Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
1.2.14 20:09

@Malvajs Zadnou zpravu jsem take nikdy nedostala, ale kdyz mi obas pujci moji kartu, projedu vse, co je v ni vlozeno. Ohledne vyvoje embryii tam jei specialni, docela podrobny protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.2.14 20:46

@Malvajs tak pak dej vědět jak jsi pochodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.2.14 21:28

Ahoj holky, jsem tady staronova. Diskuze sleduji uz vic nez rok, ale k IVF jsem se odhodlala teprve ted. Od utery si picham puregon (200) a menopur (75). Zitra uz i cetrotide. Na uktrazvuk jdu v pondeli. Jenomze dnes me zacaly polet prsa a bojim se, ze mi do pondeli folikuly popraskaji. Mate s tim zkusenosti? Stalo se vam to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
1.2.14 21:35
@Monie21 píše:
Ahoj holky, jsem tady staronova. Diskuze sleduji uz vic nez rok, ale k IVF jsem se odhodlala teprve ted. Od utery si picham puregon (200) a menopur (75). Zitra uz i cetrotide. Na uktrazvuk jdu v pondeli. Jenomze dnes me zacaly polet prsa a bojim se, ze mi do pondeli folikuly popraskaji. Mate s tim zkusenosti? Stalo se vam to?

Neboj, bolest prsou bude spíš přemírou hormonů, mají to pohlídané ;) S cetrotide určitě folíky nepopraskají předčasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.2.14 00:24

Doufam, ze ano. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.2.14 01:03

Teda mela jsem na mysli, ze doufam, ze to v Iscare maji pohlidane. Jsem hodne zvedava, kolik tech folikul budu v pondeli mit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.14 07:08

@Vlaďka 27 Ahojky, děkuju moc :) u nás to bylo na druhém IVF, první nám vyšla jen jedna blastoc. a druhá nakonec se nemrazila. Na podruhé vyšli 3 a 1AA se zavedla a pak jsou 2 béčkové a ty se zamrazila :) Jak dlouho už se snažíte? Já vždycky říkám, že je důležité věřit, být v klidu a hlavně ten pocit, že se konečně něco s tím dělá :) i když jsou to teda nervíky :) ale teď musím jen zatím ťukat :) Držím pěsti, ať Ti to jde co nejrychleji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.14 07:10

@Monie21 mě taky šíleně bolela prsa :) a poprvé jsem měla břicho jako v pátem, podruhé už lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.2.14 13:00

@merienka 1 bricho mam zatim ok, ale uz me to nejak zacina v podbrisku tlacit, a mam pocit, ze i nejak zespoda taky.
Mohu se zeptat, poprve se nepovedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
2.2.14 15:45
@Malvajs píše:
Holky, mam dotaz. 25.1. Jsem byla na ET a ted cekam na vysledky. Jen me dneska napadlo, ze jsem nedostala zadny papir z laboratore jak probihalo oplodneni jednotlivych vajicek. Kolik jich nakoec oplodnili metodou icsi a kolik normalne. Dostali jste treba pak nejakou zpravu zpetne?? Docela by me to zajimalo. Dekuji :-)

Ahoj Malvajs. Byla jsem v Iscaru na prvním ET v úterý a taky jsem nedostala žádný dokument z laborky. Až půjdu na kontrolu řeknu si o něj. Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.2.14 19:51

@Monie21 …to je normální, není to nic příjemného :) bude to ok ;) poprvé se nepovedlo, ale díky to spíše, že jsem dostala velký zánět močového měchýře, takže takovéto bacílky nejsou v počátku nif mof :( takže hlavně nožky v teple a v klídku :) a bude to ok :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
2.2.14 20:31

@merienka 1 Čauky, zapni si podpisy, tam mám vše napsané. Je toho celkem dost. Já pokaždé věřím že to vyjde, ale nějak se nedaří. Ale letos to určitě vyjde :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.2.14 14:29

@Vlaďka 27 Tak už to vidím, teda koukám, že už sis zažila svoje…ale určo jsi udělala dobře, že jsi vyměnila CAR. Teď už to určo musí jít ;) budu držet moc pěsti, to by bylo, aby nebylo :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.2.14 21:57

@merienka 1 Tak to me mrzi. Ty zanety jsou prusvih. Drzim palce, at se to konecne povede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.2.14 22:25

Tak jsem dnes byla na ultrazvuku a sliznici mam 8mm. Vlevo mam cca. 5 folikul, vpravo 2. Podle toho, co jsem tady cetla, ze nektere holky mely 20 a vic fol.,tak nevim, zdatech mojich 7 bude stacit… Ve čtvrtek jdu na odber tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.