Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím, mohu se k vám přidat? Ja jsem nahradni matka a do Iscaru chodime s bio maminkou. Již jsme tam chodili před třemi roky, kdy se nám podařil ket. Nyni se nám vůbec nedaří. Máme za sebou aktuálně pátý pokus a bohužel se nezadarilo. Teď nemáme žádné mrazacky, tak musi bio stimulovat znovu. Před tím jsme chodili k panu primari a teď k pani dr Jarzembovske. Je skvělá, ale nabidla nám teď, jestli nechceme zkusit jineho dr u nich. Ke komu chodite vy a jste spokojeni? Jestli jste byli u vice dr v Iscaru, maji stejný přístup, postup? S bio teď přemýšlíme, jak dál.
@majorka To vyjde!!! Mně taky před 3 lety zavedli jen dvoudenní embryjko a mám dceru. Moooc držím palce ![]()
@medmenka píše:
@majorka tak jak to s tebou vypadá??
A jak se vlastně máš? Půjdeš do dalšího IVF? Neuvažovala jsi o změně centra?
@Martrich ahoj, já čekám na výsledky genetiky a podle toho se uvidí. A co ty kdy budeš testovat??
@medmenka ahoj, no ja nevim nevim…do cca 6-7. dne od oplodneni vajicka me pichalo divne v brichu, od te doby nic. Ted mam uz asi 4 dny silene vetry, na ktere jsem nikdy takhle netrpela. A rekla bych ze jsem mega unavena…ale otazka co si jen namlouvam
no a zitra je to 14dni od oplodneni…tak nevim jestli mam testovat…tse steasne bojim ![]()
![]()
Co myslis???
@majorka tak to jsi holka šikovná, já bych tak dlouho nevydržela netestovat
určitě bych test udělala. Budu hrozně moc držet palce a vyhlížet pozitivní výsledek
![]()
@medmenka tak na testu nic
a boli me bricho jako kdybych to mela dostat…normalne bych to mela dostat zitra, takze bych se ani nedivila ![]()
@medmenka ja to jeste asi nevzdavam
…porad me picha v brise a to normalne pred ms nemam…14dni od ET to bude az v utery…takze pokud to driv nedostanu tak bych jeste v utery testila jednou…mela jsem jen dvoudenni embryjko, tak se treba uhnizdilo pozdeji…tonouci se stebla chyta ![]()
@majorka já jsem právě myslela že už jsi 14 dní po KETu. To šance určitě ještě je a ty jsi test měla úplně negativní nebo nějaký náznak tam byl??
@medmenka úplně negativní…bez náznaku…kdyby tam byl náznak, tak už vymýšlím jméno a chystám výbavu ![]()
MS zatím nikde…v břichu mi spíš sem tam píchne než aby mě bolelo jako před ms. Tak nevím
mám nervy jak špagáty, v práci se mě všichni ptají, co se stalo, že jsem prý bílá jak stěna…normálně se bojím jít i na záchod, že tam uvidím krev
no ale půjdu odpo koupit TT a snad bude ráno prostor to testovat…
Jen pamatuju náš první a do teď poslední pokus s embryjkem…testovala jsem jak blázen asi týden a pořád nic a pak přišla mrcha asi se 6ti denním zpožděním
Tak se jen bojím aby tohle nebyl stejný průběh ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď