Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
14.12.14 12:37

@lulu1986 každý lékař má své postupy, ale nemyslím si že by byla nezkušená určitě ví co dělá. Tak se pro klid duše objednej k jinému lékaři, máš na to právo to zkonzultovat s někým jiným. Moc držím palečky ať je všechno v pořádku :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
14.12.14 12:47

@medmenka dekuju jsem plasan pred tremi lety jsem prodelala SP pak to proste neslo a najednou pozitivni test a vecny stres aby se to neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
14.12.14 18:03

@lulu1986 to já také, s toho si nic nedělej, chápu když se delší dobu nedaří že se člověk snaží udělat maximum aby to konečně vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.1.15 02:01

nevzdávejte to! ;)

Ahoj holky,
na Iscare si nemůžu absolutně stěžovat, ceny trošku vyšší než jinde, ale péče ukázková, všichni vstřícní, příjemní, na všech je vidět jak ty naše pokusy s námi aktivně prožívají. Poprvé jsem v Iscare byla v r.2009 po 1,5 roku snažení, a po celkem krátkých pokusech s IUI a dalších vyšetřeních kdy se na nic nepřišlo jsme šli rovnou na IVF. 6 folikulů, 5 vajíček a 4 oplodněná spontánně, při kultivaci to jedno vzdalo, 5.den 1 transferováno a dále k zamražení vhodné 1. Vše vyšlo na 1.pokus a nám se 2010 narodila krásná holčička. Po dvou letech jsme se opět začali aktivně snažit (co kdyby náhodou) ale spontánně nic, tak opět Iscare. Péče stále super, ale ouha - když to shrnu 2 komplet IVF (včetně ET) + 3× KET a bohužel nic… už jsem se smířila s tím že druhé nebude… a TEĎ TO HLAVNÍ - aktuálně jsem těhu 7t+5d, naprosto nečekaně a spontánně :) :) :) co vám mám povídat, dělala jsem si 3 testy protože jsem tomu nemohla ani uvěřit. Takže nevzdávejte to, na mě je vidět že je možné všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.1.15 02:11

záloha v Iscare

… někdo se tu ptal proč nevrací peníze ze zálohy hned - protože při laboratorních úkonech (ICSY, PK, asist. hatch., apod.) jim můžou výkony do systému naskočit až po odeslání vyúčtování pojišťovně, které se provádí 1× měsíčně zpětně. Takže např. výkony prováděné v lednu se sice zadávají průběžně jak se dělají, ale před odesláním vyúčtování dejme tomu k 10. násl. měsíce se ještě samozřejmě kontrolují. Až po uzavření měsíce lze proto vyúčtovat i vaši zálohu. Já jsem si ani zbytek zálohy ani nevyzvedávala a při dalším pokusu jen dorovnala rozdíl :). Nebojte, není v tom žádná černota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
2.1.15 13:01

@Luccye moc ti gratuluji :potlesk: a zároveň děkuji za povzbuzení moc hezky se to čte že zázraky se prostě dějí.
Já jsem momentálně po 5 nezdařeném ketu a souhlasím že sestřičky i doktoři to s námi prožívají a snaží se morálně podpořit co jen to jde. Ve spoustě diskuzích se mě holky ptají, zda neuvažuji o změně CARU když už se nám takovou dobu nedaří, ale já jsem tam velice spokojená a nemyslím si, že by změna něco vyřešila. Věřím že se snaží udělat maximum pro náš úspěch, ale bohužel zatím moje tělo nechce moc spolupracovat ;)
Ještě jednou ti přeji pohodové těhotenství, s výsledkem krásného zdravého miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
2.1.15 18:18

Holky co už máte miminka z Iscare jak se přihlásím s malým? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
8.1.15 16:50

Ahojky vsem jake mate zkusenosti s panem lachetou? dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
8.1.15 22:42
@maja111111 píše:
Ahojky vsem jake mate zkusenosti s panem lachetou? dekuji moc

Ahojkychodím do Iscare dlouho, ale potkali jsme se jen jednou. V prosinci mi dělal IUI a teď jsem těhotná :dance: Byl moc milý, vtipný a měl jemný ruce - víc nemůžu říct :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.1.15 08:27

@hrkačka ahoj, můžu se zeptat, když vám tak skvěle vyšla inseminace dvakrát, spermiogram máte v pořádku? díky, také chodím do Iscare, ale u nás je spermio tragédie :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
9.1.15 09:44
@Martrich píše:
@hrkačka ahoj, můžu se zeptat, když vám tak skvěle vyšla inseminace dvakrát, spermiogram máte v pořádku? díky, také chodím do Iscare, ale u nás je spermio tragédie :zed: :zed:

Manžel má spermio v pohodě jen tentokrát bylo slabší :) Ale má problémy s těžkou poruchou erekce a k tomu moje vaječníky s PCO… Jsou to zázraky že se to podařilo :dance:
Jo a taky mám těch pokusů už za sebou dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
9.1.15 10:07

@hrkačka to ano, ale převážně inseminace, ta se mi zdá o dost šetrnější a je pravda, že vy jste na ní ideální adepti. Mne ten jeho spg hodně štve, je to takový začarovaný kruh, jinak gratuluji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.1.15 16:37

@hrkačka je to je krasne gratulujiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
19.1.15 07:47

Ahoj holky, prosim o radu, vy ktere mate leidenskou mutaci jak to resite s injekcema? me nekdy v rijnu v iscaru od lekarky bylo receno, ze mi je v tehu budou predepisovat cely tehu tady. na hematologii mi je nechteji napsat, ze az po tretim potratu. ja jsem po dvou…dneska rano mi sestricka rikala, ze mi je tam psat budou jen do doby nez mi predaji do pece gynekologovi.coz bude brzo…jsem v patym tydnu. psali vam je tam cely tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
4.2.15 20:30

pokračujeme

Ahoj holky, tak jak pokracujete v boji? Mate někdo v blízké době v plánu ivf v iscare? Já byla v prosinci na laparoskopii a hykteroskopii. Našli mi enometriozu a z ní srůsty. Dali nám šanci 3 Měšice na přirozené otehu. No 18.2. Jdeme na konzultaci na ivf. Zažádat pojišťovnu, udělat potřebná vyšetření a sup v březnu ivf. Bojím se ale tesim se, okolo me všichni tehotni.my se Marne snažíme 2,5 roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.