Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzi_V ja si teda na Turkovou nemuzu stezovat. Je pravda, ze se tvari prisne, ale je to fajn zenska a svou praci odvadi dobre. Doporucuji!!! Lidi kolikrat koukaji jen jak kdo je na ne mily, nez na kvalitu lekare. Hodne stesti!!! ![]()
@Motyna jé tak to si mě potěšila
a chodíš furt k té jedné nebo se to nějak střídá? A jaký jsi měla problém a jak postupovala? My zatím nemáme žádné vyšetření, tak ta úvodní konzultace bude fakt jen úvodní. A vyjde mi to na konec cyklu, tak snad hned po té úvodní konzultaci provedeme HP…
@Zuzi_V ja to nejak neresim. Moc drzim palce, at Vam pomuzou
![]()
@medmenka píše:
@xvercax určitě bych před IVF vyzkoušela několikrát IUI máš nárok ho podstoupit 6× za rok a aspoň vyplníš mezičas v čekání na všechny výsledky. A jak jsi se ptala s tou PN, tak tu ti vystaví až při odběru vajíček když budeš chtít, jinak během stimulace se nepíše
Ahoj holky!
Vidim tu otadky na ktere mam odpoved a proto jsem se rozhodla k vam pridat. Sama mam doma 7 leteho kluka z Iscaru a ted jsem ve 21 tt s dvojcatky take z Iscaru. Nemuzu si je vynachvalit za pristup doktoru i sestricek.
Ohledne PN pri stimulaci - je to mozne. Ja jsem mela behem stimulaci nevolnosti a motala se mi hlava a tak jsem se zeptala zda mohu mit neschopenku, pan Dr. mi hned odpovedel, ze to neni problem a sestricky ji vypsali. Nakonec se zafarilo a jsem v PN dosud.
Vsem drzim palecky at se zadari co nejdriv ![]()
@Zuzi_V píše:
@medmenka no snad, jdeme k dr. Turkové, nemá zrovna nejlepší pověst, ale třeba zrovna nám sedne
Dr. Turkova je strasne fajn. S jeji pomoci jsem ted v 21 tt, byla vzdy s odpovedi pravdiva i kdyz to nebylo prijemne. Ale diky tomu se nam podarilo vybrat spravny postup a otehotnet. Verim ze s ni budete spokojeni.
@medmenka @Zuzi_V tak u me to trvalo sice nakonec dele nez par dni (v zari jsme to nestihli z casovych duvodu, v rijnu nebyl folikul v prirozenem cyklu), az ted jsem brala Clostylbegyt a dnes bylo OPU 2 vajicek
tak mam radost a snad se budou vyvyjet a ve st nebo ct bude transfer. Iscare tedy zatim v pohode, stale se o me stara pan primar ![]()
@majorka já teď pojedu podruhé iui v přirozeném cyklu, tak snad bude folík… Držím palečky, ať vám to klapne ![]()
@majorka tak paráda, tak ať se kulíšci pěkně vyvíjejí a ve st nebo čt hurá pro ně
![]()
@Zuzi_V také ti držím palce ať folíci pěkně narostou ![]()
@medmenka děkuji, snad to bude úspěšnější než teď první iui ![]()
@medmenka diky ![]()
Mam dotaz - co ted jist za medikamenty nebo cajiky na podporu zahnizdeni? Nejak jsem ted dlouho nic nebrala, doktora se neptala, tak nevim ![]()
@majorka kyselinu listovou, jinak je to asi na bublinkách zda to zmáknou. A dostala jsi Utrogestan?
Ahoj holky, přidám se s dovolení k Vám do diskuse, asi před 4 lety jsem v ní už byla
Mám z Iscare z prvního IVF holčičku skoro tříletou. Teď se snažíme znovu, za pomoci pana primáře. Před týdnem jsem skončila stimulaci 2.IVF, měla jsem 3 vajíčka, ale bohužel ani s pomocí ISCI se žádné neoplodnilo, tak jsem zklamaná a trochu v šoku. Nějak jsem počítala, že když to poprvé tak hladce, že to půjde podruhé. Holt, pokora je důležitá. Všem Vám držím palce ![]()
@handa30 zdravím tě
to mě mrzí že to neklaplo a žádné vajíčko se neoplodnilo
a čím jsi stimulovala? To byla minimálka?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď