Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Monie21 já už jsem byla na krvi 10 den, jen si tam zajdi aspoň budeš klidnější. Držím palce ať máš pěknou hodnotu ![]()
@Monie21 Neni brzo, uajdi na krev, berou ji uz od 10. dne po transferu…A gratuluju!
Ja stale cekam… a jsem napjata, jak to dopadne… dnes jsem teprve 6. den po KET.
@damasusan tak doufám že za 4 dny budu číst pozitivní zprávu
![]()
@medmenka Uz za 4 dyny? Mne to prijde nekonecne, ach jo. Bojim se. Minule jsem 8. den zacala krvacet… bojim bojim, snad to tentokrat tak nedopadne a bude veselejsi vysledek.
@medmenka Minule jsem o tom byla presvedcena… a jak to dopadlo. Ted uz jen verim, tak snad to bude stacit… Diky za podporu!
@damasusan Transferovali mi 2 denni. Doufam, ze ten duch na TT me nesali a ze krev bude pozitivni. Jsem na ceste do Iscare. Z tnho napjeti snad nebudu ani spat ![]()
@Monie21 se priprav, ze vysledky budou az zitra odpoledne
tak pevne nervy. a pregnyl jsi mela kdy? Aby to nebyl jeste on?
@Monie21 Moc drzim palce, aby to vyslo! Ja se taky chystam 11. den na krev, pokud bude vse v poradku… ale pujdu radeji rano, at mam vysledek tyz den…
@damasusan To je to na vyvolani ovulace? Ja jsem mela Ovitrel a pichka ho 4.2 vecer. Od je doby nic, akorat 3× denne Utrogestan
@Monie21 Tak to gratuluji, ten je uz davno fuc… tak drzim palce na vysledky, i kdyz tusim, ze budou pozitivni, tak hlavne at to klapne! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.