Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka no myslím že mám dobrý zpravy,…o peníze jsme nepřišli, tak že jdou na druhy pokus, chlap měl v den OPU lepší spermiogram než při prvním i druhym vysetrenim
v dubnu mám 12-13 DC se objednat a v květnu zacnem se stimulaci, nasadí mi nejspíš silnější…tak snad to vyjde
@medmenka no snad jo
ted priznak nebo nepriznak - spineni? Jen trochu. MS bych mela dostat az ve ct, ale necitim se, ze by to melo prijit. Tohle jsem nikdy nemela, tak ze by snad? ![]()
A jdu pro radu - kdy bys testovala? Ve ct to bude 14 den od zavedeni 3denniho embrya. Tak o vikendu? V Iscare pisou po 14 dnech no ![]()
@super84 tak alespon ze tak
dobry spermiogram neni k zahozeni, priste ti daji silnejsi stimulaci a vyjde to uvidis! ![]()
@super84 no tak to je dobrá zpráva a v dubnu hurá zase do boje, třeba nám to vyjde podobně také se chystám na 2.IVF ![]()
@majorka špinění i bolení prsou jsou dobré příznaky
Já bych testík udělala klidně už ten 11,12 dne po ketu to už by mohl být dušík. Já jsem na tebe fakt zvědavá
![]()
@medmenka no pokud přijde MS jak má tak to bude fajn ![]()
Holky po neúspěšném ivf jak jste to měli s MS? Rozhodilo vám to cyklus nebo ne? Já mám cykli dlouhé 34 dni, chodili přesně… @majorka holka moc ti držím Palečky, vypadá to dost nadějné
![]()
@super84 mě se cyklus po IVF protáhl, ale u mě to mohlo být tím ohss co jsem měla, další už byl v pohodě ![]()
@super84 mě se po stimulaci cyklus vždycky protáhl. Ale s dalším se to zase srovnalo.
@medmenka já jsem taky zvědavá. Dneska mě bolí břicho, ale ne jako na MS, tak prostě jenom trochu. A špinění pokračuje. Jsem z toho úúúúplně vykolejená, tohle se mi ještě nedělo. Kdybych mohla, tak bych nejradši zůstala ležet v posteli, ať nic nepromarním nebo nepokazím.
Přítel říká, ať jsem v klidu, že prostě ví, že to tam je.
No s tím testem asi moc dlouho nevydržím…jeden mám doma, tak zítra? ![]()
@majorka na to špinění si můžeš koupit v lékárně ascorutin, sice v současnou dobu mají nějaký výpadek, ale určitě nějakou náhradu mají. Tak zítra ráno budeš dělat testík
? tak to jsem teda nepnutá a budu moc držet palce
![]()
@majorka já bych už testovala…před skoro 4 lety, jsem testovala po 10-ti dnech a zaváděli mi dvoudenní embryjko a chytlo se
Strašně jsem se tím testem tenkrát uklidnila.
@handa30 @medmenka tak spineni uz je spis jak slaba ms, ted jsem delala test a nic
ani duch
myslim ze plne rozjeti ms drzi utrogestan ![]()
@majorka nééé to mě hrozně moc mrzí
, ale ještě neházej flintu do žita, dokud není červená a neberou tě ms bolesti, tak malá šance je. Fakt jsem si myslela že ti to vyjde, podle toho co jsi popisovala tak to vypadalo hodně nadějně. Zajedeš si na krev??
@majorka drzim Palečky…kamarádka to taky měla tak, nechala si zavést 2 embryka a taky zacla krvácet, a to bylo že to jedno odešlo a teď má krásnou holčičku… Nehazej ještě flintu do žita…šance tu stále je…i s téma prsama to vypadá nadějné…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď