Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
11.9.14 18:58

@Vlaďka 27 jj, já normálně ovulaci nemívám mám PCO a anovulační cyklus až v poslední době chodí sama bez léků.
Ty jsi na neschopence při stimulaci? Já jsem myslela že to nejde až po OPU? :think:
Také jsme byla nafouklá a dokonce ke konci před odběrem jsem se nevešla do kalhot, jak jsem měla velké nafouklé břicho. Na nějaké velké cvičení bych se vykašlala, choď na procházky nebo si zacvič doma nějaké protahovací cviky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.9.14 20:12

@medmenka No tak to je super, konečně s tebou začíná tělo komunikovat!! Jo jsem na neschopence, už od té laparoskopie. Domluvila jsem se s Hulvertem! Sice s tím měli sestřičky problém, ale Lacheta, Hulvert a ani Jaržembovská ne, úplně v pohodě! Já nemůžu chodit do práce při stimulaci, nebo můžu ale píchala bych si buď na záchodě, kam chodí mraky lidí, nebo v autobuse. Je to pro mě nepřijatelné a nehygienické. Řekla jsem to mudrum a oni s tím souhlasili.
Do kalhot se potom taky asi nevejdu :nevim:, nevím v čem budu chodit. Cvičit budu tu mojžíšovku, k ničemu jinému se asi nedonutím. Na procházky chodím se psem :). A co ty, chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.9.14 20:19

@Vlaďka 27 no já jsem s toho docela překvapená a šťastná aspoň to můžeme také konečně zkoušet i sami doma bez léků.
tak to je fajn že tě nechali doma, aspoň se nemusíš nervovat jak a kdy si budeš píchat injekci.
Já nastupuji v pondělí do práce a úplně s toho nejsem odvařená, protože jsou to 12 hodinové směny a ještě i noční kterou hned v úterý začínám. No tak uvidíme jak to zvládnu. Ale nemůžu si zas tak vybít, jsem vděčná že konečně něco klaplo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.9.14 20:32

@medmenka Jo opravdu je to super, já mám ovu skoro pořád a stále nic. Nevím proč, spermio v normě oba v pořádku, ještě já do sebe láduju nosifol, jsou to docela drahé vitamíny a pro mě asi k ničemu. Už jsem si říkala že se na ně vykašlu, ale teď před stimulací to ještě vydržím a pak to když tak vysadím. S tou prací je to pěkně na prd, já taky chodím na 12ky, 5× ranní, 2 dny volna a 4 noční, dva dny volna a pořád takle dokola. Když nejsou 12ky tak jsou 3 směny, tak že opravdu pecka. člověk ale musí být rád že nějakou práci má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.9.14 21:07

@Vlaďka 27 tak u nás aspoň víme že jsem rozbitá já, manžel ten je naprosto v pořádku. Já tedy užívám jen listovku asi 3 roky a teď jsem vyzkoušela bylinkové čaje a úpravu hladiny hormonů v těle, objednala jsem si Gynex tak uvidíme zda to k něčemu bude.
Já bych v práci měla mít vždy 14 dní noční, krátký a dlouhý týden a pak zase 14 dní denní, krátký a dlouhý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
11.9.14 21:44

laparo

Ahoj holky, mohu se k vám přidat. Chodim do iscare asi rok a dva Měšice. zatím jsme zkusili jen 2 iui. Chci se nechat poslat na laparo. myslíte, ze ho mám podstoupit tam? Byla jste některá na laparo v iscare? Pomohlo vám? Manžel mel zhoršená spermií nejhoirsi bylo 6 mil spermii, nejlepší bylo 18 mil spermie. Já mám hp OK a dle všeho ovuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
11.9.14 21:45

Jinak gynex beru taky… S prestavkama už DELE. poprvé tak před rokem… Taky jsem brala nosifol, nepomohl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.9.14 22:28

@kathon Ahoj :mavam:, jasně přidej se. Aspoň nás tu bude víc a víc hlav vymyslí :mrgreen:. Ptala si se na laparoskopii, tak na té jsem byla před měsícem a právě v iscare. Byla jsem spokojená!! Jen mě dostalo že se platí 2000kč, protože nejsou vedeni jako lůžkové. Doufám že mi to pomůže začínám stimulovat na 3IVF, výsledek budu znít až za měsíc. Myslím že s laparkou nic neskazíš, přitom ti udělají i profuky vejcovodů a mě dělali i hydrolaparoskopii ( skoro jak laparoskopie, ale spodem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.9.14 22:35

@medmenka Prosím tě co je to ten Gynex, no obsahuje? Já ještě piju kontryhelový čaj, jinak už nic.
S tou prací to budeš mít taky pěkně náročný. Můžu se zeptat, co je to za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.9.14 23:11

@Vlaďka 27 koukni tady na obsah http://www.energycentrum.cz/gynex.php
Jinak nastupuji na pozici fakturantka/operátorka skladu no kancelářská práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.9.14 23:14

@kathon vítám tě, :mavam: tak ti přeji ať se ti hned po laparoskopii zadaří, jsou tady některé holčiny kterým se do pár měsíců po laparo podařilo otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
12.9.14 09:50

Děkuji holky, TOS me překvapilo s tím placením lůžka. Já byla v iscare jednou na operaci ( ne gynekol.) a bylo to hrazene pojišťovnou. Tak si říkám, zda nejit raději jinam, myslíte, ze je třeba lepší jít k apolinari nebo co se Týce odbornosti je to na stejnou. My se o mimco snažíme prez dva roky a vsích i okolo rodí a tehotni… Je mi z toho ouvej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
12.9.14 10:10

@kathon já byla na laparce v Iscaru platila jsem a ted už nevím tuším kolem 2tis za noc respektive ráno jsem nastoupila odpo výkon a ráno domů. Nicméně laparku jsem měla v prosinci a v únoru se nám po inseminaci povedlo otěhotnět. Jeslti to bylo díky laparce nedokážu říct, ale i to k tomu pomohlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
12.9.14 10:11

Tak já na laparce byla, ale jinde, tak asi moc neporadím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
12.9.14 10:33

Teda to je skvělý, to vám laparka asi pomohla, co ti při ni zjistili? Tak to je super, zes byla hospitalizována prakticky jen 24 h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.