Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.11.14 11:31

@lilia81 jojo přesně tak 8.3. Děkujuuu!!!:) Držím palce ať se brzy povede sourozenec! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
7.11.14 13:19

@kovarovakobyla - diky moc, snad ano… Taky uz jsem mohla byt. Půlce tehu, ale osud nechtěl, tak treba se brzo zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
11.11.14 13:21

Ahoj holky, tak už se nám blíží termín konzultace na imunologii a genetiku. Jedno přístí týden, druhý za 14 dní. Poradíte mi jak dlouho jste čekaly na výsledky? Myslíte, že je reálné mít vysledky do Vánoc? To by byl totiž nejkrásnější vánoční dárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
11.11.14 22:31

Ahojky taky chodim do iscare, ted mam za sebou druhe iui a cekam.jsem tam spokojena jen pres leto jsem prestala chodit silene dlouho jsem tam cekala kvuli dovolenym a objednavali mev cas kdy jsem vzdy musela zdrhat z prace
Ted je to super. zvazujeme ivf.ja mam vse v pohode - krom pruchodnosti tu mi nezjistovali jinak HP, imuno, ovulace vse ok manzel spermio uplne ukazkove a porad to nejde.uz tri roky a tenkrat se povedlo na poprve a v 6tt SP. absolvovala jste nektera pruchodnost nebo je lepsi jit rovnou do ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.11.14 07:55

@lulu1986 - to je na tobě. Podle toho, jak jsi na tom psychicky. Buď můžeš čekat na termín na průchodnost a nebo se na to vykašlat a dát si žádost na IVF ale to taky cca měsíc trvá, takže bych udělala možná obojí… jen se zeptej, jak dlouho je žádost platná, myslím, že 3 měsíce nebo půl roku. Takže v podstatě bud můžeš stihnout obojí a ještě zkusit 1 měsíc IUI nebo jít do IVF.

Ale pokud jsi po SP, tak průchodné vejcovody máš, Já jsem teď po ZT a taky tím pádem mám průchodné vejcovody. ale já to tehdy neřešila, chtěla jsem dítě a šla jsem do IVF.

U nás byl jediný problém v ovulaci a to se vyřešilo porodem, bohužel po ZT to nějak hapruje zase.

Nicméně pokud není nikde jinde problém a nechce se ti čekat, myslím, ež je velmi velká šance, že hned první IVF vyjde a budeš mít miminko v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
12.11.14 10:56

On mi prave nikdo nebyl schopny rict zda to bylo SP nebo mimodelozni a to nevim jestli by nemohla mit na starosti nepruchodnost. psychicky jsem na tom cim dal lip tim jak to trva uz tak dlouho tak me opustila faze zoufalstvi a breceni pri kazdem menzesu.ale ivf i vzhledem k financim necham na zacatek pristiho roku a ted zkusim jeste dve inseminace a uvidime. dekuju a preju ti brzke // a at to dopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.11.14 12:33

Ahoj holky, chodíte některá k přímo k primáři Hulvertovi do jeho soukromé ambulance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.11.14 13:41

@lulu1986 - u minodelozniho bys ten vejcovod uz nemela… Podle me…

@Martrich - ne a k nemu bych nesla, on je trochu divnej, kdykoliv jiny je prijemnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
12.11.14 14:21

Ja prisla do styku s Lachetou, Musilovou, Durisovou a tou od P ma cizi jmeno. vsichni super.ale u Hulverta jsem nikdy nebyla ani pani doktorku Jarzembovskou jsem zatim nevychytala a ta je snad nejchvalenejsi vsude na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
12.11.14 14:30

Já tedy chodím do jeho soukromé ambulance a přijde mi hrozně fajn. Jen jsem chtěla vědět, zda s ním má někdo pozitivní zkušenosti. Jakmile přijde MS, tak mne čeká třetí IVF, z prvního mam syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
12.11.14 14:52

@lulu1986 @Martrich @lilia81 děvčata ptala jsem se tu před pár stránkami, u koho se cítíte v dobrých rukou?

Já znám Jaržembovskou, Pryanichnikovou, Turkovou, Ďurechovou, Kubínovou a Hulverta.

Co Musilová? a Lacheta?

Za sebe říkám, že z různých důvodů si moc nerozumím s Pryach, Ďurech a Hulvertem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.11.14 14:58

Za mne jarzembovska a lacheta je fajn! Turkova je hodne svá, ale rekne vse na rovinu a nekdy drsné, durechova a musilova mi prijdou takové moc opatrně, proste aby neco ne řekly spatne, chybí mi u nich drive a jasne doporučení. Kubinovou neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
12.11.14 15:53

@Martrich :mavam: tebe už jsem dlouho neviděla? Ty jsi změnila CAR co si tak pamatuji že? Já osobně jsem u Hulverta několikrát byla a zdá se mi fajn.Byl velice lidský a optimistický což jsem v tu danou chvilku opravdu moc potřebovala. Takže za mě + ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
12.11.14 16:30

@Solaris Kubínová co vím je na mateřské - pokud hned nezačala tedy znovu pracovat. Za mě Jaržembovská a u Lachety se nám povedlo IUI zrovna nastupoval a byla jsem u něj protože Jařžembovská musela na sál. A to IUI byl spermiogram kolem 1mil což je nejhorší co mohlo být a vyšlo to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
12.11.14 17:54

@Solaris me musilovou doporucila moje gynekolozka, ta me poslalana imuno a byla moc fajn. citim se dobre u vsech poprve kdyz sem narazila na Lachetu asi nemel svuj den ale pak dalsi tri navstevy super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.