Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, vetru se sem s dotazem z trochu jineho soudku ![]()
Jak je to u ISCARE s parkovanim? ![]()
Diky predem za info.
@Pherenike Ahoj, Iscare nema vlastni parkovaci mista, ale u baraku je placene parkoviste
@Monie21 super,diky moc
Porad zvazuju, jestli se vypravim MHD nebo autem, tak abych vedela ![]()
Ahoj děvčata, tak moc sem zajít nestíhám, jdu sondovat, nějaké nové těhulky? ![]()
Ahoj, hlasim, ze mam v brisku jedno 6bunecne 3denni prte. Cekate nekdo take na vyskedky TT a kdy?
@damasusan Ja cekam. ET byl v sobotu a strasne bych si uz chtela udelat TT, ale vim, ze je jeste hodne brzo. Tak snad jeste par dnu vydrzim.
@damasusan Citim se ok. Brisko mam jeste trochu nafoukle, sem tam me nekdy pichne v podbrizku, nekdy tupa bolest, ale jinak v pohode. Prsa mam citliva a bolava, ale ne tak jak pri stimulaci. To byl mazec..
@Malvajs Ahoj, drzim palce. Urcite to bude v pohode. Citis uz nejake ‚priznaky‘
@Malvajs Moc moc gratuluji a držím pěstičky do dalších měsíců
.
@Malvajs taaak čekám informace a moc moc držím pěsti!! U nás už je to fajn, konečně mi většinu času nepropláče… Natálka má půl roku, začíná se plazit po bříšku, říká :„HAM“ když papá, snaží se se mnou posílat míčkem a učím jí paci paci
v noci už spinká o něco lépe, ačkoli občas jsou noci vyživné…přidávám fotku, když ji hlídal tatínek ![]()
@magdík123 píše:
@Malvajs mam termin 1.8.ted me polozila chripka tak uz treti den lezim:-(a pritel me tak hlidb, ze muzu jen na zachod a zpatky do postele…ach jo…Jen doufam, ze miminko je v poradku a ryma mu neublizi.19.2 jdu k doktorce a nemuzu se dockat az tu „krevetku“ zase uvidim no a doufam, ze nam doktorka rekne co cekame…nejak vnitrne citim, ze to bude kluk tak uvidime jak je na tom moje intuice:-)
gratuluji k Těhu, počítám, že rýma je už fuč a miminko v pořádku, já měla za těhu rýmu 2× a jednou opravdu velikou a nic se nestalo, takže se nebuj
určitě vše dobře dopadne
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.