Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vlaďka 27 tak oni určitě vědí co bude pro tebe nejlepší. Určitě dej vědět jak pokračuješ ![]()
Jinak popis vidím normálně, stačí když zmáčkneš F5 nebo se znovu přihlásíš a měla by jsi to vidět i ty. ![]()
@Vlaďka 27 musí, moc ti to přeji a je super že máš pozitivní myšlení to je půl úspěchu. ![]()
@alenka84 Prosím tě jak se jmenuje ta injekce na útlum vaječníků? Koukala jsem do papírů a tam mám napsáno: dlouhý protokol- synarel od 22dc a od 5dc menopur. Tak je to asi v pořádku.
@Vlaďka 27 jj, synarel je teda nosní sprej, pokud vím, ale to je ono
Já měla zoladex, ještě existuje decapeptyl. Mně dlouhý protokol sedl mnohem líp než krátký, i když jsem teda byla hodně nastimulovaná, měla jsem 20 vajíček, ale teda z 20 folikulů, takže úspěch
OHSS se mi naštěstí vyhnul, i když mě s ním strašili. Budu moc držet palce, ať ti to klapne ![]()
@medmenka Jó tak nátok na to máme obě, ty už toho máš za sebou taky dost ošklivého! A pozitivní myšlení jsem měla snad pokaždé, ale tentokrát mi i dost přidává změna CAR. Naplánujte ket a budem těhulkovat společně!!!
![]()
@alenka84 Koukala jsem že seš po ET, kolikátý seš den? Už si testila?
@Vlaďka 27 píše:
@alenka84 Koukala jsem že seš po ET, kolikátý seš den? Už si testila?
9. den, už jsem testovala, testík je pozitivní, ale včera jsem začla trochu špinit, tak se radši moc neraduju…měla jsem při 1. ivf biochemické a začínalo to stejně
Zítra mám termín ms (14 dní po opu), tak když to vydrží, tak se začnu trošku radovat pak ![]()
@Vlaďka 27 už aby to bylo, až budu vědět termín ketu tak napíšu, tento cyklus to ale nestíhám jedině že by mi sliznice rostla sama bez léků a to pochybuji. Plánuji když vše půjde dobře jak má tak by to vycházelo na konec září.
Jak dlouho trvá ten dlouhý protokol??
@alenka84 no tak to ti moc držím palečky, to vypadá moc dobře
![]()
@medmenka děkuju
Snad to bude dobře i pokračovat…bojim bojim (ale věřím, musím)
@alenka84 No myslím že to vypadá dobře, po et můžeš zašpinit. Držím pěstičky, ať je to tak jak má
. Taky si měla hodně vajíček
, kolik máte ještě embryí? Já při krátkém protokolu měla 13 folikul,8 vajíček a z toho 3 embria a při 2 ivf 16 folikul a 10 vajíček a jen 4embria.
@medmenka Já vůbec nevím jak je dlouhý
,vypadá to tak na 3 až 4 týdny. 8 se zeptám a budem o dost chytřejší
. Taky se vždy před ket nemůžeš dočkat? Já taky, jsem strašně natěšená. Kolik necháš transferovat embryí?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.