Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
23.11.15 20:23

@medmenka To byl krátký protokol, puregon a pak ještě něco, teď nevím ten název. Měla jsem docela velké dávky, vůbec mě nenapadlo, že nebude ani jedno vajíčko.
Co Ty? Koukám, že se snažíš 9 let, což je teda pekelně dlouho. Jsi moc statečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.11.15 20:39

@handa30 s toho jsem měla také strach že nebudu mít žádné vajíčko a nakonec s toho bylo 48 ks a silné OHSS s pobytem v nemocnici. :lol:
Už se snažíme dlouho, po novém roce bych chtěla jít do IVF čekám na výsledky s genetiky a pak se můžeme zase vrhnout do boje. Sice mám ještě dva nanuky u ledu, ale s těma se mi moc nedaří asi kvalita nic moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.11.15 21:20
@medmenka píše:
@handa30 s toho jsem měla také strach že nebudu mít žádné vajíčko a nakonec s toho bylo 48 ks a silné OHSS s pobytem v nemocnici. :lol:
Už se snažíme dlouho, po novém roce bych chtěla jít do IVF čekám na výsledky s genetiky a pak se můžeme zase vrhnout do boje. Sice mám ještě dva nanuky u ledu, ale s těma se mi moc nedaří asi kvalita nic moc. :nevim:

ahoj, promiň, že sem píšu, my dvě jsme se už mockrát potkaly. Já tedy do Iscaru už nechodím, ale byla jsem na minimálce a mam dvě embrya k zavedení, neuvažovala jsi dát se také touto cestou, nehrozí ti OHSS. A já měla vždy taky hafo vajec a nic z toho, tak teď doufám, že budou třeba kvalitnější, když jich bude méně. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
24.11.15 07:44

@medmenka jj kyselinu listovou zobu a utrogestan ode dneska taky. Tak snad se vajicka oplodnily a jsou z nich uz krasne bublinky :jazyk: odpo tam mam volat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.11.15 11:48

@majorka tak držím palce :palec: a těším se na dobré zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.11.15 11:56
@Martrich píše:
ahoj, promiň, že sem píšu, my dvě jsme se už mockrát potkaly. Já tedy do Iscaru už nechodím, ale byla jsem na minimálce a mam dvě embrya k zavedení, neuvažovala jsi dát se také touto cestou, nehrozí ti OHSS. A já měla vždy taky hafo vajec a nic z toho, tak teď doufám, že budou třeba kvalitnější, když jich bude méně. Držím palce :mavam:

ahoj, také si na tebe moc dobře pamatuji, v posledním roce na sebe dost často narážíme v diskuzích :D :mrgreen: Už jsem také o tom uvažovala, tak uvidíme co s dr vymyslíme. Tobě moc držím palce a doufám, že konečně budu číst, že jsi těhotná :hug: Hodně štěstí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
24.11.15 15:55

@medmenka tak dobrý zprávy nemám…jedno vajíčko zdegenerovaný a druhý se jako oplodněné nejeví…mám volat ještě ráno, ale embryoložka mi řekla, že tomu šance nedávají :,( :zed: :zed: :zed:
Tak já už nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.11.15 16:23

@majorka jak je to možné že se takto zastavilo :(, to mě mrzí, ale ještě naděje přeci aspoň malá je? Budu ti strašně moc držet palečky ať se bobek rozjede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
24.11.15 17:23

@medmenka no ja uz v to nedoufam…pry by to byl zazrak. Kvalitne jsem to obrecela a jdu si dat panaka a vyspat se z toho :,(
Nevim co se stalo…proste moje zasoba vajicek je asi fakt spatna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
25.11.15 11:40

@medmenka zazrak se stal a mam u sebe jednoho bojovnicka! Embryjko se nakonec krasne vyvinulo, :jazyk: :srdce: :dance: :dance: je to pry rychlik a bojovnik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.11.15 11:48
@medmenka píše:
ahoj, také si na tebe moc dobře pamatuji, v posledním roce na sebe dost často narážíme v diskuzích :D :mrgreen: Už jsem také o tom uvažovala, tak uvidíme co s dr vymyslíme. Tobě moc držím palce a doufám, že konečně budu číst, že jsi těhotná :hug: Hodně štěstí ;-)

ahoj, moc děkuji, mam u sebe jednoho bojovníka, tak třeba to bude ten pravý šampión. @majorka mooooc držím palce, jsme na tom stejně, tak doufám, že společně najdeme ty vytoužené // na testu :pankac: :pankac: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
25.11.15 11:52
@majorka píše:
@medmenka diky :)
Mam dotaz - co ted jist za medikamenty nebo cajiky na podporu zahnizdeni? Nejak jsem ted dlouho nic nebrala, doktora se neptala, tak nevim :nevim:

na podporu zahnízdění se doporučuje baštit ananas. Možná to nepomůže, ale každopádně je dobrej a neuškodí. Můžu se zeptat, tobě zaváděli dvoudenní embryo kolika buněčné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.11.15 13:03

@majorka :dance: :dance: super kočko, mám velikánskou radost že se kulíšek tak krásně rozjel, moc držím palečky :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.11.15 13:08

@Martrich tak ať se ten tvůj kulíšek krásně zahnízdí a nepustí, budu se těšit na samé pozitivní zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
25.11.15 15:01

@Martrich diky, tobe taky at to vyjde!!! :kytka:
Jj dvoudenni embryjko, 4 bunky jsem videla ja, ale pry to uz vypadalo, ze se bude delit dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.