Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka no myslím že mám dobrý zpravy,…o peníze jsme nepřišli, tak že jdou na druhy pokus, chlap měl v den OPU lepší spermiogram než při prvním i druhym vysetrenim
v dubnu mám 12-13 DC se objednat a v květnu zacnem se stimulaci, nasadí mi nejspíš silnější…tak snad to vyjde
@medmenka no snad jo
ted priznak nebo nepriznak - spineni? Jen trochu. MS bych mela dostat az ve ct, ale necitim se, ze by to melo prijit. Tohle jsem nikdy nemela, tak ze by snad? ![]()
A jdu pro radu - kdy bys testovala? Ve ct to bude 14 den od zavedeni 3denniho embrya. Tak o vikendu? V Iscare pisou po 14 dnech no ![]()
@super84 tak alespon ze tak
dobry spermiogram neni k zahozeni, priste ti daji silnejsi stimulaci a vyjde to uvidis! ![]()
@super84 no tak to je dobrá zpráva a v dubnu hurá zase do boje, třeba nám to vyjde podobně také se chystám na 2.IVF ![]()
@majorka špinění i bolení prsou jsou dobré příznaky
Já bych testík udělala klidně už ten 11,12 dne po ketu to už by mohl být dušík. Já jsem na tebe fakt zvědavá
![]()
@medmenka no pokud přijde MS jak má tak to bude fajn ![]()
Holky po neúspěšném ivf jak jste to měli s MS? Rozhodilo vám to cyklus nebo ne? Já mám cykli dlouhé 34 dni, chodili přesně… @majorka holka moc ti držím Palečky, vypadá to dost nadějné
![]()
@super84 mě se cyklus po IVF protáhl, ale u mě to mohlo být tím ohss co jsem měla, další už byl v pohodě ![]()
@super84 mě se po stimulaci cyklus vždycky protáhl. Ale s dalším se to zase srovnalo.
@medmenka já jsem taky zvědavá. Dneska mě bolí břicho, ale ne jako na MS, tak prostě jenom trochu. A špinění pokračuje. Jsem z toho úúúúplně vykolejená, tohle se mi ještě nedělo. Kdybych mohla, tak bych nejradši zůstala ležet v posteli, ať nic nepromarním nebo nepokazím.
Přítel říká, ať jsem v klidu, že prostě ví, že to tam je.
No s tím testem asi moc dlouho nevydržím…jeden mám doma, tak zítra? ![]()
@majorka na to špinění si můžeš koupit v lékárně ascorutin, sice v současnou dobu mají nějaký výpadek, ale určitě nějakou náhradu mají. Tak zítra ráno budeš dělat testík
? tak to jsem teda nepnutá a budu moc držet palce
![]()
@majorka já bych už testovala…před skoro 4 lety, jsem testovala po 10-ti dnech a zaváděli mi dvoudenní embryjko a chytlo se
Strašně jsem se tím testem tenkrát uklidnila.
@handa30 @medmenka tak spineni uz je spis jak slaba ms, ted jsem delala test a nic
ani duch
myslim ze plne rozjeti ms drzi utrogestan ![]()
@majorka nééé to mě hrozně moc mrzí
, ale ještě neházej flintu do žita, dokud není červená a neberou tě ms bolesti, tak malá šance je. Fakt jsem si myslela že ti to vyjde, podle toho co jsi popisovala tak to vypadalo hodně nadějně. Zajedeš si na krev??
@majorka drzim Palečky…kamarádka to taky měla tak, nechala si zavést 2 embryka a taky zacla krvácet, a to bylo že to jedno odešlo a teď má krásnou holčičku… Nehazej ještě flintu do žita…šance tu stále je…i s téma prsama to vypadá nadějné…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.