Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak se podařilo oplodnit 2 ale zatím nejeví žádné známky
zítra ráno mám ještě zavolatv ![]()
@medmenka snad to zvládnou, orvala jsem to…život si semnou hraje…nejde nic normálně, fakt máme smůlu…omlouvam se potrebuju to že sebe dostat…
@super84 jen to ze sebe dostaň, je to hrozné čím vším si člověk musí projít, holt patříme mezi ty, které mají cestu trnitou ke svému vytouženému miminku, ale ty se ještě nevzdávej, na misce máš dva bojovníčky kteří se určitě rozjedou a poputují zpátky k tobě.
Zítra budu vyhlížet dobré zprávy ![]()
Je to nespravedlive, o první miminko jsme přišli, měla jsem po termínu
po 4 měsících se nam podařil synacek, a když mu byl 1,5 tak jsme se rozhodli pro další a teď toto
my co si děti přejeme to máme hodně těžké
…snad rano budou dobre zprávy…snažím se verit, ale nejde to ![]()
Tak nic ![]()
Teď mě bude čekat co? Vrácení peněz když nebudu chtít další pokus?
@super84 fakt ani jedno se nerozjelo
to mě moc mrzí
čekala jsem že to zmáknou. V tomto případě nevím jak se přesně postupuje, ale určitě by ti měli vrátit zálohu, to ti všechno sestřičky řeknou když si tam zavoláš. Tak se holka drž, je mi to líto
![]()
Tak v pondělí jedu a dovim se co bude dal, zda budu pokračovat nebo ne…
@super84 ahoj, to je mi moc líto, že to bublinky nezvládly!
stalo se mi to taky…tak tuším, jakou cítíš beznaděj
věř mi, že časem to přebolí a uvidíš to jinak, ikdyž teď je těžké takhle přemýšlet
chce to útěchu doma, zaměřit se na chvíli na něco jiného…
Já tu teď nebyla, neboť toho bylo víc než dost. Já osobně ani nemám moc času přemýšlet o tom, jak mi je. Ve středu mi velmi rychle a nečekaně porodila fenečka 6 krásných štěňátek - 4 kluky a 2 holky
, takže od té doby nedělám nic moc jiného, než že lítám okolo nich
jsem fakt jak kdybych porodila svoje děti!!! Mám o ně starost, pořád řeším, jestli papaj, jestli je nemůže bolet bříško atd
Feňule navíc nebyla po porodu zrovna nejlepší se zdravíčkem, takže furt mezi veterinou, krmením jí a krmením štěňátek. Teď už se snad dala dohromady, začala pořádně žrát a tvoří se jí mlíko. Štěnda pořád přibírají, ale celkem málo, tak je ode dneška 1× denně musím přikrmovat. Ale snad se holka moje rozkojí a mě tahle starost za pár dní odpadne.
Posílám vám pár fotek mých lásek! Dávají mi teď kupodivu takovou naději, že všechno bude dobré a podaří se, že to snad ani není možné
Tak snad mám pravdu ![]()
@majorka jsou to krásná psí miminka a Ellis statečná hrdá mamina
![]()
Věřím že momentálně se nenudíš a asi nebudeš do doby, než miminka vylétnou z hnízda a to už budeš vědět, že jsi těhotná a budeš se těšit na to lidské mimčo ![]()
@medmenka no ted to asi bude nejaky cas docela vesele ![]()
Ja uz ve ct budu 28 DC, a do dalsiho utery mam leky. Takze nekdy pristi vikend se chystam testovat… ![]()
Kdyby to vyslo, tak bych si hned musela vyzvednout dalsi.
Jediny mozny priznak, ktery se u me objevil (a ktereho si v tom kolotoci vubec vsimam) je silena bolest prsou, kterou normalne neznam
je to mozny takhle brzy?
@majorka juuu mas krásnou rodinku ![]()
Ta bolest v prsou může značit tehu, pokud si to nikdy před MS neměla…já když poprvé otěhotněla tak mě taky dost bolelo a nikdy před tím jsem to neměla ![]()
A ještě se zeptam, když se nám to teď nepovedlo a nedošlo k transferu že jsme přišli o jeden pokus, nebo máme stále 4 pokusy?
Vcera jsme si s přítelem vyšli, tak jsem na chvilku přišla na jiné myšlenky…ale je mi furt na nic ![]()
@super84 ahoj, nene, sice nedošlo k ET, ale o první pokus si přišla. Ale právě proto, že nedošlo k ET, resp. že sis nenechala u prvního IVF zavést 2 embrya, tak máš další 3 pokusy na pojišťovnu. Já to měla přesně takhle taky. U prvního IVF 4 vajíčka a ani jedno se neoplodnilo a k ET nedošlo. U druhého IVF 1 vajíčko s ET, ale nepovedlo se a teď tedy 3. pokus IVF. A uvidíme. A když ne, tak mám ještě čtvrtý. Bohužel to už ale bude horší s penězma a jen tak bysme do něj asi nešli…teď nás to za poslední dobu stálo poslední našetřené peníze ![]()
Prsa bolí a fakt jsem to nikdy neměla…tak třeba je to dobrý znamení. Ale pořád to beru raději s rezervou, ať nejsem tak zklamaná, kdyby to náhodou nevyšlo. Ikdyž přítel říká, že jsem
vyšlo mu poslední dobou docela dost předpovědí, tak snad má pravdu i v tomhle ![]()
Tak se drže! Vím jak je to těžké! Jediné co to vyléčí je čas ![]()
"@majorka budu ti moc držet Palečky aby to konečně vyšlo…budu se těšit na dobre zprávy ![]()
Jj vim že to chce čas, prošla jsem si horší veci… Tak snad zkusime druhy pokus a snad bude úspěšnější
uvidime co mi poví zítra
@majorka tak to je hodně dobrá známka ta bolavá prsa, já jsem to měla také a byla jsem těhu, také věřím že ti to tentokrát vyšlo a bude všechno jak má
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.