Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak doufám že to takto pěkně bude pokračovat i pro nás zde čekající ![]()
@Malvajs
Jsem ráda, že se to povedlo
. Posílám velikou gratulaci. Moc ti to přeju.
@Malvajs mam termin 1.8.ted me polozila chripka tak uz treti den lezim:-(a pritel me tak hlidb, ze muzu jen na zachod a zpatky do postele…ach jo…Jen doufam, ze miminko je v poradku a ryma mu neublizi.19.2 jdu k doktorce a nemuzu se dockat az tu „krevetku“ zase uvidim no a doufam, ze nam doktorka rekne co cekame…nejak vnitrne citim, ze to bude kluk tak uvidime jak je na tom moje intuice:-)
@Malvajs píše:
@medmenka Dekuju, taky Ti moc a moc drzim palce!!! letos to urcite vyjde!!
kéž by se konečně podařilo ![]()
@Malvajs Moc gratuluju a doufam, ze te budeme brzy nasledovat… uz se mi to blizi… tak snad to klapne.
@Malvajs Tedy ten citron ještě před KET? A kolik a v jaké formě?
@Malvajs Tedy ten citron ještě před KET? A kolik a v jaké formě?
@Malvajs už mám jenom prvojádra, měla jsem 4 blastocysty s toho se jedna chytla ale nedopadlo to. Nikdo mi nedokáže říct proč se nedaří, imuno v pohodě, mám PCO a jen jeden vejcovod cyklus bez ovu a ještě otočenou dělohu tak přirozeně ani prd. I při ketu mají problém při zavádění embryí než se zavedou kam mají.
@Malvajs Moc gratuluji. To je vyborna zprava! Hlavne se ted opatruj.
@medmenka Ja mela taky pri ketu problemy… tak snad to zitra pujde lip. Bohuzel na me neco vlezlo, a tak mi tece z nosu a vubec se necitim dobre
Co vy, nejake novinky, nekdo na KET ci ET zitra?
@Malvajs Kolik mam pit toho citronu? Mozna by mi mohl pomoct i na to nachlazeni…
@damasusan tak hodně štěstí na zítra, papej hodně čerstvých vitamínů a prolévej se čajem s medem a citrónem. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Malvajs ja dva dni po vynechani ms mela hcg 189,a objednana jsem byla do iscaru po dvou tydnech, ale nebylo videt srdicko, tak si me zavolali jeste za tyden a to
tam bylo.tak si udelala dobre, ze si objednana na 3.3,..jeee holka ja mam takovou radost!