Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 jojo přesně tak 8.3. Děkujuuu!!!:) Držím palce ať se brzy povede sourozenec! ![]()
@kovarovakobyla - diky moc, snad ano… Taky uz jsem mohla byt. Půlce tehu, ale osud nechtěl, tak treba se brzo zadari ![]()
Ahoj holky, tak už se nám blíží termín konzultace na imunologii a genetiku. Jedno přístí týden, druhý za 14 dní. Poradíte mi jak dlouho jste čekaly na výsledky? Myslíte, že je reálné mít vysledky do Vánoc? To by byl totiž nejkrásnější vánoční dárek…
Ahojky taky chodim do iscare, ted mam za sebou druhe iui a cekam.jsem tam spokojena jen pres leto jsem prestala chodit silene dlouho jsem tam cekala kvuli dovolenym a objednavali mev cas kdy jsem vzdy musela zdrhat z prace
Ted je to super. zvazujeme ivf.ja mam vse v pohode - krom pruchodnosti tu mi nezjistovali jinak HP, imuno, ovulace vse ok manzel spermio uplne ukazkove a porad to nejde.uz tri roky a tenkrat se povedlo na poprve a v 6tt SP. absolvovala jste nektera pruchodnost nebo je lepsi jit rovnou do ivf?
@lulu1986 - to je na tobě. Podle toho, jak jsi na tom psychicky. Buď můžeš čekat na termín na průchodnost a nebo se na to vykašlat a dát si žádost na IVF ale to taky cca měsíc trvá, takže bych udělala možná obojí… jen se zeptej, jak dlouho je žádost platná, myslím, že 3 měsíce nebo půl roku. Takže v podstatě bud můžeš stihnout obojí a ještě zkusit 1 měsíc IUI nebo jít do IVF.
Ale pokud jsi po SP, tak průchodné vejcovody máš, Já jsem teď po ZT a taky tím pádem mám průchodné vejcovody. ale já to tehdy neřešila, chtěla jsem dítě a šla jsem do IVF.
U nás byl jediný problém v ovulaci a to se vyřešilo porodem, bohužel po ZT to nějak hapruje zase.
Nicméně pokud není nikde jinde problém a nechce se ti čekat, myslím, ež je velmi velká šance, že hned první IVF vyjde a budeš mít miminko v bříšku.
On mi prave nikdo nebyl schopny rict zda to bylo SP nebo mimodelozni a to nevim jestli by nemohla mit na starosti nepruchodnost. psychicky jsem na tom cim dal lip tim jak to trva uz tak dlouho tak me opustila faze zoufalstvi a breceni pri kazdem menzesu.ale ivf i vzhledem k financim necham na zacatek pristiho roku a ted zkusim jeste dve inseminace a uvidime. dekuju a preju ti brzke // a at to dopadne dobre.
Ahoj holky, chodíte některá k přímo k primáři Hulvertovi do jeho soukromé ambulance?
@lulu1986 - u minodelozniho bys ten vejcovod uz nemela… Podle me…
@Martrich - ne a k nemu bych nesla, on je trochu divnej, kdykoliv jiny je prijemnejsi
Ja prisla do styku s Lachetou, Musilovou, Durisovou a tou od P ma cizi jmeno. vsichni super.ale u Hulverta jsem nikdy nebyla ani pani doktorku Jarzembovskou jsem zatim nevychytala a ta je snad nejchvalenejsi vsude na netu.
Já tedy chodím do jeho soukromé ambulance a přijde mi hrozně fajn. Jen jsem chtěla vědět, zda s ním má někdo pozitivní zkušenosti. Jakmile přijde MS, tak mne čeká třetí IVF, z prvního mam syna.
@lulu1986 @Martrich @lilia81 děvčata ptala jsem se tu před pár stránkami, u koho se cítíte v dobrých rukou?
Já znám Jaržembovskou, Pryanichnikovou, Turkovou, Ďurechovou, Kubínovou a Hulverta.
Co Musilová? a Lacheta?
Za sebe říkám, že z různých důvodů si moc nerozumím s Pryach, Ďurech a Hulvertem.
Za mne jarzembovska a lacheta je fajn! Turkova je hodne svá, ale rekne vse na rovinu a nekdy drsné, durechova a musilova mi prijdou takové moc opatrně, proste aby neco ne řekly spatne, chybí mi u nich drive a jasne doporučení. Kubinovou neznam.
@Martrich
tebe už jsem dlouho neviděla? Ty jsi změnila CAR co si tak pamatuji že? Já osobně jsem u Hulverta několikrát byla a zdá se mi fajn.Byl velice lidský a optimistický což jsem v tu danou chvilku opravdu moc potřebovala. Takže za mě + ![]()
@Solaris Kubínová co vím je na mateřské - pokud hned nezačala tedy znovu pracovat. Za mě Jaržembovská a u Lachety se nám povedlo IUI zrovna nastupoval a byla jsem u něj protože Jařžembovská musela na sál. A to IUI byl spermiogram kolem 1mil což je nejhorší co mohlo být a vyšlo to!
@Solaris me musilovou doporucila moje gynekolozka, ta me poslalana imuno a byla moc fajn. citim se dobre u vsech poprve kdyz sem narazila na Lachetu asi nemel svuj den ale pak dalsi tri navstevy super
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.