Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka tak super, dvě je pěkný výsledek, tři by ti stejně nezavedly a věřím, že min. jedno se tě bude držet zuby nehty
![]()
Holky, muž byl po 4 letech, co víme o jeho neplodnosti, konečně odeslán na vyšetření k urologovi a zjistili mu nevyváženost hormonů, testosteron na dolní hranici a estrogeny na nejvyšší.
Dostal teda nějaké léky, konečně víme, proč má tak mizerný spg, prý by se to dalo řešit těmi injekcemi co máme my při stimulce, ale to by stálo asi 50 tisíc, pač to poj. nehradí a musel by je píchat min. tři měsíce. Dostal nějaké léky, které by to měly trochu zlepšit, ale super plodný už asi nikdy nebude no.
@MR teda to je síla my byli poslaný k andrologovi v pondělí budou výsledky, tak se toho docela bojim, oc z toho vyleze.
@MisTer moc děkuji
jen mě docela překvapilo že rozmrazovali ty prvojádra když máme ještě dvě blastocysty. Ale důležité je že to zvládla. ![]()
@MR díky, kéž by jsi měla pravdu. ![]()
@MR špatný úplně ne má malé množství, ale dobrou rychlost, takže je to takové na hraně spíš, ale raději ho tam poslali když už beru prednison at máme jistotu ve všem!
@medmenka aha možná blasty nechali pak na někdy příště až budete chtít sourozence.
@MisTer jsem docela ráda že nám je nechali a vyzkoušeli ty prvojádra. No ještě máme zamražených 13 dětiček, ale doufám že je nebudeme v brzké době potřebovat. ![]()
@medmenka teda to máte fakt super zbylo vám jich fakt hodně!!!Já mám jen dvě ubohý embryjka - snad teda silný!
@medmenka píše:
Ahoj holky, tak ze tří rozmražených prvojader to zvládla dvě, jedno mělo 8 buněk a to druhé 7 buněk což je také super. Tak hlavně ať to zvládnou a pěkně se zakousnou
@celion moc díky,
doufám že to zvládnou i přesto že jsem pěkně nachcípaná.
A jak se cítíš ty?
Určitě to zvládnou bobisci ![]()
Já právě dnes jako by mi všechny příznaky mávnutím proutku zmizely
ale zkouším nevědět hlavu. Dnes jsem 9 den tak 6 dnů do oficiálního krevního testu mám ještě před sebou ![]()
Hezky odpočívej a nezapomeň 2 deci červeného vinecko ![]()
@celion držím pěstičky
určitě to bude ok…že příznaky pominuly, tak to má každý různě
A s tím červeným vínem, může se? Já myslela, že moc prokrvuje ![]()
@medmenka skvělé zprávy, to se chyntou určitě tyto, a když máš zavedené dva, tak to půjde jak po másle ![]()
Holky držte se!!! ![]()
@merienka díky moc
musím jim věřit a doufat že to dobře dopadne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.