Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
17.4.14 18:36

@alenka84 tak to je fajn, hlavně aby to už vyšlo konečně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
19.4.14 20:31
@kalina01 píše:
Já nevim, nechci abych tam měla zle, že jsem doktorku odmítla…zatím s ní problém teda nemám, ale ty recenze mě děsí. Takže ty jsi po UIU otehotnela? Mě ona řekla že je tam šance mizivá jen 10-12%.

Ahoj. My jsme byli u Turkové na naší první konzultaci v Iscaru. Je svá. Narovinu nám řekla, že dle spermiogramu a našeho věku bychom měli zkusit IUI a potom rovnou IVF. IUI nevyšlo, IVF také ne a právě jsem 6den po KET. Další návštěvu jsem se objednala k Jaržembovký. Tak je skvělá. Výběr doktora je Tvoje rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.4.14 20:53

Ahoj holky!!!

tak vás jdu pozdravit a třeba se s některou z vás potkám na chodbě :)

už to tak vypadá, že si budeme muset pro druhé miminko znovu k paní doktorce Jaržembovské :)

v pátek jsem byla na krvi na HP, abychom se nezdržovali, neb MS sice po porodu mám, ale 1× za 2 měsíce a evidentně mám problémy se sliznicí, takže uvidíme a píští středu vyrážím na UTZ, jestli mi vůbec fungují vaječníky…

co se týče soukromého CAR vs státní - já co jsem zase slyšela o přístupu v Podolí, tka bych tam nešla, je ale fakt, že přístup je jak u koho a jak kde… já s Iscare nikdy problém neměla, ani teď, když jsem volala, že jsem dostala dřív MS a jestli i když ještě nejsem znova v evidencu můžu na HP, tak nebyl problém, sestřičky úžasné, potkala jsem Jaržembovskou, všichni vysmátí, skvělí, já se cítila tak bááááječně… takže je to prostě o tom si i občas říct, jestli by nešlo to nebo ono sám od sebe, suplujeme tím sice to, co by měli lékaři dělat, ale tak bez toho to asi dneska nejde nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
21.4.14 20:57

@lilia81 teda tak uz pomalicku pujdete do druheho???budu drzet moc palce at je mrazacek silnej a hned se chyti!!jinak me ylo smutno kdyz mevysoupli uz na gyndu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.4.14 20:58

@kalina01 - dr. Turková je svá, přesně jak to tu už bylo napsáno.

Já jsem jí měla na prvním pohovoru, je taková trošku drsnější, ale když je vidíte s Jaržembovskou, když se smějou, tak prostě by to do Turkové člověk neekl, že umí být i vysmátá a srdečná. Každopádně, ona je upřimná, ona je věcná, prostě nemaže med kolem pusy. Měla jsem ji na kontrolu při stimulaci a prosila jí, jak to vypadá, jeslti bude mít hyperstimulák a ona, že to tak vypadá a já, že se bojím a děsím, že nechci a ona mi na férovku řekla, že slíbit mi nic nemůže, to samé při odběru vajíček, že mi nezaručí, že se to nerozjede. a řekla jednu větu: „víte, já vám nechci lhát, já bych vás mohla uklidnit, že ne, ale já to nevím a lhala bych, a já jsem nelhala ani svým dětem, tak vám taky nebudu.“ - to si pamatuju do teď.

Ona je realistka a ne každému to sedí, ale já ji mám ráda. Ale hotl mimi máme od Jaržembovské a k ní chodím radši, ale rozhodně, když by mě měla vzít turková, že Jaržembovská enbude moct, tak mi to vadit nebude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.4.14 20:59

@MisTer - mi povídej, víš jak já si to užila, jak mě každý zdravil a poslala jsem ji fotky malýho a jak se hned všichni vyptávali, to je taaaaaaak super být zase zpátky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.4.14 21:06

@lilia81 Ty jo to letí, vy už se budete snažit o druhé! Přeji hodně štěstí, ať to jde co nejrychleji ;) Já v Iscare fakt spokojená byla, ale poslední iui mi nějak vzalo ideály…během 4 dnů 3 doktoři, každý tvrdil něco jiného, navzájem si pohaněli svoje metody a ze mě udělali debila, jak kdybych si postup naordinovala sama…vím, jen blbý pocit, ale k nedůvěře tak nějak stačí. Navíc dva roky a nic…takže časna změnu byl asi tak jako tak…
omlouvám se za případné chyby, před chilkou jsme s manželem načli 2. flašku vína :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.4.14 21:22

@alenka84 - jasný hele, já to chápu, takhle kámoška odešla z gennetu do iscare a druhý měsíc byli v tom… ona změna caru je fakt prospěšná věc po 2 letech! a děkuji moc, no malý má rok, chceme děti po 2 letech, aby měly k sobě blíž, sousedi, co se přistěhovali taky začínají plánovat (kluci jsou stejně staří), tak ať to máme taky jedním vrzem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.4.14 21:24
@lilia81 píše:
@alenka84 - jasný hele, já to chápu, takhle kámoška odešla z gennetu do iscare a druhý měsíc byli v tom… ona změna caru je fakt prospěšná věc po 2 letech! a děkuji moc, no malý má rok, chceme děti po 2 letech, aby měly k sobě blíž, sousedi, co se přistěhovali taky začínají plánovat (kluci jsou stejně staří), tak ať to máme taky jedním vrzem :D

chápu tě, taky bych chtěla děti hodně blízko sebe…ale nemaluju si to v růžových barvách, 3 a půl roku v p*deli a nemáme ani zaděláno na první :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.4.14 21:26

Jinak doufám, že změna car nám taky přinese štěstí…minimálně mi už někdo udělá tu laparku, v Iscare se jim do toho nechtělo (a vypadá to na endometriózu, takže příčina neúspěchů by byla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
21.4.14 21:27

@lilia81 tak se tam třeba někdy potkáme, já bych chtěla v květnu na ket. Dneska dorazila konečně mrcha a sama, to je úspěch. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.4.14 21:33

@alenka84 - tak já nemaluju, ale doufám, prostě předtím jsem cyklus neměla, teď mám, tak si říkám, že z těch 15ti mrazáčků snad něco bude :) prostě zase to bude o estrofemu a sliznici a nebudu smět malého tahat, protože bude průser s placentou /na 99%), ale jsem nějak pozitivně naladěna, tak rpostě třeba to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.4.14 21:34

@medmenka - jeeeeee, no tak třeba joooo, já jdu 30.4, ve 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
23.4.14 21:32

Ahoj holky, chystáme se s manželem na první konzultaci, snažíme se dva a půl roku, před tou dobou jsem poprvé a naposled otěhotněla a v 6tt potratila, spermio má manžel jak superman, já HP taky, akorát ted moje nová doktorka říkala že na to že jsem v půlce cyklu tak jsou tam dva folíky ani ne 1 cm prý po ovulaci nemám a není si jistá že by dozrál takže zřejmě neovuluju, bývalý doktor mi nasadil jeden měsíc clostík, neřekl mi že by tam byl nějaký folík ale znovu mi ho nenasadil ani mi nepomohl k těhotenství. máte s tím někdo zkušenost jak se to pak řeší? a můžu se zeptat co znamená to KET? jsem v tomhle úplně mimo. a jak dlouho to trvá třeba po jak dlouhé době mě můžou poslat na inseminaci? a doporučíte mi někdo konkrétního doktora? mě se sestra neptala ke komu chce prostě mě objednala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
23.4.14 21:43

@lulu1986
KET znamena kryoembryo transfer. Je to vlozeni embrya, ktere bylo zamrazeno. Ja jsem dnes 10 den po ket a pred chvili jsem zjistila pozitivni test. :)
U nas probehla inseminace do mesice od prvni konzultace. Mam rada doktorku Jarzembovskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.