Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8769
27.11.14 15:26

Ahoj holky, nemáte nekdo aktuální informace o mudr Ďurechové? My jsme k ní objednané a ještě jsem u ní nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
27.11.14 16:50

@Kamcca Já jí moc neznám, ale dělala mi před týdnem IUI. Byla moc příjemná a sympatická a byla s ní sranda :) Jinak nevím :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
27.11.14 16:52

@lulu1986 Malíčková je imunoložka kam posílají z Iscare :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
27.11.14 16:59

Jinak dneska jsem si volala do IScaru a mam mirne zvysenou hodnotu tsh. Jsem objadnana na 5.12. Nevite co to znamena? Bylo mi receno, ze za potraty to nemuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 20:21

Ahoj děvčata,
jsem tu nová:-), ale v ISCARe jsme s manželem rok. Prodělala jsem 3× IUI a manželovi zjistili příčinu nízkého počtu spermií 8o. Za mě spokojenost :potlesk:. ISCARe máme blízko z domu i z práce (někdy opravdu k nezaplacení). Čekám na MS a chci volat do ISCARe a požádat je o info a požádat pojišťovnu a rok 2015 zahájit IVF…
Omlouvám se, ale nevíte jak budou mít otevřeno během Vánoc?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
27.11.14 21:25

@Kamcca neni to stitna nahodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
27.11.14 21:28

@lulu1986 jj je, ale nic vic moc nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
28.11.14 06:22

@Kamcca tak oni ti reknou jestli mas zvysenou, snizenou funkci nebo zanet a urco ti daji prasky. stopro pujdes na endokrinologii a tam ti reknou vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
28.11.14 06:35

@lulu1986 s tim tak nejak pocitam, jen se hrozne bojim, ze se protahne doba nez se budeme moc zacit snazit :-(. Ale do telefonu mi sestricka rikala, ze toza potraty nemuze…tak doufam, ze to na snazeni nebude mit vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
28.11.14 09:40

@Kamcca nechci te strasit ale prvni vysetreni ktery mi po potratu udelali bylo na stitnou.ale nevim jestli to muze mit primy vliv tezko rict.ale s tema lekama to pak bude v poradku urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
28.11.14 09:41

@lulu1986 jojo to me ted dělali právě taky, všude čtu jak štítná žláza může způsobovat potraty… ale včera mi sestřička do telefonu řekla, že to za potraty nemůže… tak fakt nevím a přístí pátek je tak daleko (to mám jít k doktorce do Iscaru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
28.11.14 17:39

@Kamcca ahoj. No ono zalezi jestli mas zvysenou nebo snizenou. Taky mi zjistili stiku a poslali na endokrino, prej se snizenou funkci umeji pracovat, ale zvysenou mi musi zkontrolovat endokrinolog a dokud nebudu ok, nemuzou se pustit do ivf. Doufam, ze to nebude tvuj pripad, ale ja se lecila na endokrinu rok, nez me vzali zpet do caru. Drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
14.12.14 09:53

Holky jake jsou Vase zkusenosti s MUDr. Pryanichnikovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
14.12.14 12:27

@lulu1986 já jsem u ní byla na vstupní konzultaci a dělala mi 2× IUI, zdála se mi v pohodě. Sice jsem jí moc nerozuměla mluvila hrozně potichu a ten přízvuk také dělal své, pořád jsem se ptala prosím, jak tele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
14.12.14 12:32

@medmenka ja u ni byla v patek prijde mi hrozne roztekana na utz mzourala ze jsem si rikala co se deje.sla jsem tam protoze po iui jsem mela // zacala sem v 6tt spinit nechala mi pichnout pregnyl proti spineni v patek a dnes spinim vic nez cely minuly tyden. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.