Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky bolelo vás při stimulaci břicho? A kolikaty den zaclo bolet?
@super84 mě začalo bolet 4 den stimulace, pak mi snížila dr. dávku Gonalu.
@medmenka dekuju
já jsem dnes 5 den, a vůbec nic neboli, tak nevím zda je to dobře nebo ne ![]()
@super84 to je dobře že tě břicho nebolí
, já jsem také nakonec měla ohss v den OPU už mě bolelo tak břicho, že jsem chodila v předklonu nakonec s toho bylo cca 49 octonů.
@medmenka co je ohss?
no jsem zvedava zda se něco tvoří
v sobotu jedu na utz tak snad budou dobre zprávy ![]()
@super84 tak tady o tom třeba koukni : http://www.mrnous.com/…yndrom-ohss/
Určitě ti tam pěkně vajucha rostou a dozrávají ![]()
@medmenka tak ty mas flaticku, jo??? To je nahoda ![]()
Jinak ja uz mam dva bojovniky v brisku
tak ted zacina doba cekani. Snad to od pristiho tydne diky stendum utece rychle.
Jo a nakonec jeden bojovnik je ten, ktery se vyvijel hned, ale ten druhy je z tech dvou embryjek, ktere ve stredu nevypadaly vubec dobre
jedno emryjko zatim jeste nechali na misce a kdyz dohoni vyvoj, tak ho jeste zamrazi.
@majorka tak držím palecky aby to dobře dopadlo a za 14 dni hlásila krásné zprávy ![]()
Mě zítra čeká utz tak jsem nervózní
@majorka to je náhoda, to máš pravdu mám jí od doby co se snažíme o mimčo, je to moje chlupatá hyperaktivní potvora i na svůj věk a zdravotní problém je pořád plná flatí lásky ![]()
No tak to je paráda, že už máš bojovníčky pěkně u sebe, tak ať se pěkně zabydlí a za 9 měsíců jsou z nich krásná zdravá mimča
a čas rychle utíká do testování ![]()
@medmenka my mame Ellis taky jako nahradu za nezdarene prvni IVF
snad si tedka nebudu muset nechat dalsi stene ![]()
@majorka To já už manžela připravuji na to že když nevyjde další IVF tak si k Eimy pořídím malou psí holčičku.
Ty budeš mít teď miminek, trénuješ na ty svoje co máš u sebe
A je fajn že se embryi tak krásně rozjela nakonec budeš mít ještě zmrzlíka, to je super. ![]()
@majorka místo dalšího štěňátka budeš vozit kočárek ![]()
Já doufám že k tomu mému 3letemu zviratku přibude sestricka ![]()
@medmenka manžela pripravuj spíš na dětský pláč ![]()
Všem to vyjde, musí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď