Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvajs díky moc
já doufám že se nám všem konečně letos zadaří, loňský rok opravdu nebyl ( pro mě) ten nejšťastnější.
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla
![]()
U nás se zatím nezadařilo, momentálně cvičím mojžíšovku a snažíme se sami, ale když tu čtu o negativních ohlasech na Iscare nedá mi to a taky se přidávám…přijde mi, že se tam přístup doktorů dost zhoršil, já už tam vůbec nemám chuť jít ![]()
Ahoj, omlouvám se, že bez dovolení vstupuji do vaší diskuse. Do Iscare dochazím více než rok, aktualně zde podstupuji 2 IVF. Z přístupu centra mám ovšem poslední dobou spíše negativní pocit, ve kterém mě utvrzují vaše poslední příspěvky i dnes vzniklá diskuse emimino.cz/diskuse/iscare-tovarna-na-penize-178147/. Nerada bych ale propadla nějakým subjektivním pocitům. Mohla bych se proto zeptat i na další názory těch, které do centra aktuálně docházejí? Předem moc děkuji.
@Malvajs píše:
Lonsky rok byl psycho!! Jsě strasne rada, ze je za mnou…letos to vyjde!! @alenka84 tak zkus zmenit Car. Ja jsem uplne rozhozena z toho co tady za posledni dva dny ctu…
Přemýšlela jsem o tom, ale asi nemám důvod už chodit do žádného CAR…na ivf jít už stejně nechci ![]()
@alenka84 mě zatím překvapuje co tady čtu zvykala jsem si na Kubínovou měla jsem jí ráda a i jsem jí upřednostnovala před Jaržembovskou, ale ta odešla tak se vrátím asi k ní ještě na mě moc dobře působila Musilová!!!
@Beata.C na tu diskuzi jdu juknout!
Já také paní přeji ať se dá brzo do pořádku, ale můj názor na Iscare to nezmění, já za sebe říkám že jsem tam zatím spokojená, vždy byl personál ke mě vstřícný a když se mi něco nelíbilo, tak jsem to řekla hned na místě.
Také doufám že nám pomůžou k vytouženému miminku. ![]()
Koukám že jsem svůj včerejší komentář smazala. A tak ho tedy zopakuji.
Zaráží mě kolik lidí si stěžuje na Iscare s tím že jsou továrna na peníze. Děvčata, ale který CAre neni? Je mi moc líto paní že s nimi mela tak špatnou zkušenost a přeji ji ať se uzdraví..
Mám spoustu známích kteří byli a jsou s IScarem spokojeni ale také jsem četla mnoho jiných diskuzí. Ta je spokonena s Pronatalem ta neni. Ta je spokonena s Genettem ta neni. Takze on si asi clovek nevybere. Ale můj názor to nezmění. Já jen doufám že nám tam pomohou nám Všem pomohou. Takze se nenechejme ovlivnit spatnou zkusenosti. Preji Vsem hodne stesti. ![]()
@jelizavetka píše:
Koukám že jsem svůj včerejší komentář smazala. A tak ho tedy zopakuji.
Zaráží mě kolik lidí si stěžuje na Iscare s tím že jsou továrna na peníze. Děvčata, ale který CAre neni? Je mi moc líto paní že s nimi mela tak špatnou zkušenost a přeji ji ať se uzdraví..
Mám spoustu známích kteří byli a jsou s IScarem spokojeni ale také jsem četla mnoho jiných diskuzí. Ta je spokonena s Pronatalem ta neni. Ta je spokonena s Genettem ta neni. Takze on si asi clovek nevybere. Ale můj názor to nezmění. Já jen doufám že nám tam pomohou nám Všem pomohou. Takze se nenechejme ovlivnit spatnou zkusenosti. Preji Vsem hodne stesti.
S tím souhlasím, myslím, že na všechna centra asistované reprodukce se stěžuje asi tak stejně…někdo spokojený je, jiný ne. Ještě že je možnost volby
A proč nevyzkoušet něco jiného, když mi jedno nevyhovuje
@jelizavetka Přesně jak říkáš, někdo není spokojený tam a druhý zase tam. Já nebyla spokojená, tak jsme přešly a zrovna do ISCARE. Věřím že nám tam pomohou k vytouženému miminku! ![]()
A moje narůstající nespokojenost s Iscare je možná způsobená i tím, že jsme tam chodili dva roky a bez výsledku…kdyby pomohli, asi bych mluvila jinak ![]()
Ahojky všechny moc zdravím v iscaru teprve začínám a chtěla sem se zeptat zda náhodou nevíte kdy má pan Hulvert dovolenou??moc díky za info
@maja111111 to také netuším, ale on tam bývá jen jeden den v týdnu.
@maja111111 píše:
@medmenka jako myslíš v iscaru??
jj, myslim že jen úterky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.