Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
27.5.14 13:37

@lulu1986 tak držím palce ať se povede, toho utroš se neboj, já jsem brala 6 denně a zatím si obličej neholím a do dveří se také vejdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.5.14 16:52

Ahojky tak vám musím napsat ze v Iscare mi Lacheta dělal 24.4 IUI a dnes jsem v 7tt. Takže vyšlo to na poprvé!!! Chodila jsem k Tukové a jsem s nima moc spokojená!!! Všem snazilkam držím palce ať vám to taky vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
29.5.14 17:38

@kalina01 moc gratuluju me Lacheta „oplodnoval“ v pondeli tak cekam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
29.5.14 17:39

@medmenka diky za uklidneni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
29.5.14 19:07

@kalina01 parááááda a vyšlo IUI??Moc gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
29.5.14 20:35

@kalina01 gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.5.14 20:38

Holky děkuji. Vyšlo nám hned 1. IUI :-) nebojte taky tam na vás čeká miminko :-) ale jen tak mezi náma- je mi blbě jak psovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.6.14 22:22

Holky kolikaty den jste mely pozitivni test po IUI? jsem 13.den po inseminaci, ms mi meska treti den a manzel me donutil udelat si vecer test mela jsem doma predictor early a byl tam duch ale fakt takovej, ze to je sotva videt i manzela jsem se ptala. jestli neco vidi pry jo ale hodne blbe tak ja nevim. bojim se ze si delam akorat nadeje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.6.14 23:01

@lulu1986 já bohužel nemůžu poradit, protože mi iui nevyšlo, ale být tebou tak si zajdu na krev a budeš mít jasno a nebudeš vyhazovat peníze za testíky ;) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.6.14 06:29
@lulu1986 píše:
Holky kolikaty den jste mely pozitivni test po IUI? jsem 13.den po inseminaci, ms mi meska treti den a manzel me donutil udelat si vecer test mela jsem doma predictor early a byl tam duch ale fakt takovej, ze to je sotva videt i manzela jsem se ptala. jestli neco vidi pry jo ale hodne blbe tak ja nevim. bojim se ze si delam akorat nadeje :zed:

A ty nebereš utrogestan? S tím bys MS dostat neměla bez ohledu na výsledek, dokud ho nevysadíš…Jinak 13. DPO už by něco být vidět asi mělo…ale ne u každé, takže naděje určitě je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.6.14 07:41

Beru utrogestan doktor mi rekl, ze utrogestan na menzes nema vliv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.6.14 08:08

@lulu1986 já měla ducha 10dpo a postupně ale fakt malinko sílil pak víc a víc od 13dpo. Držím palce! Utrogestan ti může MS prodloužit já musela brát do 14dpo pokud nebyl test pozitivní vysadila jsem a MS do dvou dnů přišla bez vysazení by asi přišla za hodně dlouho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.6.14 18:04
@lulu1986 píše:
Beru utrogestan doktor mi rekl, ze utrogestan na menzes nema vliv :think:

to je blbost, utrogestan je progesteron - před MS jeho přirozená hladina klesá, to jí vyvolá - takže MS většinou dojde až po vysazení (ne vždycky, pravda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
9.6.14 21:24

Ahoj holky!

ha, koukám, že Lacheta dělá teď IUI furt, já ho dneska viděla poprvé :-D tak snad měl šťastnou ruku :) uvidíme :)

jinak chudák, jsem musela jet s malým a to zas bylo, s dítětem se k doktorovi fakt nedá, jim tam málem z toho udělal kůlničku na dříví :-D a chudávkoci Lachetovi se tam rozbrečel, když viděl, že mi něco dělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.6.14 22:04

@alenka84 diky dnes uz si nevemu a pockam. u me teda Lacheta bohuzel stastnou ruku nemel snad priste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.