Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3863
1.3.16 21:07

Holky teď jsem si uvedomila, vcera mi dr řekl že nedošlo k ICSI a že jsem 2 vajíčka měla pěkný ale že i přesto se je nepodařilo oplodnit…a když jsem volala druhy den po OPU tak mi řekli že se nijak nerozvíjí a laborantka v den OPU mi řekla že tu metodu ICSI udělají…tak kde se stala teda chyba? Vůbec mi v tu chvíli nedošlo se na to zeptat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.3.16 21:14

@super84 to je nějaké divné :think:, určitě bych tam zajela a zeptala se na to jak to vlastně je po telefonu ti toho asi moc neřeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
1.3.16 22:00

No vcera jsem tam byla osobně… Za měsíc bych tam měla jet tak se poptam… Dr mi říkal že jsme nepřišli ani o korunu… Že ani ICSI nebylo.je to divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
2.3.16 17:11

@super84 @medmenka holky, ms se rozjela fakt naplno, bricho boli, ikdyz mene nez jindy. Vcera uz jsem to obrecela, dneska me drzela nad vodou prace, co bude ted vecer teda nevim. Asi jedine par panaku a jit spat. :,( :,( :,( zvlastni je, ze jsem to dostala o 3 dny driv nez to melo prijit a i pres utrogestan. Vzdycky jsem ms po ivf dostala se zpozdenim nebo az po vysazeni prasku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.3.16 17:36

@majorka je mi to moc líto kočko :( :hug: :hug: ať to brzo přebolí a můžete se zase pustit do boje. Je to hrozně únavná, dlouhá a hlavně drahá cesta za prckem, ale nezbývá nic jiného než zatnout zuby a jít si za svým cílem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
2.3.16 18:09

@majorka to mě moc mrzí :( ach ji, proč je tezke mít miminko? Ty co ho nechtějí do toho přijdou ani neví jak a my co bysme si je moc přáli s tím máme problém :zed: drz se holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
4.3.16 18:25

Ahoj holky tak první MS dorazila 9 dni po OPU, tak snad příští měsíc taky přijde normálně a nebude žádné spozdeni aby jsme pomalu mohli rozjet druhé kolo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
8.3.16 11:54

@super84 a jdeš do toho hned příští měsíc znovu ju? Budu moc držet palce!!!

Já měla v prosinci neúspěšný nativ, teď hned v únoru taky neúspěch, takže já se z toho musím nejdřív vzpamatovat a pak se uvidí. 21.3. jdu teprve na konzultaci, tak uvidím co mi pan primář řekne před posledním IVF napojišťovnu. Ale spíš to vidím na nějakou pauzičku, myšleno, tak do podzimu. Spíš pokukuju po různých alternativních přístupech…ale zatím jsem se pro nic nerozhodla. Nějak není ještě pořád nálada na nic :,( mám pocit, že s každým nezdařeným pokusem je ta bolest a beznaděj větší a větší a delší dobu pak trvá než se z toho dostanu. Dřív jsem se za 3 dny oklepala a hleděla k lepším zítřkům, teď týden a přijde mi to pořád stejně bolestné…no už zase brečím :,( jen si na to takhle vzpomenu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
8.3.16 12:40

@majorka ano jdu, v dubnu až budu 12-13dc tak pojedu na utz a pomalu se to rozjede, a když se to zase nepovede tak na no prdim…jednoho sviště doma máme i když toužíme po dvou..

Třeba se ted srovnas budeš myslet na něco jiného nebo tak a třeba to prijde samo… Já vim že je to těžké a bolestné, ale vše chce čas, a čas to zahoji…to mi ver…my když jsme přišli o malou tak se mi zhroutil celý svět, neverila jsem že se miminka dockam a dočkala přišlo to v době kdy jsem to nejméně čekala, kdy jsem byla rozhodnuta že už musím zajít pro odbornou pomoc…moc ti držím Palečky aby se další pokus podařil a také ses dočkala :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
29.3.16 20:44

Ahoj holky, jak se máte? A co nějaké novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
29.3.16 23:05

Ahojky holky :) tak já mám dnes uspěšně za sebou poslední návštevu v iscaru. Jen samou chválu na ně!! a na pana Dr. Lachetu. Dnes potvrzené :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
30.3.16 22:50

@folii moc gratuluji ;) jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
30.3.16 22:53

@folii tak gratuluji :kytka: :potlesk: to máš po IUI zda si to dobře pamatuji??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
31.3.16 11:11

@super84 @medmenka Děkuji děvčátka ano 3 IUI nám vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
31.3.16 15:39

Ahoj holky muzu se pridat k Vam. Tez dochazime do iscaru dnes 3. IUI tajne doufam ze cislo prinese štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.