Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Všem Vám moc děkuji
malá je úžasná
ať se Vám též brzo zadaří ![]()
@majorka jojo celkem jo, ještě přítele z imuna pak poslali na andrologii přeléčil se nějaký zánět a v pohodě. Jenže ted přišel o práci a tak teď máme úplně jiné starosti. Nejspíš asi i KET v březnu padá pokud nebude práce nemá to smysl takže jsem ted nějaká z toho špatná.
IUI bude dobrej pokus!
@MisTer tak to teda neni dobry s tou praci
ale treba brzo neco sezene a KET bude. Ja vcera ustala vyhazovani - slo 5 lidi z 20, ale v lednu nas ceka dalsi kolo, tak buhvi jak to bude…
Tak drzim palce! ![]()
Ahoj holky, po ctyrech mesicich se tu konecne zjevuji, jak se vám daří? Jsou tu nějaké nové těhulky? A co vy, kterým se už miminka narodila, jak se vede? Naší slečně jsou už 4měsíce, má 6120g a 62cm, otáčí se na bříško a je to smíšek, vyzaduje staále dost pozornosti, jinak se umí i pěkn zavztekat
přidávám dvě aktuální fotky.
@Luca89 Ahojky a díky
vaše malá je krásná
roste jako z vody ![]()
@Shari81 je nádherná!!!
@medmenka děkuji, drzim pesticky at uz se i ty stesticka dockas..:-D ackoli ted bych ji nejradsi nejak vypla, pac se vzteka ![]()
Ahoj hokly jsem zpět po laparce dělala mi jí Kubínová jinak ta je těhulka, takže brzo taky bude končit. bylo mi teda děsně zle včrea potom jsem prozvracela večer a noc, ale dneska už jsem doma a je to OK, nic moc mě nebolí. Vše v pohodě vše průchodné nic mi nenašli!
@MisTer tak dobra zprava ze ti nic nenasli
tak at je ti brzo uplne dobre ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.