Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
Já dneska na konzultaci v Iscaru u Jaržembovské, dostala jsem další žádanky na imunologii k Malíčkové na Karlák, prý tam dělá podrobnější vyšetření než v Podolí, nabrali mi krev na nějaké trombofilní mutace, prolaktin a štítnou žlázu a ještě půjdu po MŚ na horm. profil a přibližně ket bude asi před Vánoci. Prý minule to bylo biochemické těhu, je to dobré znamení, i když mě to dost sebralo. No uvidíme
@MisTer já už jí měla dvakrát dělanou, před prvním těhu byla zvýšená a pak po přeléčení ok, minule už mi ty hodnoty vyšly v pohodě, ale prý ta Malíčková dělá i jiné vyšetření a je lepší to znova prozkoumat. Jaržembovská je opravdu super, má takový pozitivní přístup
@MR ještě budu litovat, že jsem šla na Florenc a ne na Karlák ![]()
@MR tak to je moc dobře se se aspoň bude něco dít, ono není na škodu když ti to všechno překontrolují, budeš mít jistotu, že je všechno ok. ![]()
@MR juuu a v kolik jsi tam byla? Já v 9:40
To jsou dobré zprávy…určitě Malíčkovou…je super
držim pěsti ![]()
Ahoj holky, tak hlásím že po dnešním dni stráveném v posteli s čajem je mi o poznání lépe, tak doufám že to zítra všechno proběhne v pohodě. Už jen aby se nám ty naše prďolky pěkně probrali a zabydleli se aspoň na 8 měsíců ![]()
@medmenka ahojky to je dobré, že je ti líp:-)na zítřek vykročit hezky pravou nozkou budu na tebe moc myslet. Držím pesticky, vše dopadne dobre
posílám štěstíčko
Holky díky moc, štěstí bude třeba, zítra podám info dobrou noc ![]()
Ahoj holky, tak ze tří rozmražených prvojader to zvládla dvě, jedno mělo 8 buněk a to druhé 7 buněk což je také super. Tak hlavně ať to zvládnou a pěkně se zakousnou ![]()
@medmenka super aspon, že dvě jsou v pořádku držím moc palce!!!
@merienka tak to jsme se těsně minuly:-(, já odcházela nějak před půl desátou, nevím jakou máš paměť na tváře, měla jsem růžovou bundu, ale asi jsme se nepotkaly
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.