Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
25.11.15 15:07

@majorka kdo ti dělal transfer???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
25.11.15 17:38

@medmenka Mudr. Lacheta. Proc? Je v tom rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
25.11.15 17:51

Zdravím, mohu se k vám přidat? Ja jsem nahradni matka a do Iscaru chodime s bio maminkou. Již jsme tam chodili před třemi roky, kdy se nám podařil ket. Nyni se nám vůbec nedaří. Máme za sebou aktuálně pátý pokus a bohužel se nezadarilo. Teď nemáme žádné mrazacky, tak musi bio stimulovat znovu. Před tím jsme chodili k panu primari a teď k pani dr Jarzembovske. Je skvělá, ale nabidla nám teď, jestli nechceme zkusit jineho dr u nich. Ke komu chodite vy a jste spokojeni? Jestli jste byli u vice dr v Iscaru, maji stejný přístup, postup? S bio teď přemýšlíme, jak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
25.11.15 18:53

@majorka já jen kdo měl šťastnou ruku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
25.11.15 21:51

@majorka To vyjde!!! Mně taky před 3 lety zavedli jen dvoudenní embryjko a mám dceru. Moooc držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.12.15 17:15

@majorka tak jak to s tebou vypadá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
2.12.15 16:40
@medmenka píše:
@majorka tak jak to s tebou vypadá??

A jak se vlastně máš? Půjdeš do dalšího IVF? Neuvažovala jsi o změně centra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.12.15 19:18

@Martrich ahoj, já čekám na výsledky genetiky a podle toho se uvidí. A co ty kdy budeš testovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
5.12.15 18:28

@medmenka ahoj, no ja nevim nevim…do cca 6-7. dne od oplodneni vajicka me pichalo divne v brichu, od te doby nic. Ted mam uz asi 4 dny silene vetry, na ktere jsem nikdy takhle netrpela. A rekla bych ze jsem mega unavena…ale otazka co si jen namlouvam 8o no a zitra je to 14dni od oplodneni…tak nevim jestli mam testovat…tse steasne bojim :think:
:roll:
Co myslis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.12.15 20:40

@majorka tak to jsi holka šikovná, já bych tak dlouho nevydržela netestovat :lol: určitě bych test udělala. Budu hrozně moc držet palce a vyhlížet pozitivní výsledek :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
6.12.15 07:36

@medmenka tak na testu nic :,( :,( :,( a boli me bricho jako kdybych to mela dostat…normalne bych to mela dostat zitra, takze bych se ani nedivila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.12.15 18:00

@majorka néé, tak to mě moc mrzí :( :( půjdeš zítra na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
6.12.15 19:00

@medmenka ja to jeste asi nevzdavam :nevim:…porad me picha v brise a to normalne pred ms nemam…14dni od ET to bude az v utery…takze pokud to driv nedostanu tak bych jeste v utery testila jednou…mela jsem jen dvoudenni embryjko, tak se treba uhnizdilo pozdeji…tonouci se stebla chyta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.12.15 19:50

@majorka já jsem právě myslela že už jsi 14 dní po KETu. To šance určitě ještě je a ty jsi test měla úplně negativní nebo nějaký náznak tam byl??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
7.12.15 11:32

@medmenka úplně negativní…bez náznaku…kdyby tam byl náznak, tak už vymýšlím jméno a chystám výbavu :lol:
MS zatím nikde…v břichu mi spíš sem tam píchne než aby mě bolelo jako před ms. Tak nevím :nevim: mám nervy jak špagáty, v práci se mě všichni ptají, co se stalo, že jsem prý bílá jak stěna…normálně se bojím jít i na záchod, že tam uvidím krev :zed: no ale půjdu odpo koupit TT a snad bude ráno prostor to testovat…
Jen pamatuju náš první a do teď poslední pokus s embryjkem…testovala jsem jak blázen asi týden a pořád nic a pak přišla mrcha asi se 6ti denním zpožděním :? Tak se jen bojím aby tohle nebyl stejný průběh :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.