Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzi_V ja si teda na Turkovou nemuzu stezovat. Je pravda, ze se tvari prisne, ale je to fajn zenska a svou praci odvadi dobre. Doporucuji!!! Lidi kolikrat koukaji jen jak kdo je na ne mily, nez na kvalitu lekare. Hodne stesti!!! ![]()
@Motyna jé tak to si mě potěšila
a chodíš furt k té jedné nebo se to nějak střídá? A jaký jsi měla problém a jak postupovala? My zatím nemáme žádné vyšetření, tak ta úvodní konzultace bude fakt jen úvodní. A vyjde mi to na konec cyklu, tak snad hned po té úvodní konzultaci provedeme HP…
@Zuzi_V ja to nejak neresim. Moc drzim palce, at Vam pomuzou
![]()
@medmenka píše:
@xvercax určitě bych před IVF vyzkoušela několikrát IUI máš nárok ho podstoupit 6× za rok a aspoň vyplníš mezičas v čekání na všechny výsledky. A jak jsi se ptala s tou PN, tak tu ti vystaví až při odběru vajíček když budeš chtít, jinak během stimulace se nepíše
Ahoj holky!
Vidim tu otadky na ktere mam odpoved a proto jsem se rozhodla k vam pridat. Sama mam doma 7 leteho kluka z Iscaru a ted jsem ve 21 tt s dvojcatky take z Iscaru. Nemuzu si je vynachvalit za pristup doktoru i sestricek.
Ohledne PN pri stimulaci - je to mozne. Ja jsem mela behem stimulaci nevolnosti a motala se mi hlava a tak jsem se zeptala zda mohu mit neschopenku, pan Dr. mi hned odpovedel, ze to neni problem a sestricky ji vypsali. Nakonec se zafarilo a jsem v PN dosud.
Vsem drzim palecky at se zadari co nejdriv ![]()
@Zuzi_V píše:
@medmenka no snad, jdeme k dr. Turkové, nemá zrovna nejlepší pověst, ale třeba zrovna nám sedne
Dr. Turkova je strasne fajn. S jeji pomoci jsem ted v 21 tt, byla vzdy s odpovedi pravdiva i kdyz to nebylo prijemne. Ale diky tomu se nam podarilo vybrat spravny postup a otehotnet. Verim ze s ni budete spokojeni.
@medmenka @Zuzi_V tak u me to trvalo sice nakonec dele nez par dni (v zari jsme to nestihli z casovych duvodu, v rijnu nebyl folikul v prirozenem cyklu), az ted jsem brala Clostylbegyt a dnes bylo OPU 2 vajicek
tak mam radost a snad se budou vyvyjet a ve st nebo ct bude transfer. Iscare tedy zatim v pohode, stale se o me stara pan primar ![]()
@majorka já teď pojedu podruhé iui v přirozeném cyklu, tak snad bude folík… Držím palečky, ať vám to klapne ![]()
@majorka tak paráda, tak ať se kulíšci pěkně vyvíjejí a ve st nebo čt hurá pro ně
![]()
@Zuzi_V také ti držím palce ať folíci pěkně narostou ![]()
@medmenka děkuji, snad to bude úspěšnější než teď první iui ![]()
@medmenka diky ![]()
Mam dotaz - co ted jist za medikamenty nebo cajiky na podporu zahnizdeni? Nejak jsem ted dlouho nic nebrala, doktora se neptala, tak nevim ![]()
@majorka kyselinu listovou, jinak je to asi na bublinkách zda to zmáknou. A dostala jsi Utrogestan?
Ahoj holky, přidám se s dovolení k Vám do diskuse, asi před 4 lety jsem v ní už byla
Mám z Iscare z prvního IVF holčičku skoro tříletou. Teď se snažíme znovu, za pomoci pana primáře. Před týdnem jsem skončila stimulaci 2.IVF, měla jsem 3 vajíčka, ale bohužel ani s pomocí ISCI se žádné neoplodnilo, tak jsem zklamaná a trochu v šoku. Nějak jsem počítala, že když to poprvé tak hladce, že to půjde podruhé. Holt, pokora je důležitá. Všem Vám držím palce ![]()
@handa30 zdravím tě
to mě mrzí že to neklaplo a žádné vajíčko se neoplodnilo
a čím jsi stimulovala? To byla minimálka?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.