Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs jééééééééé super, moc moc gratulujuuuuuuu! Jsem ráda, že je vše v pořádku a aspon jedno miminko tam je!!!Dala si mi naději, že to zase může vyjít!!!
@Malvajs teď jsme zkusili IUI, ale spermio nebylo nic extra, spíš jsem to chtěla zkuist jako takovou poslední možnost. A v dubnu bych chtěla jít na KET těch posledních blastiček tak uvidíme!
@Malvajs Moc blahopřeji k
. Jak píše @MisTer že si jí dala naději, že to může vyjít, tak jsem na tom stejně.
.
@Malvajs jeeeežiš to je tak krásný toto číst…člověk má pak pocit, že to přeci jen má smysl…přeju moc zdravíčka at se vše dále daří..
![]()
@Malvajs No to zni nadherne. Sama jsem z toho dojata ![]()
A co nejake nevolnosti, citis?
@Malvajs Tak velika gratulaceeeeeeeeee!!! Drzela jsem palce…
A cystu jsem mela take 4 cm velkou, a ve 13 tt uz tam nebyla
…
Tak ted bud hlavne v klidu a uzivej si to..
Ja dneska kreslila komodu a prebalovaci pult, a dala jsem prat veci z kocaru co jsem v patek koupila..:)- a jsem s nej uplne nadsena, asi si tam budu vozit kocoura…hahaha
Ahojky mohla bych se pridat?? 19.mame prvni konzultaci. Uz se nemohu dockat. A muzu se zeptat jak jste tam spokojene vy?? Nekdo si stěžuje nekdo chvali ![]()
@klarka91 Čauky, já do iSCARE docházím do ledna a zatím jsem tam spokojená. Jsme teprve na začátku, ale zatím jsem opravdu spokojená, jak s lékaři tak i se sestřičkama. Dokonce i pani doktorka Turková na mě udělala dobrý dojem, o ní totiž říkají že je nepříjemná. Ke komu seš obědnaná? Já se snažím chodit k Hulvertovy, ale ten je tam jen v PO a ÚT, bohu žel.
Ahojky chtěla jsem se zeptat kdo zvas mel Gonal a kolik se nato doplací??a když mam pero od puregonu, musim kupovat nove na gonal??moc dekuji všem za info
@maja111111 píše:
Ahojky chtěla jsem se zeptat kdo zvas mel Gonal a kolik se nato doplací??a když mam pero od puregonu, musim kupovat nove na gonal??moc dekuji všem za info
já co si jen tak matně pamatuji, tak jsem za Gonal doplácela něco kolem 2000,– ale asi to letos bude víc. Také záleží kolik toho budeš na stimulaci potřebovat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.