Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@merienka píše:
@medmenka tak drzim moc pestidej vedet…urcite vse bude oukej
díky, pak se ozvu jak se mrazáčci probírají. ![]()
@celion tak to je dobře že se cítíš fajn na příznaky je ještě asi brzo ![]()
@medmenka Ahojky juu už se to krátí a bobisci už budou brzy u tebe v bříšku ![]()
Ahojdi holky, tak zítra mám jít na ultrazvuk, začínám sedmý týden. Prsa už mě nebolí, ale nesplaskla, jen jsou citlivější a sem tam trošku zabolí podbříšek, skoro ne. Nekrvácela jsem, ale beru Ultrogestan. Myslíte, že už půjde vidět srdeční akce? ![]()
Ahoj holky, ohledně doktorů, já jsem si také potom říkala, že chci k Mudr. Kubínové, protože u ní nebyl nic problém a vždy vše vysvětlila a byla vždy milá…´
@belhana tak tak pošle vždy tam kam si člověk přeje. Mě dokonce nabídla, že můžu chodit na utz jestli ovu je nebo není. Ze začátku jsem k ní byla nedůvěřivá, ale začíná se mi líbit jako Jaržembovská-ale ta toho má tolik, že se mi zdá, že nezajímavé případy rychle odbyde.
@belhana já se taky objednávam jen k ní je super jak je mladá tak na mě pusobí jak moje kamarádka a nebojím se ji zeptat ani na hroznou ptakovinu fakt si vždy pokecame
Ahoj holky, tak se nám to opět komplikuje, něco na mě asi leze pěkně mě škrábe v krku tak doufám že můžu na ketík
Co si o tom myslíte?
Jsem s toho hotová
![]()
@medmenka Ahojky ajajaj to není moc dobře kočko, dej si cibuli s medem a uvidíš, jak se budeš cítit zítra. Teď mají propuknout chřipky, mě dnes taky začalo škrábat v krku
a celá hořím a hlavně pupik ![]()
@Yasmi já v to doufám v zahraničí je to fakt dost drahé ale mimčo je to nejkrásnější odměnou ![]()
@celion já doufám že mi zítra bude lépe
, zůstanu doma a budu ležet. Musim se s toho vykřesat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.