Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
465
2.4.14 17:45

@Vlaďka 27 aha Ha kvůli endometrioze, to jsem měla dříve taky..No ted sem tam nechala 21tis…a v podolí asi 16tis..měla jsem gonal, centrotide..A co máš s vejcovodem, je neprůchozí??Jinak moc děkuji :) ráda bych kdyby se chytnul, na další pokus se mi fakt už nechce… :zed: a hlavně nechápu kde lidi berou nato peníze???!!! :nevim:
Já si mužu dát pouze jedno embryo, právě kvůli te operaci dělohy..je to velký risk, nemusela by vydržet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.4.14 19:09

@maja111111 Koukám že si metr zvládla, šikula :D. Taky nechápu kde na to lidi pořád berou, na jedné diskuzi jsem četla o jedné slečně/pani že jde na 9IVF 8o, to jsem říkala že snad vykradla banku, jinak nechápu kde na to berou. Teď jsou ty hormony o dost drašší, tak asi proto nárůst ceny. Kolik si doplácela na gonal? Neboj určitě se chytne, musíš věřit :srdce:!!! Vejcovod mám z části nefunkční a prý když to tak je tak prý otěhotnění či těhotenství škodí, vypouští škodlivé látky, no. S tím že se ti nechce už na další pokus to chápu, já to tak mám vždy taky, jak skrz finance tak i skrz psychiku, hlavně skrz psychiku :oops:. Je to strašně náročné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.4.14 19:44

@Vlaďka 27 no ja mam narok na 4 ivf a nevim zda to vypotrebuju. manzel uz ne7chce.jen za gonal 4000,–
A kdo ti to rekl stim vejcovodem? take jsem to cetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.4.14 20:17

@maja111111 Nechce? to je blbé. Už máte děti? Mi ne a přítel říkal, že budem chodit do té doby, dokud to nevyjde :), mám v něm obrovskou podporu :hug:. Spíš to nevydržím já, než on to vzdá. Gonal 4000kč to jde, čekala jsem o dost víc! Někde jsem četla že stojí asi 13500kč. To jsi mě potěšila s tou cenou.
S vejcovodem mi to řekli už v gennetu, ale tam mi ho nechali. Teď když jsme přešli do iSCARE, tak mudr. Hulvert říkal, podle toho co vyčetl ze správ z G, že se asi odstraní, ale to se uvidí až to uvidí :lol:. Už jsem měla být na konzultaci 31.3, ale MS měla zpoždění, mrcha jedna! Začala jsem užívat nosifol, tak asi ten mi to dělá, nikdy předtím jsem to neměla a od té doby co to užívám tak po druhé, tak nevím, no. :? Ale věřím že pomůže kvalitě vajíček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.4.14 20:37

@Vlaďka 27 to já mám v něm také velkou oporu, udělá co řeknu je to zlatíčko :hug:..spíše viděl co semnou udělala ta kyretáž a pak se lekl a už nechtěl…Stále jsem krvácela byla jsem pořád na pohotovosti víš..
Jinak já mám diagnozu nepruchodne vejcovody, hned po 1 ivf mi doktorka rekla at si je necham odstranit a ja nechtěla a chvilku nato jsem otěhotněla přirozeně. :dance:..Takze asi jeětě počkám a uvidíme co bude dál..5etla jsem, že nesmí byt zvetšený, pak je tam pry zánět ne…,? :think: Nosifol jsem ted užívala taky před ivf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.4.14 13:45

Ahoj holky jsem druhy den po laparoskopii. Zjistili endometriozu, cystu vytvořenou z te endometriozy. A oba vejcovody nepruchodne. Supee na to, ze mi je 23 let. Takze v pondeli jdu do Iscaru donest zpravu a rovnou podaji žádost na pojistovnu. Ach jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.4.14 16:57

@klarka91 tak to je taky pěkná práce, budu držet palce ať se co nejdříve zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
5.4.14 20:18

@medmenka dekuji no doufam, ze ano :-(jsem uz z toho vseho na dne fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.4.14 20:37
@klarka91 píše:
@medmenka dekuji no doufam, ze ano :-(jsem uz z toho vseho na dne fakt

neboj bude zase dobře :hug: jsi mladá a máš spoustu času a třeba se opravdu povede hned na poprvé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
7.4.14 23:32

@klarka91 ahojky holka drž se!!!zjistili mi před lety uplně to samé :( ale ty máš vyhodu, že jsi tak mladá, já to zjistila docela pozdě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
10.4.14 08:57

@klarka91 jejda, to me mrzi, drzim palce, a t se zadari co nejdrive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
10.4.14 12:46

@Luca89 jéé ahoj tak co malá cácorka jak vám dělá radost? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
10.4.14 21:43

@medmenka Ahooj,děkuji za optání… Natálka je pěknej dáblík :) už umí paci paci, jak jsi veliká, pápá a říká ham, mnam, jejeje :-D :) nastesti zacala i celkem spinkat, tako konecne si to uzivame. Přidavam pár fotek. Jakpak to jde u tebe?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
11.4.14 00:17

@Luca89 to je krásná princeznička :palec: a moc šikovná. ;) Nechtěla vám spinkat když byla malinká? Tak hlavně že už se srovnala, si to vybrala a teď už bude spinkat jak andílek.

Já bych chtěla v květnu nebo červnu na další KET a možná mezi tím IUI, ale je na prd že jsem momentálně bez práce. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
11.4.14 09:00

@medmenka dekujeem :) no porad plakala a plakala, prvni tri mesice jsem fakt byla na dne z toho, pak se to zlpesilo a od te doby, co se plazi po brisku je to jeste lepsi…spanek v noci fajn ve dne teda min, ale to nevadi, hlavne ze noci jsou klidne…Tobe drzim palce at se uz konecne zadari :) a prozatim at najdes praci, aby snazeni lepe utikalo :)
Co v Iscare noveho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.