Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8769
19.9.14 14:04

@kathon jj do telefonu jsem jim to rikala. Uvidíme co mi reknou v utery na te vstupní konzultaci. Já nekde četla, ze na genetiku se treba čeká tri mesíce. Predpokládám, ze vsechny vysetrení mi budou delat az po sestinedelí (v uterý byla revize), takze si jeste asi hodne dlouho počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
8.10.14 10:16

Ahojky snažilky, do vaší diskuse nechodím, navštěvuji jiné centrum..ale aktuálně scháním dvě balení Menopuru, komu zbyl, ráda bych odkoupila. IVF mám na pojišťovnu, ale léky jsou i tak drahé. :think:..Budu ráda, pokud se mi poštěstí sehnat levněji. Prosím, kdo budete mít k prodeji, napiště mi do pošty. Děkuji a přeji hooodně štěstí všem! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 15:41

Holky, prosím vás, máte někdo zkušenost s as. Babičkovou z Iscare? jsem k ní objednaná a dost si od toho slibuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.14 16:36

@s-l-u-n-e-c-n-i-c-e tak tu bohužel neznám  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 16:39

@medmenka a nekoho jineho tam znas? jsem zdravotni sestra, manzel lekar a tohle je prvni zdr. zarizeni, kam jdu bez protekce, tak jsem na to zvedava… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.14 16:51
@s-l-u-n-e-c-n-i-c-e píše:
@medmenka a nekoho jineho tam znas? jsem zdravotni sestra, manzel lekar a tohle je prvni zdr. zarizeni, kam jdu bez protekce, tak jsem na to zvedava… :)

Byla jsem u Hulverta, Jaržembovské, Pryanichnikové, Turkové, Ďurechové a Kubínové, ale ta je na mateřské. Každý má své klady i zápory, musíš si najít sama který doktor ti bude nejvíce vyhovovat. V době stimulace stejně jdeš k tomu kdo zrovna slouží. Myslím si, že v tomto zařízení stejně žádná protekce nepomůže, je to o vhodně zvoleném postupu a zbytek je bohužel na přírodě. :nevim: Každopádně ti držím palce ať se povede co nejdříve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.10.14 16:54

@s-l-u-n-e-c-n-i-c-e kamarádka k ní chodila, chválila si jí (ale těhotná není)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.10.14 16:55

@medmenka Babičková cvičí Mojžíšovku, není gynekolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.14 16:57

@alenka84 mě právě to jméno nic neříkalo :oops:
A co ty, jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.14 17:11

@alenka84 to ja vim, ja k ni jdu prave na Mojzisovku, otehotnela jsem spontane ale v 15. tt :( nesu to tezce a vim, ze nejlepsi lek by bylo nove miminko… tak delam, co se da…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.10.14 17:35

@medmenka mám za sebou ZT v 9. tt…takže momentálně šestinedělí a pak se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.14 18:18

@alenka84 ježiši, tak to mě moc mrzí, to je ta nejhorší varianta když se povede a pak se to p… :( Tak ti moc přeji ať se co nejdříve zase povede a tentokrát už s dobrým koncem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
23.10.14 18:19

@medmenka jaký je MUDr. Hulvert?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.10.14 18:24

@luc31 na mě byl moc hodný, vše mi pěkně vysvětlil takový lidský přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.14 18:50

Ahoj holky,
jdeme příští týden na vstupní pohovor do ISCARE. Máte některá čerstvé zkušenosti, jak to probíhá a tak? Vyšetření nemám žádná, ale připadám si trochu trapně, protože už 2 (relativně malé) děti máme přirozeně bez problémů a to třetí k nám už pár let nechce :( Jednou jsem otěhotněla po Clostylbegytu, ale bohužel to nedopadlo. Nebudou na mě koukat divně, co tam se dvěma dětma chci? :think:
Omlouvám se za anonym, ale celá tahle situace je mi dost trapná :oops:. Klára

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.