolů
je to spíš pro můj dobrý pocit ![]()
@mimi82 Díky za informaci. Asi se tedy zkusím taky poptat, jak to uděláme
.
@folii To ráda slyším. Gratuluji k úspěchu
. Doufám, že nám tam pomůžou všem.
Já teď začala užívat Inofolic (inositol) dvakrát denně a chystáme se na nové odběry, jakmile přijde MS a hned pak na IUI. Tak se modlím, aby to vyšlo my na to IVF vůbec nemuseli, i když nám moc naděje nedali…
Obdivuju vás všechny, jak to zvládáte
. Já už se teď klidním, ale ze začátku jsem z toho byla dost v šoku, když nám řekli, že přirozeně dítě mít pravděpodobně nikdy nebudeme
.
HOlky,
Nám taky nedávaly šanci na IUI
je to prý ztráta času. Ale když se mi tvořilo třeba 7 folíku a manžel mě spermio v pořádku, tak proč by to byla ztráta času? Držím Vám palečky!!! Nám to fakt vyšloooo!!!
Ahojky holky, tak jak se všem daří? Nějaké novinky?
Já už jedu druhé kolo, tak snad už to klapne, zvýšili mi dávky menopuru, tak snad to bude ok a dojde k oplodnění když u prvního pokusu k tomu nedošlo ![]()
Všechny zdravim. Nevite nahodou jak je to s tim kdyz se nam diky Iscaru narodo dite a chteli by jsme se ucastnit jejich akce ktere poradaji kazdy rok. Myslim tim sraz vsech deti. Je nekde nejaka prihlaska? Mate s tim nektera zkusenost? Poradte
![]()
@jelizavetka ahoj můžeš jít automaticky přihlášku nepotřebuješ:o)
Vsem snazilkam drzim pesti
nejak na mne padal nostalgie, tak sem nakukuju ![]()
@Romčinka no ještě přesně nevím ale myslím že nevyšel
6-8 den po et dvou embryí jsem spinila, 9-10 den po et vše ok a dnes to je11 den zase spineni, slaboulinkate krvácení ![]()
@super84 no pokud nekrvácíš hodně tak by to mělo být v pořádku, je to normální po ET, kolik bereš Utrogestanu?
@Romčinka tak dneska se mi to už více spustilo
utrogestan beru 2-2-2
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.