Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8769
21.11.14 09:12

To jsou hrozné ty sumy… ja doufam, že nam na genetice nic nenajdou a budeme se moc snažit přirozně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
21.11.14 09:25

Tak někdy to není tak hrozné. Chodím do Iscare, mám za sebou první IVF, je fakt, že na léky při stimulaci jsem doplácela cca 9.300,–-, protože pojištovna přispívá jen na 30 ampulí, a já jich měla 43, tzn. 13 jsem si musela koupit jako samoplátce. Měli jsme ICSI a PK, ale nakonec nám zbylo jen jedno oplodněné embryo, tak že PK nedělali a dali mi ho za dva dny zpátky. Tak že nás to vyšlo na 9.tis. tzn, celé to stálo necelých 19tis. Akorát nechápu, proč nemůžou nevyčerpané peníze z té zálohy 16.000,–- vrátit hned. Řekli nám, že je vrátí až za měsíc. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
21.11.14 09:31

To prave zalezi na poctu vajec a nasledna Pk a kryo, to pak jen skace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
21.11.14 15:06

Diky holky, manzel ma spermioukazkove chteli aby daroval, ja ovuluju, hp ok, imuno ok, alergicka na nej nejsem a tri roky od SP furt nic proto to zvazujeme uz jsme zoufali trva to dlouho a prirozene to nejde i kdyz tenkrat sem otehotnela druhy mesic a od te doby jak kdybych byla zakleta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
22.11.14 15:40

Lulu ja u ddcery byla tehuu hnedka 2. Mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
23.11.14 10:52

Holky testovat mam zitra ale mam na testu jasne videt slabou druhou carku muze to byt jeste ovitrelle? rikam si ze to neni mozne aby to vyslo po tech letech a SP se bojimjeste vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
24.11.14 08:44

No tak jak dneska lulu1986? Je silnější ta čárka :) Já myslím že Ovitrelle to být nemůže :)Já testuju až za týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
24.11.14 09:37

Silnejsi nevim ale porad tam je na ultrazvuk jdu az15.12 :roll: myslim ze do te doby to jeden test tydne jisti.sis hned jak me zaboli v podbrisku letim na zachod jestli nahodou se neco nedeje ten strach je vetsi nez radost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
24.11.14 11:50
@lulu1986 píše:
Silnejsi nevim ale porad tam je na ultrazvuk jdu az15.12 :roll: myslim ze do te doby to jeden test tydne jisti.sis hned jak me zaboli v podbrisku letim na zachod jestli nahodou se neco nedeje ten strach je vetsi nez radost :zed:

Hele to chápu a znám!! Byla jsem na tom stejně když se čárka objevila když jsem čekala Ondráše :D Ujistily mě až náběry z krve - Hcg. Vím že holky se nějak nechávali nabrat v laboratořích. Já dělala v nemocnici tak to nebyl problém. Tak zkus třeba zavolat ke svýmu gyndaři jestli by ti nenabrali hladina Hcg v krvi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
24.11.14 12:27

@hrkačka diky v iscare mi rekli ze to nedelaji. mozna pockam do toho 15 uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
27.11.14 13:34

No Tak holky jsem se v pondeli objednavala k malickove a 17.2. Prvni termin!!! Fakt bomba :((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
27.11.14 14:52
@lilia81 píše:
No Tak holky jsem se v pondeli objednavala k malickove a 17.2. Prvni termin!!! Fakt bomba :((((((

Jé tak to blbý že je to až za 3 týdny :( To budou výsledky až po vánocích resp. po novém roce :roll:
Jinak já čekám na testování :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
27.11.14 15:02

Holky a kdo je Malickova ta je z iscaru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
27.11.14 15:06

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
27.11.14 15:09
@Rachell02 píše:
Ahoj snažilky, po pasivním vzdělávání se před IVF se také aktivně připojuji :-). Ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s pražskými CAR. Jezdím do teplického Pronatalu a mám z toho všeho smíšené pocity. Mám za sebou první neúspěšný IVF a nyní čekám na výsledky KET (13. den - negativní test :-(). Z jiných diskusí jsem se dočetla, že některá CAR během stimulace odebírají krev, jelikož tak se dá ovlivnit kvalita emmbrií. Bohužel v TP jsem během stimulace chodila jen na ultrazvuk a folikuly mi narůstali docela pomalu. Musela jsem si ještě dokupovat Gonal nad rámec limitu pojišťovny na 1 IVF. Před KET jsem se dotazovala na genetické testy a důkladnější imunologii a bylo mi řečeno, že v mém případě to není nutné. Prý se toto dělá až v případě potratů. Dělali mi základní imuno - protilátky proti spermiím, myslím, že i vajíčku a toto vyšlo negativně. Nejsem si jistá, zda je tento přístup OK. Některé ženy zde zmiňovaly, že šly na testy bohužel až po 3. IVF a problém byl právě v imunologii. Proto právě uvažuji, že bych začala dojíždět do Prahy. Rozhoduji se mezi ISCAR a Gennetem. Poradíte někdo? Nechce se nám dávat další peníze, když nemáme testy potvrzeny.

A zkoušela jsi v Teplicích Stellart, já jsem tam moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.