Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer tak to je fajn že ti to dobře dopadlo.
Tak teď se třeba po laparo zadaří ![]()
@MisTer super, ze nic nenasli, to si urcite jen mimisek dava nacas a brzy se uz nahlasi ![]()
@Luca89 no kéž by…jestli nám tam pořád nědělá bordel ta imunita…ale zatím to stále necháváme ještě plynout!
Holky nevíte jestli v iscare mají otevřeno i mezi svátkama? ![]()
@Kačudis IVF (asistovaná reprodukce)
20.12.2013 ambulance 7:00 – 17:00 hod, objednaní pacienti a akutní případy
21.12.2013 plánované výkony
23.12.2013 ambulance 8:00 – 12:00 hod pro objednané pacienty a akutní případy
27.12.2013 ambulance 8:00 – 12:00 hod pro objednané pacienty a akutní případy
V případě akutních obtíží volejte +420 234 770 279.
Krasne Vanoce holky snad uz uspesnejsi pro nas bude dalsi rok!!!
Také Vám všem přeji krásné a pohodové prožití vánočních svátků a do dalšího roku 2014 hodně štěstíčka ![]()
Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.
Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj
Všem Vám přeji šťastný Nový rok 2014 ať Vám vše vychází jak si přejete ![]()
@medmenka co to čtu zase neúspěch???Jak je to možný? Neposlali vás ještě někam na genetiku??
@MisTer bohužel,
no uvidíme co nám přinese rok 2014 snad bude úspěšnější.
Uvidíme co mi řeknou, ale rozhodně budu chtít nějaká vyšetření nebudu se bezhlavě vrhat do dalších pokusů. Chci se dát trošku do kupy.
@medmenka to je dobře po tolika neúspěchách je vyšetření opravdu na místě. Na druhou stranu je fajn, že jste měli tolik embryjek a ještě ti pořád zbývají!!Budu moc držet palce!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.