Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
3.2.14 22:47

@Monie21 tak to není zase tak špatné, důležitá je kvalita než kvantita ;) Budu ti na čtvrtek držet palečky ať jsou pěkná vajucha. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.2.14 07:16

@Monie21 já jich třeba měla 20, ale jen 15 jich bylo zralých. Důležitá je kvalita!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.2.14 10:26

@Monie21 To byl první pokus, druhý už jsem v 6. měsíci a čekáme Jakoubka :) musím ťukat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.2.14 21:03

@merienka 1 Jee, no to je krasne! Tak at hezky v brisku roste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.2.14 21:06

Dekuji holky za podporu. Kdyz ctu, jak male procento se nakonec pivede, tak ani nedejcham. Pred chvili jsem si pichla Ovitrel a ted uz cekam, jak to cele dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.2.14 09:42

@Monie21 děkuju moc :)držím moc pesti, ať se zadaří :) nový rok, tak už to chce začít pravou :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
5.2.14 19:59

Ahojky mužu se zeptat kolik dni jste stimulovali??tady se stimuluje jen tyden s vyššíma dávkama hormonu? ja to drive (v podoli)mela 16dni…mate to tak všichni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
5.2.14 20:06

@Malvajs no to je teda fofr, začínám se bát aby mi za tu chvilku vůbec něco vyrostlo :? předtím jsem mela 11 foliku a 10 oplodnenych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
5.2.14 20:17

@Malvajs tak to je krásné :D..děkuji moc no uvidíme, hlavně at jsou kvalitní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.2.14 10:49

@merienka 1 No něco málo už mám za sebou :mrgreen:. Doufám že je to to správné, věřím že v iscare se prcka dočkáme :dance:. Děkuji ti za pěstičky, drží nám je už spousta lidiček, tak jak říkáš: to by bylo aby nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
8.2.14 10:31

Dnes jsme pichli Ovitrelle a ted uz jen cekat, jak se nase embryjko rozmrazi. Doufam, ze dobre a ve ctvrtek budu moct vyrazit na KET. Co vy, chystate se nektera na ET nebo KET pristi tyden? Jak jste tu psali kvalitu embrii, odkud to vite? Nam embryolozka pred ketem rekla, ze mame jedno 10bunecne kvality A a jedno tusim 8bunecne kvality B, ktere jsme nezavadeli… Kde jste vzali to dalsi pismenko? V nejakem tom protokolu? Zadny jsem nedostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.2.14 13:39

@damasusan tak to ti budu moc držet palce ať se pěkně rozmrazí a nakonec u tebe zabydlí na 9 měsíců :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
8.2.14 13:57

@medmenka Diky moc, to by bylo super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.2.14 20:32

Cau holky, ja byla na OPU ve ctvrtek, byly 4 vajicka. 3 se oplodnily a zustaly 2. Dnes rano jsem byla na embryo transfer a zavedli mi obe. Ted uz jenom cekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
8.2.14 21:05

@Monie21 Držím pěsti, ať se udrží a drží se celých 9 měsíců :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.