Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
23.1.14 20:18

@Malvajs určitě je dobře, že u toho bude zrovna ona a výsledek máš krásnný měla jsem to úplně stjeně, jen mi zbylo pak už jen 3embryjka. ET nevyšel a KET si zatím ještě šetříme na jaro!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.1.14 20:56

@Malvajs tak nechtěla jsem do toho jít hned prostě si je šetříme když jsou poslední!!!No bylo jich 8 den před ET a ráno mi pak řekli, že jsou jen 3 pak se přestali vyvíjet 5.den. Zaváděli jsme jedno nechtěla jsem dvě kvůli ztrátě pokusu. ALe teď při kET si dvě poslední nechám dát!!!Já taky k ní a střídala jsem jí s Kubínovou-no ta už není takže jen ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.1.14 21:11

@Malvajs jojo aspon mi stihla udělat ještě v prosinci laparku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
23.1.14 21:28

@Malvajs nene jsem prý úplně v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.1.14 21:45

@Malvajs tak ti přeji hodně štěstíčka ať se povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.1.14 22:09

Ahoj holky, jen nakukuji, já už k vám „nepatřím“, odešla jsem z Iscare. Nicméně vám přeji mnoho štěstí, ať je tento rok pro vás úspěšný. Sama se chystám na ket také na jaře jako MisTer, v listopadu jsem prodělala neštovice (hnus fialovej) a nyní mam v háji imunitu, tak musím brát nějaké hodně silné vitamíny na předpis, abych se dala do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.1.14 22:10

@medmenka koukám, že ti poslední ketík nevyšel :hug: :hug: :hug: ach jo, kdy se chystáš na další pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
23.1.14 22:36

@Malvajs nemela,syna jsem nechala naockovat, me to dr nedoporucila, jsem astmaticka a ockovani u mne probihala dostbourlive. K tomu Iscaru, nechci je pomlouvat, neverila jsem jim a dost mne zklamali, je vtipny, ze chodim ted do diskuse Cube a tam snad polovina holek presla z Iscaru.Ale mozna jsem potrebovala zmenu, tady hlavne zkousi nove metody, napr. pregnyl, fraxyparin a decapeptyl u ketu. jsou tam moc fajn, takovy pratelsky pristup, konzultace po mejlu a kdyz potrebuji mluvit s dr a nemuze, sestricka mu necha vzkaz a on mi zavola, pamatuje si moje problemy, jsem z nich nadsena, tak uvidime, zda to prinese ovoce. drzim paĺce, at Ivf klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.1.14 08:35

Dekuji a tobe take hodne stesti, at najdes // na testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.1.14 08:47

@MR a co v novém caru jsi tam spokojená??Já pokud nevyjde KET tak bych taky pak car chtěla změnit, ale ted když u nich mám mrazáčky tak to zkusím tam! Změna je holt někdy nutná i když zásadní problém nemám. Jen jim vyčítám, že nedělají potřebná vyšetření před IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
24.1.14 09:07

@Malvajs Ahoj, moc držím pěsti. Měla jsem to s Jaržembovskou stejně. Chodila jsem i na konzultace jen k ní. Jednou jsem totiž byla jinde a nevyhovovalo mi to. Na něčem jsme se s Jaržembovskou dohodly a ta druhá dr. to úplně chtěla překopat… No a tak nějak jsem k ní začala pociťovat velkou důvěru, proto jsem se jí zkusila zeptat, zda náhodou při OPU nebude mít službu. Ona že prý ne, ale že se tam pokusí přijít. A jaké bylo mé překvapení, když do pokoje naběhla sestřička, že prý půjdu první, páč mě bude dělat dr. Jaržembovská a ta pak musí do ordinace… No a o ET jsem si již netroufla ji žádat, jen jsem jí moc děkovala a říkala jsem jí, že ji prostě moc věřím. A světe div se, na ET také přišla udělat jen mě. Ona je fakt zlatá a k pacientkám má moc hezký přístup. A výsledek? Bylo to naše první IVF a povedlo se! Bylo to loni přesně touhle dobou - OPU 16.1. a ET 21.1., pozitivní test už 27.1. Hodně štěstí, přeji ať to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.1.14 13:17

@MisTer Ahoj, zatím jsem tam nic nepodstoupila, ale jsem moc spokojená s tím přístupem a čtu na něj samou chválu, tak jim věřím. Jak píšeš, změna je občas nutná, kor, když se nedaří, všude mají úplně jiný systém i u ketu to tady dělají jinak, tak třeba to bude to pravé ořechové
K Jaržembovské jsem chodila a přišla mi fajn, neměla jsem s ní problém, jen do těch vyšetření jsem jí musela popostrčit, přišla mi taková laxní, prostě budeme to zkoušet a ono se to třeba podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.1.14 13:25

@MR já ještě ani nevim jak probíhá KET tak nevidim rozdíl. Ale chápu, taky si o vyšetření musím říkat, v tom byla fajn Kubínová nabízela mi to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
24.1.14 14:45

@Malvajs tenkrát to vypadalo moc hezky, měla jsem 19 folikulů, ale většina z nich prázdných… Z toho jsem pak měla docela skleslou náladu. Takže bylo odebráno 10 vajíček, z toho zralých jich bylo 9. Měli jsme zaplaceno ICSI, oplodnilo se nám jich 7. Měli jsme PK a 2 dny před transferem jich stále bylo 7, ale jedno bylo o kapánek pomalejší (6 osmibuněčných a 1 šestibuněčné). No a v den transferu už byla jen 4 embrya - jedno super výstavní (to mi bylo zavedeno a teď si vedle mě brouká :srdce: ) a další dvě velmi kvalitní blasty zamrazili. Z toho, že zbyla pouze 2 embrya jsem byla tehdy dost smutná, páč ještě ráno při konzultaci před ET se hovořilo o 3. A to, že zamrazili 2 jsem se dozvěděla jen tak mimochodem. Prý to rozhodla embryoložka, že nemělo smysl mrazit i to poslední, které kvalitou bylo horší než ta 2. Tohle bych si pro příště pohlídala. Přeci jen poplatek za zmrazení je stejný u 2 jako 3 a kdo ví, zda by to po rozmrazení ještě nedohnalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
24.1.14 16:34

@MR tak hlavně ať jsi brzo v pořádku a imunita se ti pěkně srovná. :hug:
Já si právě dávám od veškerého snažení pauzu, potřebuji se trochu srovnat. Chtěla bych asi nejdříve na další KET někdy na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.