Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
15.1.14 14:27

@jelizavetka ahoj tak dr. Musilovou ani neznám a nevím která to je? K Turkové jsem také nějaký čas chodila, ta je taková svá moc dobře nepůsobí na lidi, občas náladová, když se jí vyloženě neptáš tak toho moc neřekne. Ale když má dobrý den tak je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
15.1.14 14:33

@jelizavetka u Musilové jsem byla jednou, když byla Kubínová nemocná působila velmi dobře dokonce si pročítala celou mojí kartu a to jsem byla jen na kontrole folíků. V kartě vyškrtala i zvýrazňovačem co by mělo být hned vidět. Turková na mě působí zle, al ena sále když mi dávala embryjka byla milá a vtipná a smála se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.1.14 15:05

@medmenka @MisTer děkuji. Jdu tam v pátek a další týden IUI. Chtěla bych ale těsně před tím idělat ultrazvuk zda jsou vajíčka dozrálá.. Myslíte že mi to udělají když si o to zažádám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
15.1.14 15:31

@jelizavetka určitě před IUI vždycky chodíš na utz a pak dostaneš pregnyl. Ale s tím jestli hned před IUI udělají utz jsem se nesetkala navíc si myslím, že je to pak už načasované s pregnylem tak, že vajíčko praskne a na utz už vidět nebude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.1.14 15:48

@MisTer jo jo ultrazvuk jako takovy vim. Budou mi ho delat v patek a pak naplanuji podle toho IUI. Kazdopadne diky. A co Ty? Jak se máš? Nejake zmeny u Tebe k :) lepsimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
15.1.14 17:32

@jelizavetka pořád stejné, na čekačce :lol: :lol: šla bych ke Kubínový pak na IUI (pokud nebude na sále) ta u mě byla vždy ochotná pro vše nikdy s ničím neměla problém když jsem něco chtěla, škoda že brzy bude odcházet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.1.14 18:01

@MisTer no ja se k ni prave objednavala a bylo mi receno ze uz je na matersky tak jdu k jiny dr. Ja taky stale na cekacce.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
15.1.14 18:04

@jelizavetka fakt???Ona už šla? Tak to hodně brzo a my jsme spolu byli domluvený na utz kvůli folíkům tak to budu muset zase zdlouhavě čekat na Jaržemboskou tak to mě štve teda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.1.14 23:50

@merienka 1 Ahojky, děkuju moc za informace, určitě se zaměřím na 1 doktora, nerada bych absolvovala nějaký kolotoč. Jsem ráda za tvé zkušenosti, já snad tu Mojžíšovku začnu cvičit 3 denně :mrgreen:. Hodně tomu věřím a doufám že se konečně letos zadaří!!! Tobě přeji hlavně zdravíčko, ať se prďolka nadále krásně vyvíjí a roste jak má :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
19.1.14 11:21

Ahoj děvčátka, tak semka po dlouhé době nakukuji a hned ze začátku taková zpráva - ke Kubínové právě chodím. To mně hodně štve, že je na mateřské :(.
Mně imuno, genetiku dělali až po druhém neúspěšném ivf. Imuno mi dopadlo špatně. Kdyby to byl člověk věděl, že má nárok, nechala bych si jí udělat už před prvním IVF. No nic, kdyby, kdyby, nebyly by chyby :)

@Vlaďka 27 Já mám cvičit také 3× denně, ale to fakt nedávám, zvládám 2× :) Akorát mi přijde, že mně ta moje fyzioterapeutka nějak odflakuje, nebo jestli nejsem bloklá, tak to tolik není potřeba, třeba :roll:

@MisTer Ahojky :mavam:, koukám, že už se u Tebe konečně něco děje :srdce: :) Tak tfuj, tfuj, tfuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
19.1.14 11:27

@klarrka no spíš nic než něco…pořád fáze na čekačce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.1.14 23:05

@Vlaďka 27 děkuju moc :hug: já musela cvičit 2× denně, asi 5 cviků a vyplatí se :palec: držim pěsti, ať to výjde co nejdříve :kytka: já chodila k Jaržembovské…super doktorka :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.1.14 16:48

@klarrka Čauky, já mám prozatím cvičit jen 2×, ale kolikrát jsem schopna jen 1×. mám docela dost náročnou práci, tak jsem šíleně utahaná. Já naštěstí nejsem také bloklá, čemuž se i fyzioterapeutka divila, při mém povolání. Zatím mám cvičit jen 5 cviků a chodím tam asi 2 měsíce. Taky mi přijde, že to není žádný fofr, na to že těch cviků je asi 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.1.14 16:56

@merienka 1 Ahojky, děkuju za pěstičky :hug:. Já doufám, že nám v ISCARE k miminku pomůžou :). Ty čekáš miminko, nebo už ho máte doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
23.1.14 19:47

@merienka 1 :) to už uteče ani nevíš jak…pak určitě informuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.