Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka To byl krátký protokol, puregon a pak ještě něco, teď nevím ten název. Měla jsem docela velké dávky, vůbec mě nenapadlo, že nebude ani jedno vajíčko.
Co Ty? Koukám, že se snažíš 9 let, což je teda pekelně dlouho. Jsi moc statečná.
@handa30 s toho jsem měla také strach že nebudu mít žádné vajíčko a nakonec s toho bylo 48 ks a silné OHSS s pobytem v nemocnici. ![]()
Už se snažíme dlouho, po novém roce bych chtěla jít do IVF čekám na výsledky s genetiky a pak se můžeme zase vrhnout do boje. Sice mám ještě dva nanuky u ledu, ale s těma se mi moc nedaří asi kvalita nic moc. ![]()
@medmenka píše:
@handa30 s toho jsem měla také strach že nebudu mít žádné vajíčko a nakonec s toho bylo 48 ks a silné OHSS s pobytem v nemocnici.
Už se snažíme dlouho, po novém roce bych chtěla jít do IVF čekám na výsledky s genetiky a pak se můžeme zase vrhnout do boje. Sice mám ještě dva nanuky u ledu, ale s těma se mi moc nedaří asi kvalita nic moc.
ahoj, promiň, že sem píšu, my dvě jsme se už mockrát potkaly. Já tedy do Iscaru už nechodím, ale byla jsem na minimálce a mam dvě embrya k zavedení, neuvažovala jsi dát se také touto cestou, nehrozí ti OHSS. A já měla vždy taky hafo vajec a nic z toho, tak teď doufám, že budou třeba kvalitnější, když jich bude méně. Držím palce ![]()
@medmenka jj kyselinu listovou zobu a utrogestan ode dneska taky. Tak snad se vajicka oplodnily a jsou z nich uz krasne bublinky
odpo tam mam volat…
@Martrich píše:
ahoj, promiň, že sem píšu, my dvě jsme se už mockrát potkaly. Já tedy do Iscaru už nechodím, ale byla jsem na minimálce a mam dvě embrya k zavedení, neuvažovala jsi dát se také touto cestou, nehrozí ti OHSS. A já měla vždy taky hafo vajec a nic z toho, tak teď doufám, že budou třeba kvalitnější, když jich bude méně. Držím palce
ahoj, také si na tebe moc dobře pamatuji, v posledním roce na sebe dost často narážíme v diskuzích
Už jsem také o tom uvažovala, tak uvidíme co s dr vymyslíme. Tobě moc držím palce a doufám, že konečně budu číst, že jsi těhotná
Hodně štěstí ![]()
@medmenka tak dobrý zprávy nemám…jedno vajíčko zdegenerovaný a druhý se jako oplodněné nejeví…mám volat ještě ráno, ale embryoložka mi řekla, že tomu šance nedávají
![]()
Tak já už nevím…
@majorka jak je to možné že se takto zastavilo
, to mě mrzí, ale ještě naděje přeci aspoň malá je? Budu ti strašně moc držet palečky ať se bobek rozjede ![]()
@medmenka no ja uz v to nedoufam…pry by to byl zazrak. Kvalitne jsem to obrecela a jdu si dat panaka a vyspat se z toho ![]()
Nevim co se stalo…proste moje zasoba vajicek je asi fakt spatna ![]()
@medmenka zazrak se stal a mam u sebe jednoho bojovnicka! Embryjko se nakonec krasne vyvinulo,
je to pry rychlik a bojovnik ![]()
@medmenka píše:
ahoj, také si na tebe moc dobře pamatuji, v posledním roce na sebe dost často narážíme v diskuzích![]()
Už jsem také o tom uvažovala, tak uvidíme co s dr vymyslíme. Tobě moc držím palce a doufám, že konečně budu číst, že jsi těhotná
Hodně štěstí
ahoj, moc děkuji, mam u sebe jednoho bojovníka, tak třeba to bude ten pravý šampión. @majorka mooooc držím palce, jsme na tom stejně, tak doufám, že společně najdeme ty vytoužené // na testu
![]()
@majorka píše:
@medmenka diky
Mam dotaz - co ted jist za medikamenty nebo cajiky na podporu zahnizdeni? Nejak jsem ted dlouho nic nebrala, doktora se neptala, tak nevim
na podporu zahnízdění se doporučuje baštit ananas. Možná to nepomůže, ale každopádně je dobrej a neuškodí. Můžu se zeptat, tobě zaváděli dvoudenní embryo kolika buněčné?
@majorka
super kočko, mám velikánskou radost že se kulíšek tak krásně rozjel, moc držím palečky
![]()
@Martrich tak ať se ten tvůj kulíšek krásně zahnízdí a nepustí, budu se těšit na samé pozitivní zprávy ![]()
@Martrich diky, tobe taky at to vyjde!!! ![]()
Jj dvoudenni embryjko, 4 bunky jsem videla ja, ale pry to uz vypadalo, ze se bude delit dal.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.