Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Medmenka dekuju
dneska jsem udelala test a druha carka je trosku videt ale je moc bleda skoro neviditelna. Kolem seste mi zacala bolet hlava a ted mam i teplotu 37.5 je to normalni? ![]()
Ahoj děvčata, prosím, jdu na 1. Ivf. dnes je to třetí den co si picham menopur 300 j. Mám superdlouhy protokol ( 3 Měšice byl decapeptyl na utlumení hypofýzy). Na kontrolu mám jít az po týdnu injekci. Mate některá takovou zkušenost? Četla jsem, ze v jiných centrech dělají kontroly každé 3 dny jak utz tak krev.me dělali hormonální profil před 2 lety ![]()
Ahoj holky, muzu se zeptat? Chodim do iscare uz 2 roky. Dvakrat iui, jednou ivf.mam endosku. Leci me lacheta, ale nejsem s nim na 100% spokojena. Mohu v ramci iscare vymenit doktora? Prijde mi, ze me tlaci do neceho co nechcu a to umeleho prechodu pred ivf. Totez mi udelal u 1. Ivf a nechci tento postup zas.chci konzultovat i s jinym lekarem. vubec nevim na koho se obratit
…
@kathon určitě lékaře vyměnit můžeš, když se objednáváš přes recepci tak si můžeš říct ke komu by jsi chtěla. Pokud cítíš že tě tlačí do něčeho co sama nechceš, tak určitě změna je na místě. Každému vyhovuje jiný lékař, já jsem u tohoto pana doktora byla jednou za celé ty roky co do Iscaru chodím a zatím nejsem schopná si na něho udělat názor. ![]()
Ahojky není vůbec problém vyměnit lékaře
opravdu stačí jen se objednat k jinému a na férovku říct co se ti líbí a co ne. Já mám nejlepší zkušenosti s Mudr. Jaržembovskou, ale každý si musí najít toho svého… Mudr. Lacheta mě viděl jen jednou - 20.12. a dělal mi v poklusu IUI - a ta se zdařila ale s terapiie ho neznám…Hodně štěstí
![]()
@medmenka píše:
@kathon určitě lékaře vyměnit můžeš, když se objednáváš přes recepci tak si můžeš říct ke komu by jsi chtěla. Pokud cítíš že tě tlačí do něčeho co sama nechceš, tak určitě změna je na místě. Každému vyhovuje jiný lékař, já jsem u tohoto pana doktora byla jednou za celé ty roky co do Iscaru chodím a zatím nejsem schopná si na něho udělat názor.
zlato, co to čtu, ty ji měla mimoděložní??
Přirozeně? To je mi moc líto, vždycky, když na tebe narazím tak doufám, že najdu v popisku pěknou zprávu
Já bych měla mít zítra ket v Iscaru, máme ale posledního mrazáka, tak záleží, jestli se vůbec probudí ![]()
Jinak já chodím k primáři, ten je skvělej, i když tedy vytížený opravdu dost. Minulý týden tam nebyl, tak jsem chodila k Jaržembovský a ta je také super, taková pořád pozitivně naladěná ![]()
@Martrich píše:
zlato, co to čtu, ty ji měla mimoděložní??![]()
Přirozeně? To je mi moc líto, vždycky, když na tebe narazím tak doufám, že najdu v popisku pěknou zprávu
![]()
Já bych měla mít zítra ket v Iscaru, máme ale posledního mrazáka, tak záleží, jestli se vůbec probudí
Bohužel po radostném zjištění že to umíme také bez pomoci lékařů, přišla studená sprcha a verdikt mimoděložní těhu.
Tak uvidíme co budeme plánovat dále, ještě máme 4 prvojádra a pak už konec ![]()
Tobě přeji na zítra hodně štěstí, vykroč pravou nohou a věř, že to tentokrát už prostě klapne ![]()
Ahojky děvčata. i
. A chtěla bych se k Vám přidat. 1.7 jdem s Manželem na první schuzku. Už rok se snažíme o mimi a nic
brala jsem 4 měsíce clostík nejdříve 0-1-0 pa 1-0-1 a nakonec 1-1-1 ale po OVULCE ani stopy
Manžel má spermio v pořádku. Tak uvidíme co nám řeknou. Nevíte jaký bude další postup? ![]()
@chnapiček Ahoj mě bohužel ne, ale vyšlo nám IUI a to už dvekrát. Ale dvěma mým známým vyšlo 2× hned na poprvé. Hodně štěstí ![]()
@chnapiček
ahoj, nám vyšlo hned 1 IVF a máme od nich krásná, zdravá dvojčátka
tak držím palce, ať vám také vyjde ![]()
@mishka123 a co jste si všechno nechali dělat a kolik vás to vyšlo
Ahoj, můžu se přidat do diskuze? Máme za sebou 5 pokusú IUI v gestu, bohužel neúspěšně..kvůli jednání jsme ted objednáni do ISCARE v Praze a rovnou chceme na IVF. Zajímá mě, jak moc si dávají na čas, finančně jsme s tím směření, podle mě je to +- všude stejné. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.