Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulu1986 tak držím palce ať se povede, toho utroš se neboj, já jsem brala 6 denně a zatím si obličej neholím a do dveří se také vejdu ![]()
Ahojky tak vám musím napsat ze v Iscare mi Lacheta dělal 24.4 IUI a dnes jsem v 7tt. Takže vyšlo to na poprvé!!! Chodila jsem k Tukové a jsem s nima moc spokojená!!! Všem snazilkam držím palce ať vám to taky vyjde ![]()
@kalina01 moc gratuluju me Lacheta „oplodnoval“ v pondeli tak cekam ![]()
Holky děkuji. Vyšlo nám hned 1. IUI
nebojte taky tam na vás čeká miminko
ale jen tak mezi náma- je mi blbě jak psovi…
Holky kolikaty den jste mely pozitivni test po IUI? jsem 13.den po inseminaci, ms mi meska treti den a manzel me donutil udelat si vecer test mela jsem doma predictor early a byl tam duch ale fakt takovej, ze to je sotva videt i manzela jsem se ptala. jestli neco vidi pry jo ale hodne blbe tak ja nevim. bojim se ze si delam akorat nadeje ![]()
@lulu1986 já bohužel nemůžu poradit, protože mi iui nevyšlo, ale být tebou tak si zajdu na krev a budeš mít jasno a nebudeš vyhazovat peníze za testíky
držím palce
@lulu1986 píše:
Holky kolikaty den jste mely pozitivni test po IUI? jsem 13.den po inseminaci, ms mi meska treti den a manzel me donutil udelat si vecer test mela jsem doma predictor early a byl tam duch ale fakt takovej, ze to je sotva videt i manzela jsem se ptala. jestli neco vidi pry jo ale hodne blbe tak ja nevim. bojim se ze si delam akorat nadeje
A ty nebereš utrogestan? S tím bys MS dostat neměla bez ohledu na výsledek, dokud ho nevysadíš…Jinak 13. DPO už by něco být vidět asi mělo…ale ne u každé, takže naděje určitě je ![]()
Beru utrogestan doktor mi rekl, ze utrogestan na menzes nema vliv ![]()
@lulu1986 já měla ducha 10dpo a postupně ale fakt malinko sílil pak víc a víc od 13dpo. Držím palce! Utrogestan ti může MS prodloužit já musela brát do 14dpo pokud nebyl test pozitivní vysadila jsem a MS do dvou dnů přišla bez vysazení by asi přišla za hodně dlouho!
@lulu1986 píše:
Beru utrogestan doktor mi rekl, ze utrogestan na menzes nema vliv
to je blbost, utrogestan je progesteron - před MS jeho přirozená hladina klesá, to jí vyvolá - takže MS většinou dojde až po vysazení (ne vždycky, pravda)
Ahoj holky!
ha, koukám, že Lacheta dělá teď IUI furt, já ho dneska viděla poprvé
tak snad měl šťastnou ruku
uvidíme ![]()
jinak chudák, jsem musela jet s malým a to zas bylo, s dítětem se k doktorovi fakt nedá, jim tam málem z toho udělal kůlničku na dříví
a chudávkoci Lachetovi se tam rozbrečel, když viděl, že mi něco dělá ![]()
@alenka84 diky dnes uz si nevemu a pockam. u me teda Lacheta bohuzel stastnou ruku nemel snad priste ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.