Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
12.1.14 23:58

@Vlaďka 27 do Iscaru chodím od roku 2010, CAR jsem zatím neměnila a zatím ani o tom neuvažuji, ale co není může být. Co už mám vše za sebou mám vše napsáno v podpisu. ;) Taky už toho máš tedy dost za sebou a jak píšeš s cvičením Mojžíšové metody co jsem tak četla dost holek si to vychvalovalo a pomohlo jim to k otěhotnění, tak třeba se brzo povede. Také jsem o tom uvažovala že začnu cvičit. Zatím jsem jen začala chodit do posilovny abych shodila to co jsem na brala během loňského roku po hormonech a nejen :D Jinak co dlabu je jen kyselina listová, Omega3, Letrox na štítnou žlázu.
Máš za sebou imuno vyšetření nebo genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.1.14 00:35

@medmenka Jo jo tyto vyšetření už mám. Letrox baštím taky, co máš? já mám 50ku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.1.14 00:37

@Vlaďka 27 já také ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.1.14 00:41

@medmenka Vůbec nevím jak se dostat do toho tvého podpisu :think:. Téda ale když tam chodíš už do roku 2010, tak toho musíš mít kvanta za sebou. Jaký máš názor na Mudr. Turkovou? Sestřenice k ní chodila a byla spokojená, má od ní chlapečka :D. Četla jsem že je ale docela nesympatická. Osobní zkušenost memám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.1.14 00:44

@medmenka A jak píšeš o posilovně, že chceš schodit, tak to jsme na tom stejně. Já začala plavat, protože posilka mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.1.14 00:46

@Vlaďka 27 nahoře na stránce si dáš zapnout podpisy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.1.14 00:48

@Vlaďka 27 mě do toho dotlačil kamarád udělal si kurz trenéra a potřebuje to na někom otestovat, tak aspoň dobrá příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.1.14 00:50

Jo jo jo, už to mám :palec:. No téda, takovejch embryek ještě máte, to je paráda!!! určitě tam to pravé čeká! V nejblišší době plánujete KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.1.14 00:55

@Vlaďka 27 šikula :potlesk: Ještě nějakou zásobu máme jsou to prvojádra, ale asi si dám ještě nějaký měsíc pauzu než se pustím do dalšího KET. V únoru půjdu na konzultaci tak se domluvíme co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.1.14 01:04

@medmenka No si by to chtělo, v poslední době toho máš dost za sebou. Teď si tělíčko odpočine, nabereš energii a pak to určitě vyjde :). Mě pan doktor řek že nejdřív zkusíme nativní cyklus a pokud ten nevyjde tak se pustíme do 3ivf. Ale dřív jak na jaře to nebude, potřebuju si taky trošku odfrknout a připravit tělo na další boj. Jo a tu Mojžíšovku zkus, cvičíš to doma a není to nějak náročné. Zatím nemůžu říct zda to pomáhá na otěhotnění, ale na záda jo, to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.1.14 17:18

@Vlaďka 27 Tak jaro je ideální na těhotnění ;) A tu Mojžíšovku jsi začala cvičit doma sama nebo jsi někde byla? Já jen abych to třeba necvičila nějak blbě a nebylo to na prd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.1.14 23:34

@medmenka Já doufám že to bude to pravé období ;). Mojžíšovku jsem sama cvičit nezačala, v geneetu mi napsaly doporučení. Nech si ho taky napsat, může i obvoďák. Jinak to budeš platit, hodina stojí asi od 500,– až 1000,–.Docházím 1× za měsíc po menstruaci k fyzioterapeutce a ta mě vždy zkontroluje jestli to cvičím správně a pak mi přidá další cviky. Pak cvičím doma, ráno i večer. Netu to najdeš taky, myslím že jsem to viděla na youtube. Není to nic složitého :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
14.1.14 12:28

@Vlaďka 27 tak to já si také tedy nechám napsat, vyzkouším vše, co by nám mohlo aspoň trochu zvýšit šanci na úspěch. A děkuji za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.1.14 15:01

@Vlaďka 27 Ahojdi, já měla 2× IVF z toho z 1. bylo jen jedno embrio, z druhého 3 - jedno se chytlo a 2 zmrazili. Užívala jsem před tím také Nosifol a co si myslím, že mi pomohlo, byla Mojžíšovka. Hodně jezdím na kole, takže sice pánev posílenou mám, ale také dosti jsem jí měla bloklou…takže vřele doporučuji :) jen mě to dělala opačně (když sportíš)..nejdřív mi s tím hnula, pak cviky :) Určitě se v Iscare zaměř na 1 doktora, ke kterému budeš chodit, ať si pamatuje, co spolu plánujete…jinak si Tě budou přehazovat jako nudle v bandě :) Po prvním neúspěchu jsem šla hned testy na imunologii a štítnou žlázu a správnou srážlivost krve - také se mi totiš chytlo a šlo pryč, tak jsem chtěla vědět proč. Teď jsem 21. tt, čekáme kloučka…musím jen klepat :) Přeji hodně zdaru a hlavně to chce věřit! Drž se :)) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.1.14 14:14

Ahoj všem. Ráda bych se od Vás dozvěděla zda nemá některá zkušenost s dr. Musilovou nebo Turkovou? Kubínová je na mateřské a tak mám změnu dr. Vaše zkušenosti? Děkuji.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.