Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
29.2.16 16:57

@super84 tak jak jsi dneska dopadla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
29.2.16 20:45

@medmenka no myslím že mám dobrý zpravy,…o peníze jsme nepřišli, tak že jdou na druhy pokus, chlap měl v den OPU lepší spermiogram než při prvním i druhym vysetrenim :) v dubnu mám 12-13 DC se objednat a v květnu zacnem se stimulaci, nasadí mi nejspíš silnější…tak snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
29.2.16 21:35

@medmenka no snad jo :roll: ted priznak nebo nepriznak - spineni? Jen trochu. MS bych mela dostat az ve ct, ale necitim se, ze by to melo prijit. Tohle jsem nikdy nemela, tak ze by snad? :roll:
A jdu pro radu - kdy bys testovala? Ve ct to bude 14 den od zavedeni 3denniho embrya. Tak o vikendu? V Iscare pisou po 14 dnech no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
29.2.16 21:37

@super84 tak alespon ze tak :palec: dobry spermiogram neni k zahozeni, priste ti daji silnejsi stimulaci a vyjde to uvidis! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
29.2.16 21:58

@super84 no tak to je dobrá zpráva a v dubnu hurá zase do boje, třeba nám to vyjde podobně také se chystám na 2.IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
29.2.16 22:06

@majorka špinění i bolení prsou jsou dobré příznaky :pankac: Já bych testík udělala klidně už ten 11,12 dne po ketu to už by mohl být dušík. Já jsem na tebe fakt zvědavá ;) :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
29.2.16 22:12

@medmenka no pokud přijde MS jak má tak to bude fajn :)
Holky po neúspěšném ivf jak jste to měli s MS? Rozhodilo vám to cyklus nebo ne? Já mám cykli dlouhé 34 dni, chodili přesně… @majorka holka moc ti držím Palečky, vypadá to dost nadějné :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
29.2.16 22:38

@super84 mě se cyklus po IVF protáhl, ale u mě to mohlo být tím ohss co jsem měla, další už byl v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
1.3.16 09:33

@super84 mě se po stimulaci cyklus vždycky protáhl. Ale s dalším se to zase srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
1.3.16 09:35

@medmenka já jsem taky zvědavá. Dneska mě bolí břicho, ale ne jako na MS, tak prostě jenom trochu. A špinění pokračuje. Jsem z toho úúúúplně vykolejená, tohle se mi ještě nedělo. Kdybych mohla, tak bych nejradši zůstala ležet v posteli, ať nic nepromarním nebo nepokazím. :think: Přítel říká, ať jsem v klidu, že prostě ví, že to tam je.
No s tím testem asi moc dlouho nevydržím…jeden mám doma, tak zítra? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.3.16 14:22

@majorka na to špinění si můžeš koupit v lékárně ascorutin, sice v současnou dobu mají nějaký výpadek, ale určitě nějakou náhradu mají. Tak zítra ráno budeš dělat testík ;)? tak to jsem teda nepnutá a budu moc držet palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.3.16 15:48

@majorka já bych už testovala…před skoro 4 lety, jsem testovala po 10-ti dnech a zaváděli mi dvoudenní embryjko a chytlo se :) Strašně jsem se tím testem tenkrát uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
1.3.16 18:37

@handa30 @medmenka tak spineni uz je spis jak slaba ms, ted jsem delala test a nic :pocitac: ani duch :pocitac: myslim ze plne rozjeti ms drzi utrogestan :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.3.16 19:54

@majorka nééé to mě hrozně moc mrzí :( :hug: :hug:, ale ještě neházej flintu do žita, dokud není červená a neberou tě ms bolesti, tak malá šance je. Fakt jsem si myslela že ti to vyjde, podle toho co jsi popisovala tak to vypadalo hodně nadějně. Zajedeš si na krev??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
1.3.16 20:52

@majorka drzim Palečky…kamarádka to taky měla tak, nechala si zavést 2 embryka a taky zacla krvácet, a to bylo že to jedno odešlo a teď má krásnou holčičku… Nehazej ještě flintu do žita…šance tu stále je…i s téma prsama to vypadá nadějné… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.