Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka letí to děsně..
Příspěvek upraven 16.02.14 v 20:32
@Malvajs Děkujeme…jojo uz to bylo lepší, teď zas horší, ale mám podezdření na zubíky…:)pác pomáhaj čípky na bolest dásniček…pak spinká o dost klidněji…určitě ti to tentokrát dopadne dobře, doufám, že pak hnedka napíšeš!! ![]()
@Malvajs dekuji, zkusila jsem, taky zabira, ale na noc vzdy chvili, ale kamaradky mi doporucily VIRBUCOL cipky, jsou na prirodni bazi a spi mi po nich docela dobre…zitra zkusim cipek nedat, jestli zas nedaly na chvili pokoj zmetkove
@Luca89 Ahoj, nasi dcerce pomahaly homeopatika Chamomila tusim 30ch. Rikala nsem si, kdyz to nepomuze, aspon to neublizi… A ted ji rostou prvni stale stolicky… Sama si rekne, kdyz ji boli - pomaha mazat Calgel - znecitlivi to a ona usne…
@damasusan dekuji, pak taky vyzkousim, at nema porad ten virbucol…
@Luca89 Neni zac, hlavne, aby to pomohlo. Se zuby jsme si uzili az az, tak to naprosto chapu a soucitim…
@damasusan no musim zatukat dnes spala libove, este na noc dam cipek a zitra to zkusim jen s chamomillou…uvidime co bude..:) uje to trapeni s drobeckama
Holky, tady je nejam ticho, nejake nove miminko na ceste made by Iscare? Nebo se tu ceka na me
?
Ahoj holky, jsem 11 dnu po ET a uz 3 dny po sobe mam na TT ducha. Myslite, ze je jeste brzo na krevni test, mam radsi pockat, az tam budou poradne jasne //?
@damasusan Ahoj, mas pravdu, komunikace nejak ustala
Jak se mas a co je noveho?
@Monie21 tak tise gratuluju.zkus zavolat do íscaru, urcite te zavolaji na krev-ja tam byla druhy den po vynechani ms. A dej pak vedet.
@magdík123 Ahoj, pred chvilkou jsem s Iscare mluvila a rekli mi, ze muzu prijit na krev. No, ja mam dostat MS az v pondeli, tak nevim, zda nahodou netraposim prilis brzo..
@Monie21 určitě ne já šla tky 11dpo na krev chtěla jsem mít jasno, že je to negativní
, ale ty máš ducha takže držím pěsti!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.